12 legjobb és legújabb akció drakor 2020

A legjobb akció-drakort keresi a legfeszültebb történettel? Itt vannak ajánlások a legjobb és legújabb koreai akciódrámákhoz 2020-ban!

A legjobb Drakor-akció készen áll arra, hogy egyszerre feszültté és csodálkozássá váljon a teljességgel teli akció-akciónak köszönhetően.

Nem csak hollywoodi akciófilmek, Koreai akciódráma szintén sokak által kedvelt műsorok egyike, tudod!

Nem csak azért, mert a történet nem kevésbé feszült, az akció műfajú koreai drámákat általában tipikus koreai romantikus fűszerekkel, bandákkal is színesítik.

Nos, azok számára, akik címet keresnek a legjobb és legújabb drakor akció, azonnal láthatja a teljes ajánlásokat a következő cikkben!

Ajánlott legjobb koreai dráma (Frissítés 2020)

Unod már, hogy ilyen történettel nézed a koreai romantikus vígjátékokat? Ami a koreai drámákat illeti, furcsa lehet, ha nem a szerelemről beszél.

De nyugodtan, banda! Az ApkVenue rendelkezik néhány ajánlással a romantikus akció műfaji drámákhoz, amelyeket Ön is megnézhet. Garantáltan szórakoztató marad, és káprázatosabbá válik!

Ahelyett, hogy nem tudnánk, mit kell tenni, jobb, ha több címre vonatkozó ajánlásokat nézünk meg a legjobb koreai akciódráma csak követve, nézzük!

A legújabb és legjobb 2020 koreai akciódráma

Ebben a cikkben az ApkVenue nem csak a legjobb Drakor-akciót akarja elmondani, hanem a legújabb koreai drámát is, amely nemrégiben került adásba.

Mivel ez a cikk mindig frissül, ezért az ApkVenue is szeretni fog a legújabb drakor akció 2020. Jelentkezzen be alább, igen!

1. Rugal (2020)

Fotóforrás: YouTube (Rugal egy koreai Action 2020 dráma, amely meglehetősen szadista és tele van akcióval)

Az első koreai akciódráma címmel Rugal. Mesél egy híres nevű nyomozóról Kang Ki-Beom (Choi Jin-Hyuk) aki egy megnevezett bűnszervezetet vizsgál Argos.

A nyomozás eredményeként feleségét meggyilkolták, és Ki-Beom szemeit erőszakosan elvették. Sajnos ismét, amikor a kórházban felébredt, azzal vádolták, hogy felesége meggyilkolásának elkövetője volt.

Amellett, hogy koreai dráma egy titkos ügynökről szól, Rugal a bosszúról szóló drakor is, amely megőrjít!

InformációRugal
Értékelés7.7 (AsianWiki)
MűfajAkció


Krimi

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. március 28 - május 17
RendezőKang Cheol-Woo
JátékosChoi Jin-Hyuk


Park Sung-Woong

2. Stranger 2 (2020)

Idegen 2 folytatása Idegen (Titkos erdő) amely egy koreai akciódráma 2017. Ez a dráma a 2. évad, amely folytatja az előző történetet.

A történet az, hogy az ügy megoldása során kialakult konfliktus miatt felmelegszik az ügyészség és a rendőrség kapcsolata. ügyész Woo Tae-Ha (Choi Moo-Sung) nagyobb tekintélyt akar a nyomozásokban.

Közben a rendőrség olyan volt Choi Bit (Jeon Hye-Ji) anélkül akarják befejezni a nyomozást, hogy ügyészekre, bandákra kellene támaszkodni.

InformációIdegen 2
Értékelés8.5 (AsianWiki)
MűfajAkció


Krimi

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. augusztus 15. - október 4.
RendezőPark Hyun-Suk
JátékosCho Seung-Woo


Choi Moo-Sung

3. Vonat (2020)

A következő legjobb koreai akciódráma az Vonat a témával párhuzamos világ. Ez Drakor elmondja Seo Do-Won (Yoon Si-Yoon) aki nyomozóként dolgozik.

Seo Do-Won munkája megköveteli, hogy vizsgálja ki a szeretett nő gyilkosságának ügyét. Erőfeszítései révén még 2 párhuzamos világot is képes volt áthaladni.

Ebben a párhuzamos világban megpróbálja megtalálni a választ a nőt ért gyilkosságra. Megtalálja, amit keres?

InformációVonat
Értékelés8.4 (AsianWiki)
MűfajAkció


Krimi

Az epizódok száma12 epizód
Kiadási dátum2020. július 11. - augusztus 16
RendezőRyu Seung-Jin
JátékosYoon Si-Yoon


Shin So-Yul

4. A kémek, akik szerettek (2020)

A kémek, akik szerettek Mondd Jeon Ji-hoon (Eric) aki utazási írónak álcázza magát, de valójában az Interpol titkos ügynöke.

