a legjobb mmorpg játék 2019-ben, amelyet el kell játszanod

Siessen és töltse le 2019 legjobb MMORPG játékát. Néhányat még ingyen is kapnak, így nem kell CC-vel fizetnie vagy hitelt csökkentenie.

Az MMORPG kifejezés hallatán biztosan ismeri már ezt a játék műfajt, igaz?

Játék műfaj, amely kiterjesztéssel rendelkezik Hatalmas többjátékos online szerepjáték Úgy tűnik, hogy ez az egyik legnépszerűbb játékműfaj a játékosok számára.

Csak mondd DragonNest, World of Warcraft, Ragnarok, és még sok más játékcím, amely sikeresen csábította a játékosokat a folyamatos játékra.

Nos, azoknak, akik szeretem játszani a játék műfajátAz alábbiakban néhány MMORPG játék címet találunk, amelyek szerepelnek a kategóriában legjobb ebben az évben, és azonnal letöltheti és lejátszhatja. Itt van a felülvizsgálat.

A legjobb MMORPG játék PC-re

1. Fekete sivatag

Fekete sivatag Egy harmadik személy akciójáték amelyet a Gingseng Country játékfejlesztő fejlesztett ki. MMORPG-játékként a küldetések végrehajtása során feltárást végzünk, minden akadályt vagy ellenséget legyőzve, amely utunkba kerül.

Ennek a játéknak a története nem említi a valós eseményeket, más néven fantázia vagy fikció. Ez a játék először az Xbox verzióban jelent meg 2018 óta Microsoft licenc alatt. A letöltéshez talán elég nagy internetes kvótát kell kitöltenie, és telepítenie kell az Internet Download Manager alkalmazást a számítógépére, hogy az az ingadozó internetes jel miatt ne szakadjon meg.

2. Gyűrűk ura online

A Gyűrűk Ura Online egy MMORPG játék, amelyet a Állandó kő játékok. E játékért eredetileg fizettek, de később az lett szabadon játszható, így el tudja játszani ingyen. Ugyanakkor területeket vásárolhat ide:kinyit, vagy előfizetéssel történhet.

Ennek ellenére a szabadon játszható rendszer ebben a játékban még mindig nagyon jó becsületes. Könnyenkinyit csak a regen-regen a játékkal, anélkül, hogy pénzt kellene költeni. Szüksége lehet azonban még egy kicsit nagyszerűség mert küldetéseket gyűjteni hogy megvásárolhassa a következő regent. Minden még mindig mély ésszerű szakaszok anélkül, hogy pénzt kellene költenie.

3. Guild Wars 2

Ennek a játéknak a kora ellenére 5 éve, még mindig sok játékos játszik ezzel az egy játékkal. Kiadásának kezdetén rengeteg volt belőlük a játékban megtalálható változtatások és nem létezik más MMORPG játékokban, amelyek új mechanizmusokat használnak, és távol állnak a többi MMORPG játéktól, különösen azoktól, amelyek ugyanabban az évben vagy az előző években jelentek meg. Példa Rising Force, Ragnarok, World of Warcraft, és mások.

Ebben a játékban te nem lesz sikeres csak a használatával gomb-összetörés csak, tehát te nagyon muszáj verekedés mechanikusan, ami nem csak gomb-összetörés. Harc gondolkodni kell, szaladgálni harc közben, körbejárni, és muszáj időzítés az igazit támadni, így sokkal intenzívebbé teszi ezt a játékot, és olyan online akciójátéknak érzi magát, amelynek elfoglaltsága van.

4. Éva Online

Ennek az egy játéknak van az űrben történő kereskedelem fogalma, ahol a játékos teheti hozzon létre saját céget vagy pályázni az emberek által létrehozott nagyvállalatokhoz. Arra is van lehetősége, hogy a vállalatot a maga módjára alakítsa, vezérigazgató lehet, embereket toboroz az enyémekbe, majd újra eladja őket, vagy akár csatlakozzon nagyvállalatokhoz hogy ott volt.

Lényegében ez a játék megvan a gazdasági rendszere önmagad, válhatsz zsoldos vagy talán gépeltérítő, amely megragadja a dolgokat amit a munkás bányászott. Ha ez megtörténik, akkor megteszi a társaság megcélozta és a géped megsemmisül. Emellett te is lehet végrehajtó, mégpedig az a személy megszabadulni az eltérítőktől épp most. És valójában sokkal többet tehetsz ebben a játékban.

5. Csillagok háborúja: A régi köztársaság

Csillagok háborúja: A régi köztársaság egy által létrehozott játék Bioware. Ez a játék sok társadalmi játékmenettel rendelkezik, ami nagyon jó, és vannak olyan típusok is harci puzzle és történet ami nagyon klassz. Ebben a játékban időzíteni fogsz, buli hogy teljesítsen egy küldetést. Van nagyszerűség, de nem unalmas, vissza kell menni valahova, mert megtámadják, és szintén elbeszélés hogy nehéz történet.

Bár megkülönbözteti a feliratkozott és ingyenesazonban a különbség nem túl messze tehát nem versenyképes. Ingyenes játék még mindig ésszerű határok között és élvezetes játszani.

Szóval, ezek néhány MMORPG játékcímek PC-re, amelyeket most kipróbálhat.