7 legjobb android smackdown játék 2018

Azt állítja, hogy SmackDown szerető, de még soha nem játszott ilyen játékokat? Az alábbiakban bemutatjuk az ApkVenue ajánlásait a 7 legjobb SmackDown Android-játékról 2018-ban.

Birkózó sportok szórakoztató elemekkel kombinálva vagy ismertebb nevén SmackDown tehát a világ egyik legnépszerűbb műsora. A játékkonzol konzolon, PC-n vagy mobilon / Androidon is jól eladható.

Ezúttal az ApkVenue ad ajánlást hét legjobb SmackDown Android játék 2018-ban, hogy játszhass John Cena, Rey Mysterio vagy másik kedvenc karaktered.

  • 7 legjobb birkózó játék az Android 2017-en
  • 5 legjobb birkózó játék Androidra és PC-re 2017
  • 5 izgalmas harci játék nagyon indonéz karakterekkel és háttérrel

7 legjobb Android SmackDown játék, 2018

Maga a SmackDown valójában egy létrehozott rész vagy program World Wrestling Entertainment (WWE). A professzionális sport és szórakozás keverékét kínálva a SmackDown népszerűbb, mint a hagyományos birkózás.

Termelékenységi alkalmazások WWE LETÖLTÉS

A SmackDown játék nemcsak a játékbemutatókra, de a különböző típusú eszközökről is nagy keresletre tart igényt a játékosok számára. Önnek, Android-felhasználóknak, íme a 2018-as hét legjobb SmackDown játék, amelyet okostelefonján vagy Android-eszközén játszhat.

1. WWE Mayhem

Az egyik legnépszerűbb WWE játék. Ezt bizonyítja, hogy ez a játék bekerült az alias szerkesztő egyik választásába Szerkesztő választása a Google Play Áruházban. WWE Mayhem is kapott értékelés a legmagasabb a többi SmackDown játékhoz képest, ami 4,5.

Gyűjtheti a kívánt WWE szupersztárokat, és létrehozhat egy álomcsapatot a létrehozott játékban Reliance Big Entertainment ez. Játszott fogócska csapat vagy küzdj a WWE bajnok övéért, sokakat választhatsz esemény mások, akik például a való világban is léteznek Royal Rumble, Pokol egy cellában vagy Wrestlemania.

Letöltés: WWE Mayhem

2. WWE Halhatatlanok

Szeretne egy másik szenzációt érezni a SmackDown játékában? Akkor tényleg ki kell próbálni a játékot WWE Halhatatlanok ez. Amint láthatja borítóA játék olyan WWE szupersztárokat tartalmaz, mint még soha. Randy Orton, az Undertaker a többi szupersztár pedig harcos karakterekként kerül csomagolásra ala Mortal Kombat.

Az aréna és a harci stílusa nem szerepel a SmackDown gyűrűben, a harci stílus pedig a profi birkózás, de olyan, mint egy harci játék, mint a Street Fighter vagy a Tekken. Felkiáltott, minden szupersztárnak meglesz supermoves aka a végső lépés az ellenfél vérének befejezésére és a harc megnyerésére.

Warner Bros. Arcade Games LETÖLTÉS

3. WWE Bajnokok - Ingyenes Puzzle RPG játék

A játék neveként ezúttal egy SmackDown témájú akció-RPG játék közül választhat. Ebben a játékban nem fog közvetlenül harcolni, csak komponálnia kell kirakós játék amely elérhető. A lépésed megmozgatja az ellenfél legyőzéséhez választott szupersztárt.

Más koncepció, mesterséges játék hordozása Határozottan ez a siker az egyik legnépszerűbb lett. Bizonyítja az Android-felhasználók száma, akikLetöltésWWE Bajnokok - Ingyenes Puzzle RPG játék elérte a tízmilliót. Értékelés ami szintén meglehetősen magas, nevezetesen a 4.3.

Letöltés: WWE Bajnokok - Ingyenes Puzzle RPG játék

4. Wrestling Revolution 3D

Birkózó Forradalom 3D pontosan ugyanazzal a koncepcióval készült, mint a WWE. Játszhat egy meccses csatákat, vagy részt vehet különféle versenyeken esemény mint például a Tag Team Championship, a Royal Rumble to Cage Mode az Ön kívánságainak megfelelően.

Bár grafikailag nem annyira kifinomult, mint az előző játékok, a létrehozott játékok MDickie ez azért is elég népszerű, mert voltLetöltés több mint ötvenmillió Android-felhasználó. Egy vagy közülük?

Letöltés: Wrestling Revolution 3D

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. WWE 2K

WWE 2K elismerték Android SmackDown játék a leghitelesebb az eredeti WWE szupersztárokhoz hasonló karakterekkel. Nem csak a meglévő karakterek használatával hozhat létre saját szupersztár karaktert ebben a játékban.

2K, Inc. ahogy ezt a játékot készítő fejlesztő is biztosítja Karrier mód amely lehetővé teszi a szupersztárod számára, hogy debütálva kezdjen karriert, hogy különféle címeket szerezzen és bekerüljön a Hall of Fame rangsorába.

Letöltés: WWE 2K

6. WWE Koppintson a Mania elemre

Játék eredeti címmel WWE Tap Mania: Szállj be a gyűrűbe ebben a tétlen tapperben a többitől kissé eltérő koncepciót is hordoz. A vagy a gomb megérintésével egyszerűbb a játék Koppintson a amennyire csak lehetséges, hogy irányítsa a választott szupersztárt.

Bár egyszerű, a grafika elkészült SEGA valójában még mindig a legjobb minőségben van Valójában a karikatúrákhoz hasonlóan készített karakterek még viccesebbé és szórakoztatóbbá teszik a WWE szupersztárjait. Szeretne csatlakozni a több mint egymillió Android-felhasználóhoz, akik már játszották ezt a játékot?

Letöltés: WWE Tap Mania

7. Végső szupersztár birkózás

Az utolsó az Végső szupersztár birkózás amely egy játék, amelyet az Open Sky Studio készített. Ez a játék különféle módokat kínál, amelyek pontosan megegyeznek a valós világ WWE-jével. Lejátszhatod a legújabb karaktereket vagy a WWE legendákat.

Annak ellenére, hogy a cikk megírásáig ezt a játékot csak százezer androidos okostelefon-felhasználó töltötte le, ez a játék az egyik legnépszerűbb választás azok számára, akik keresik játék a legjobb SmackDown témával.

Letöltés: Végső szupersztár birkózás

Ez egy ajánlás hét legjobb SmackDown Android játék hogy a fenti hét játék közül melyiket szeretné először játszani? Vagy van más játékajánlata, amely nem kevésbé izgalmas, mint a fenti hét? Ne habozzon elmondani a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found