Ebben a koreai romantikus akciódrámában 2020-ban elvált Kang A-reum (Yoo In-na) miután volt felesége kémként megtudta az életét.

Kang A-reum aztán találkozott Derek Hyun (Lim Ju-hwan) válása után és végül összeházasodtak. Akkor tökéletes a házasságuk?

InformációA kémek, akik szerettek
Értékelés86 (AsianWiki)
MűfajAkció


Komédia

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. október 21. - december 17
RendezőLee Jae-Jin
JátékosYoo In-Na


Lim Ju-Hwan

Minden idők legjobb koreai akciódráma

Nos, ha meg akarod nézni legjobb drakor akció műfaj, alább láthatja az ApkVenue ajánlását, banda. 1 rész megnézése garantáltan addiktív lesz, deh!

1. Vagabond (2019)

Fotóforrás: Youtube (A Vagabond az egyik legkeresettebb koreai akciódráma cím 2019-ben).

Koreai akciódrámát keres egy feszült történettel rendelkező titkos ügynökről? Ha igen, akkor valóban meg kell nézned az egyik legkelendőbb koreai drámát Csavargó, banda.

Ez a legjobb romantikus akciódráma egy emberről mesél kaszkadőr nevezett Chal Dal Geon (Lee Seung Gi) aki megpróbálta megtalálni az igazságot unokaöccse haláláról.

Chal Dal Geon erőfeszítései ezt követően egy nagyon bonyolult korrupciós hálózathoz vezették, amelyben részt vett a dél-koreai kormánybandák.

Szerencsére megnevezték a Nemzeti Hírszerző Ügynökség (NIS) titkos ügynökének jelenlétét Menj Hae-ri (Bae Suzy) tegye Chal Dal Geont mindezen akadályok áthaladására.

InformációCsavargó
Értékelés8.3 (IMDb)
MűfajAkció


Krimi

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2019. szeptember 20. - november 23
RendezőYoo In-sik
JátékosLee Seung Gi


Shin Sung-rok

2. Három nap (2014)

Shin Kyung-soo és Hong Chang-wook rendező rendezésében készült, Három nap talán alternatív választás lehet azok számára, akik koreai dráma-akció műfajokat keresnek, itt!

Figyelembe véve a politikai kérdéseket és fontos személyiségeket, ez a dráma a dél-koreai elnök elrablásának történetét meséli el, Lee Dong-hwi (Son Hyeon-ju) míg egy villában nyaral.

Az elit ügynökök által vezetett elnöki stáb Han Tae-kyung (Park Yoo-chun) három napot kapott az elnök megkeresésére és megmentésére.

Akkor hogy áll a történet folytatása? Csak nézze meg a Három napot a kedvenc koreai dráma streaming webhelyén.

InformációHárom nap
Értékelés7.0 (IMDb)
MűfajAkció


Krimi

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2016. szeptember 23. - november 12
RendezőShin Kyung-soo


Hong Chang-wook

JátékosPark Yoochun


Park Ha-sun

3. A K2 (2016)

A következő ajánlás a legjobb romantikus koreai akciódrámából származik A K2 amely 2016-ban jelent meg.

Ji Chang Wook főszereplésével készült dráma erről mesél Kim Je Ha (Ji Chang Wook) aki egykori zsoldos.

Ebben a legmagasabb minősítésű akciódrámában azt tervezi, hogy bosszút áll az elnökjelölt ellen Park Gwan-soo (Kim Kap-su) szeretője haláláért.

De erőfeszítései közepette Je Ha testőrként dolgozik egy elnökjelölt lányának Jang Se-joon (Jo Sung-ha) ehelyett megszerette urát, Menj An-na (Im Yoon-ah).

InformációA K2
Értékelés91 (AsianWiki)
MűfajAkció


Politika

Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2016. szeptember 23. - november 12
RendezőKwak Jung-Hwan
JátékosJi Chang-Wook


Song Yoon-A

4. Bűnügyi elmék (2017)

Az azonos nevű amerikai dráma sorozat feldolgozása, Gyilkos elmék olyan történeteket is kínál, amelyek nem kevésbé érdekesek, mint a koreai dráma-akció műfajok, bandák.

Ez a dráma a bűnügyi nyomozás különleges ügynökének (NCI) a közösség körül előforduló bűncselekmények különféle rejtélyeinek feltárására tett erőfeszítéseinek történetét meséli el.

