12 legjobb gta v mod legizgalmasabb + ingyenes letöltési link

Az ApkVenue által ajánlott GTA V MOD! garantált szórakozás az Ön számára. Gyere, töltsd le az ingyenes MOD GTA 5 Indonesia-t.

Ezt el kell ismernünk Grand Theft Auto V minden idők egyik legjobb játékműfaja akció-kaland.

Ez a játék 2013-ban jelent meg különböző platformokon, például PC, PlayStation és Xbox számára. A GTA V a történelem egyik legjobban eladott játékának is tudod.

Népszerűségének köszönhetően sok fél módosította a játékot, vagy amit gyakran emlegetnek Mod csak. Szóval, milyen modokat érdemes kipróbálni a GTA V játékhoz?

A legjobb GTA V modok PC-re gyűjteménye (2020-as frissítés)

Egyjátékos játékok lejátszásakor mindenképpen unatkozni fogunk, mert a tartalom éppen ilyen. A mod segítségével új élményt fog érezni annak ellenére, hogy sokszor befejezett játékokat játszik.

A következő cikkben az ApkVenue elmond néhányat A legmenőbb GTA V MOD ami növelni fogja az izgalmát ennek a játéknak a játékában.

Nem csak külföldi gyártmányú modok. Vannak olyan hazai gyártmányú modok is, mint pl Ojol MOD amely lehetővé teszi, hogy motorjával, bandájával utasokat vigyen Los Santos környékére.

Biztos türelmetlen vagy, igaz? Ha igen, nézzük csak meg az ApkVenue alábbi cikkét!

1. Dragon Ball Mod

A 90-es évek legendás anime rajongója, Dragon Ball? Ha igen, próbálja meg telepíteni ezt a Mod-ot.

Készítette JulioNIB, válthat kedvenc anime karakterévé Son Goku teljes erejével kiegészítve.

Átalakulhatsz szuper saiyanná, leadhatod Kamehameha-t teleportálni, és sokan mások.

>>> Töltse le itt <<<

2. Ironman mod

Minden idők egyik legnépszerűbb szuperhőse Vasember, főleg az Avengers: Endgame című hősi halála után.

Ezért teljesen természetes, hogy van egy Iron Man Mod a GTA V játékban. Ennek a Modnak a neve Vasember készítette a mérsékelt nevezett JulioNIB.

Ezzel a moddal egy komplett Iron Man Mark 50 jelmezben járhat a városban, kiegészítve a repülési képességgel, rakétákat lőve stb.

>>> Töltse le itt <<<

3. Game of Thrones mod

Talán csalódott a sorozat 8. évada miatt Trónok harca amely tavaly áprilisban ért véget. Csak annyit, hogy az ApkVenue biztos abban, hogy továbbra is érdekli ez a Mod.

Van egy Mod, amely egy óriási sárkányt készít, amivel körbejárhatjuk a várost.

Ez a sárkány képes a szájából tüzet köpni, embereket felszedni stb. Valójában vannak olyan emberek, akik Daenerys-jelmezeket készítenek, így Khaleesi-nek érezheted magad.

>>> Töltse le itt <<<

4. Riot Mod

Szeretné átélni azt a szenzációt, hogy olyan környezetben élünk, ahol az emberek erőszakosak és szeretik az erőszakot? Próbálkozzon a Mod telepítésével Gyalogos káosz ezt.

Itt mindenkinek ellenőrizhetetlen tombolása, vakmerő autók, emberek közötti lövöldözés és egyéb zűrzavar lesz, amely reményeink szerint nem a valós világban történik.

Ha stresszes helyzetben van, akkor ennek a Modnak a lejátszása segíthet egy pillanatra kiszellőztetni az érzelmeit.

>>> Töltse le itt <<<

5. RPG Mod mód

RPG rajongók? Kiderült, hogy van egy mod, amely éreztetheti a játék érzését RPG stílusú GTA játék!

Csakúgy, mint általában az RPG játékok, ez a mod a párbeszéd, a karakterek testreszabásának, a szintezésnek és számos más RPG funkcióval rendelkezik.

Ezzel a moddal úgy fogja érezni, mintha olyan játékokat játszana, mint a Far Cry vagy a Fallout.

>>> Töltse le itt <<<

6. Mod Atlantis

Szeretné megtapasztalni a GTA V játékot az Aquaman film stílusában? Próbálja meg telepíteni Mod Atlantis ezt. Ezzel a moddal Los Santos városa víz alatt lesz.

Úszva megtudhatja, hogyan süllyed a város. Ha a levegőből nézel, olyan lesz, mintha látnál beállítás film a természeti katasztrófákról.

Az igényeinek megfelelően beállíthatja a vízszintet. Csak ha túlzottan állítja be a vízszintet, ez a játék élményét okozhatja összeomlik.

>>> Töltse le itt <<<

7. Rendőrségi mod

Fotóforrás: YouTube

A GTA V-t olyan játéknak tekintik, amely megtanítja játékosait veszélyes bűnözővé válni.

Ha igen, miért nem telepíti Rendőrségi mod ezt? Ezzel a moddal rendőr lesz, aki küzdenie kell a bűnözéssel.

