szeretné tudni, hogyan lehet megnyitni egy 2 millió tőkével rendelkező internetkávézót?

A tőke, amelyet Jaka maga költött, kicsi volt, csak 2 millió Rp! Szeretné tudni, hogyan lehet megnyitni egy 2 milliós tőkével rendelkező internetkávézót?

A gazdaságnak nevezett igényekkel együtt néha a már dolgozó embereket mellékvállalkozásra kényszeríti. Maga a mellékvállalkozás választása különböző. Ilyenek lehetnek például a szolgáltatások mosoda, internet kávézó és mások.

Mivel Jakának van szakértelme a technológiában, természetesen, természetesen ő is a technológiához kapcsolódó vállalkozást választja. Tehát Jaka úgy döntött, hogy egy internetes kávézó üzletet nyit, és a tőke, amelyet Jaka maga költött, csak kicsi volt 2 millió IDR! Szeretné tudni, hogyan lehet megnyitni egy 2 milliós tőkével rendelkező internetkávézót?

  • Ez a férfi két hét játék után összeomlik egy internetes kávézóban
  • Tomboló tiltakozások a Telkom Speedy kényszerű reklámjai ellen
  • Könnyű módszerek a holt internet kijavítására Androidon

Ismerje meg egy 2 milliós tőkével rendelkező internetes kávézó fogalmát

Fotó forrása: Kép: Wikimapia

Mielőtt megnyitnánk egy kis internetes kávézó-vállalkozást, jobb, ha először megértjük a koncepciót. Nos, ez az internetes kávézó maga a rövidítése Internet kávézók. Ahogy a neve is mutatja, az internetet értékesítő helyet jelent korlátlan.

Az internetes kávézók általában nem csak az internetet árulják korlátlan Természetesen, anélkül, hogy tudnánk, kiadta a számítógépét is használatra. De végül is egy internetes kávézó fő pontja az internet értékesítése korlátlan.

Hogyan lehet megnyitni egy 2 milliós tőke kávézó üzletet

Fotó forrása: Kép: Hotspot Village

Akkor hogyan lehet megnyitni egy 2 milliós tőkével rendelkező kávézó-vállalkozást? Könnyű, vagyis csak az internet értékesítésével korlátlan csak. Ne béreljen helyet és számítógépeket vásárlói használatra. Maga ez a fogalom név szerint közismert RT RW háló.

Az RT RW net alapvetően megegyezik egy internetes kávézóval, vagyis mindkettő eladja az internetet korlátlan ügyfeleinek. A különbség itt az RT RW nettó eladási internet korlátlanvezeték nélküli hálózaton keresztül. Ellentétben a kávézóval, ahol a tulajdonosnak számítógépet és helyet kell készítenie.

Az RT RW Net Business megnyitásának előkészítése

Fotóforrás: Kép: Air Stream

Mostanra már tudod, hogy az internet eladásának valójában van egy egyszerűbb módja korlátlan. Nem kell bajlódnia egy számítógép és egy hely előkészítésével, csak el kell adnia a vezeték nélküli hálózaton keresztül. Maga a kábelhálózat is példa erre WiFi.

Bármire, amit elő kell készíteni, az alábbiak szerint hallgathatja meg.

  • Szabadtéri WiFi Mikrotik vagy UBNT Bullet. Árkategória 1 millió Rp.
  • LAN kábel és másokat megkóstolni. Árkategória 500 ezer IDR.
  • A fő internetes vonal, akkor Astinet vagy osztály. Árkategória 500 ezer IDR.

Most, hogy készen áll néhány ilyen eszközre, elegendőnek kell lennie az internet értékesítésének megkezdéséhez korlátlan. Konfigurálja az útmutató szerint, és kész. Most kinyitott egy kis internetes kávézót, amely csak tőkével rendelkezik 2 millió IDR.

Így nyitott most egy kis internetes kávézót, amelynek tőkéje mindössze 2 millió Rp. Remélhetőleg ez az információ hasznos lehet. Igen, ha problémákat tapasztal, hagyja őket a megjegyzések oszlopban. Az ApkVenue megpróbál segíteni a megoldás biztosításában. Sok szerencsét és köszönöm.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Erőfeszítés vagy más érdekes írás Andalas fia.

Szalagcím: 1220HSL


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found