Íme 4 tipp, hogy ne sajnálja a PS3 kölcsönző megnyitását

Egyrészt a PS3 ma is népszerű. Tehát, mielőtt megkezdené a PS3 kölcsönzési vállalkozás megnyitását, nézzük meg a következő tippeket, hogyan lehet megnyitni a PS3 kölcsönzést az ApkVenue alkalmazásból.

Az időkkel együtt a gazdasági igények folyamatosan nőnek. Valójában nem ritka, hogy valakit, aki már dolgozik, mellékvállalkozásra kényszerítse. Maga a mellékvállalkozás lehet például a PS3 kölcsönzése.

Ha nagyon szereted a technológiát és a játékokat, úgy tűnik, hogy a PS3-kölcsönzők megnyitásának lehetősége lehet egy lehetőség. Egyrészt a PS3 ma is népszerű. Tehát, mielőtt megkezdené a PS3 kölcsönzési vállalkozás megnyitását, nézzük meg a következő tippeket, hogyan lehet megnyitni a PS3 kölcsönzést az ApkVenue alkalmazásból.

  • 10-ből 3 PlayStation-megszakító Indonéziából!
  • 10-ből 3 PlayStation-megszakító Indonéziából! (2. rész)
  • Miért nem tud a Playstation 4 (PS4) még kalózozni? Ez az oka

4 tipp a PS3 Ala Jaka kölcsönzés megnyitásához

Tehát ahhoz, hogy sikeres legyen a PS3 kölcsönzési vállalkozás kiépítésében, meg kell néznie és követnie kell az ApkVenue alábbi tippjeit. Folytassuk, íme a tippek a PS3 kölcsönzési vállalkozás elindításához.

1. Válassza ki a legújabb PS3 modellt

Fotóforrás: Kép: CNet

A legújabb PS3 modell kiválasztásával ez valóban benne van a bérleti gondozásra vonatkozó tippekben. Mivel a legújabb konzol olyan modell, amely a régi modell alapján kapott fejlesztéseket és frissítéseket. Valójában az újabb PS3 modellek sokkal hűvösebbek és energiatakarékosak lehetnek, mint a régebbi modellek.

2. Használja az eredeti Stream játékokat

Fotó jóvoltából: Kép: Konami

Ne használjon kalóz játékokat a PS3 kölcsönzéséhez. Az első ok az, hogy az eredeti játék képes rá online multiplayer, természetesen ez hozzáadott értéket ad a bérleti díjhoz. A második ok, mivel a szokásos játékok a kölcsönzésben játszottak, ennyi. Tehát miért használja a kalóz másolatokat, és rengeteg játék van.

3. Tanulja meg javítani a PS3 vezérlőt

Fotó forrása: Kép: Dedy Soerya

Nem titok, általában a PS kölcsönző játékosai elég durván kezelik a kontrollert. Tehát, hogy ne költsön sok pénzt új vezérlő vásárlására vagy javítására, nincs semmi baj a javítás megtanulásával.

4. Használjon kínai márkájú LED TV-t

Fotó jóvoltából: Kép: New Egg TV

Bizonyára tisztában van azzal, hogy Indonéziában jelenleg a kínai termékek nagyon népszerűek. Valójában a jól ismert márkák többsége Kínában gyártja áruját. Ez bizonyítja, hogy a kínai márkák valójában nem is olyan rosszak. Tehát ezért nincs semmi baj abban, hogy olyan kínai TV-t használnak, mint a Changhong és az osztálya.

Tehát ezek a trükkök és tippek a PS3-kölcsönzések megnyitásához az ApkVenue-tól. Mit gondolsz, van-e más tipp? Ha van, hagyja a megjegyzések oszlopban, köszönöm.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Erőfeszítés vagy más érdekes írás Andalas fia.

Szalaghirdetés: CNet


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found