Rendőrjárműveket hozhat fel, beleértve helikoptereket is. Ha bűncselekményről van szó, kap egy feljelentést, és azonnal elmehet a helyszínre.

>>> Töltse le itt <<<

8. Luxus otthon mod

Ha Ön egy olyan otthoni típus, aki lusta sétálni a GTA V játékban, a Mod Luxus széf ez igazán megfelel neked.

Ezzel a moddal meglesz biztonságos ház szuper luxus különféle létesítményekkel, például 30 autó parkolásával, helipaddal, repülőgép leszállóhelyeivel és így tovább.

Lesz egy bárja is, amely díszes partikat szervez. Ezért van szüksége nagy parkolóra, hogy a meghívott vendégeknek legyen helyük parkolni!

>>> Töltse le itt <<<

9. Mod Reális nézet

A GTA V játék tulajdonképpen már olyan grafikával rendelkezik, amely elég kellemes a szemnek. Ha azonban nem elégedett ezzel, próbálkozzon a Mod telepítésével NaturalVision Remastered.

Los Santos városának megjelenése valósághűbbé válik, és úgy néz ki, mint Dél-Kalifornia, Dél-Amerika.

Ez a mod figyelemfelkeltő 4K felbontást is kínál. A kifejezés az, hogy a Mod grafikája fotorealisztikus.

>>> Töltse le itt <<<

10. Pszichokinetikai mod

A tárgyak elmével való irányításának képessége sok ember számára álom. Most megteheti a GTA V játékban.

A Mod Pszichokinetikus ez emberfeletti emberré válhat. Lebegtetheted a körülötted lévő embereket.

Nem csak, teherautókra is emelheti az autókat, hogy nagy robbanást idézzen elő. Elfogy a dobásra alkalmas jármű? Tűzgolyókat is dobhat a kezéből!

>>> Töltse le itt <<<

11. Go-Jek Mod

A következő vitathatatlanul a legtöbb összefüggő az életünkkel, mert tehetjük lett Go-Jek testvére ezzel a moddal!

Miután letöltötte ezt a GTA V Indonézia modot, felveheti az egész városban szétszórt utasokat. Képesnek kell lennie arra, hogy az utasokat rendeltetési helyükre vigye.

Egyébként a küldetés megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy rendelkezik-e járművel. A szerep teljes értékelése érdekében használjon csak motort, bandát!

>>> Töltse le itt <<<

12. Zombie Apocalypse mod

Mi történik, ha hirtelen elhagyják az olyan "élő" Los Santost? Igen, ez fog történni a GTA V mod telepítésekor Zombi apokalipszis.

Ebben a modban emberré válsz túlélő a Los Santost támadó zombi apokalipszis közepette. Fedeznie kell, ennivalót kell találnia, és más túlélőket kell toboroznia, hogy szembenézzen ezzel a pestissel.

Mint más zombi túlélési játékok, ebben a modban a zombik is nagyon agresszívak, tudod. Vigyázni kell, nehogy megharapjon és zombi is legyen.

>>> Töltse le itt <<<

A GTA V Modok használatának kockázatai

Annak ellenére, hogy még izgalmasabbá teszi, a játék módosítását a fejlesztő nem engedélyezi, más néven illegálisnak számít. Az ApkVenue azt javasolja, hogy ne használjon modokat az eredeti GTA V játékban, amelyet vásárolt, ha nem akarja betiltani.

Nem csak a GTA V játékban van kockázata a modok használatának bármely játékban. Azon kívül, hogy illegálisnak tekintik, a modok külföldi weboldalakról történő letöltése potenciálisan veszélyes vírust is hordoz a számítógépén.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a kockázatokat, amelyek a MOD GTA V használata esetén felmerülhetnek:

1. Betiltották

Bár az ApkVenue következő modjai nem ártanak másoknak, ha rendelkezik az eredeti játék másolatával, a GTA V idegen csalásként / fájlként fogja észlelni a modot, így eltalálja kitiltva amikor csatlakozik a szerverhez.

Ezért az ApkVenue azt javasolja, hogy játsszon csak a kalóz GTA V játékot, vagy kapcsolja ki a számítógép internetkapcsolatát, ha élvezni szeretné a modot.

2. Vírusa van

A GTA V PC mod letöltéséhez olyan webhelyeket kell elérnie, amelyek biztonsága nem garantált. Különösen, ha letölti a modot egy internetes kávézóban. Lehet, hogy a számítógépedet is eltalálják ransomware vagy más veszélyes vírus, banda.

3. Hack kockázat

A hackerek mindent megtesznek azért, hogy más emberek személyes adatait megszerezzék. Az egyik a tuckolás hack program a letöltött GTA V modon keresztül.

Maga a Mod használata zöld utat adott a feleknek Rockstar Games a GTA V fejlesztőjeként, amennyiben csak offline módban használják.

Csak annyit, hogy ha elkapják a Mod használatát online játék módban, készüljön fel arra, hogy blokkolja a játékot. Ezért legyen óvatos, amikor ezt a GTA V Modot használja, banda!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found