Ez a 2017-es akció drakor nemcsak a játékosok feszült történetét mutatja be, de nem felejti el bemutatni a játékosok közötti romantika történetét sem.

Tehát azok számára, akik romantikus történetekbe burkolózva szeretnék megnézni a koreai dráma műfajú cselekmény-bűncselekményeket, jobb, ha megpróbáljátok megnézni ezt az egy drámát, deh!

InformációGyilkos elmék
Értékelés5.5 (IMDb)
MűfajAkció


Bűn

Az epizódok száma20 epizód
Kiadási dátum2017. július 26. - szeptember 28.
RendezőYang Yoon-ho
JátékosLee Joon-gin


Moon Chae nyert

5. Városvadász (2011)

Tele szívszorító jelenetekkel, Városi vadász elbeszélés Lee Yun-seong (Lee Min-ho) által képzett kormányügynöki merénylővé válni Lee Jin-pyo (Kim Sang-ju).

Nem ok nélkül, úgy tűnik, Jin-pyo-nak haragja van a kormány ellen, miután számos katonatársát meggyilkolták, köztük Yun-seong apját is.

Amikor azonban Yun-seong végrehajtotta küldetését, beleszeretett az egyik megnevezett kormányügynökbe Kim Na-na (Park Min-young) amelyet meg kellett volna ölnie.

Érdekes módon úgy tűnik, hogy a képernyőn látható Kim Na-na és Yun-seong szerelmi története átkerült a való életbe, így a City Hunter az egyik olyan dráma, amely miatt a játékosok szeretnek téged.

InformációVárosi vadász
Értékelés8.2 (IMDb)
MűfajAkció


Románc

Az epizódok száma20 epizód
Kiadási dátum2011. május 25. - július 28.
RendezőJin Hyuk
JátékosLee Min Ho


Lee Joon-hyuk

6. Gyógyító (2014)

A következő ajánlás a koreai akció-vígjátékból származik Gyógyító főszereplő Ji Chang-wook, Park Min-young, és Yoo Ji-tae.

Ez a dráma egy elnevezett riporter történetét meséli el Kim Moon-ho (Yoo Ji-tae) annak érdekében, hogy segítsen feltárni a múltban előfordult esetek igazságát.

Moon-ho-t két másik újságíró kísérte, ahol az egyikük volt Seo Jung-hoo (Ji Chang-wook) harci képességekkel rendelkezik és beceneve: "gyógyító".

Akkor hárman képesek lesznek-e kideríteni az igazságot, amely régóta rejtély? Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, nézze meg most ezt a Drakorot!

InformációGyógyító
Értékelés8.5 (IMDb)
MűfajAkció


Bűn

Az epizódok száma20 epizód
Kiadási dátum2014. december 8. - 2015. február 10
RendezőLee Jung-sub


Kim Jin-woo

JátékosJi Chang-wook


Yoo Ji-tae

7. Rossz fiúk (2014)

Minden idők egyik legjobb akciódráma, Rossz fiúk egy speciális nyomozócsoportról mesél, amelyet olyan esetek megoldására hoztak létre, amelyeket a rendőrség nem tud megoldani.

Ahelyett, hogy hősi emberként csatlakoznának ehhez a csapathoz, helyette bűnözők veszélyesek, kegyetlenek és hidegvérű bandák.

Remek dolog, hogy ez a Drakor a főszereplő Ma Dong-seok vagy más néven Don Lee aki a legújabb Marvel-filmben Gilgameshot játssza, mégpedig Az Örökkévalók.

InformációRossz fiúk
Értékelés92 (AsianWiki)
MűfajAkció


Krimi

Az epizódok száma11 epizód
Kiadási dátum2014. október 4. - december 12
RendezőKim Jung-Min
JátékosKim Sang-Joong


Park Hae-Jin

8. Írisz (2009)

Fotóforrás: Youtube (Iris az egyik koreai dráma a legjobb akció műfajú titkos ügynökökről).

Az utolsó ajánlás a koreai dráma műfaji akciójára az Írisz a rendező munkája Kim Kyu-tae és Yang Yun-ho.

Ez a dráma maga a bizalomról, az árulásról, a dél- és észak-koreai titkos ügynökök összeesküvéséről mesél a játékosok közötti szerelmi történet iránt.

Ezt mondták Kim Hyun-jun (Lee Byung-hun) az egyik titkos ügynök, aki az NSS-nél dolgozik.

Közben egy másik helyen, Vick (Choi Seung-hyun) aki az IRIS nevű szervezet orgyilkosaként dolgozik, kinevezik Hyun-jun megölésére.

InformációÍrisz
Értékelés7.9 (IMDb)
MűfajAkció


Rejtély

Az epizódok száma41 epizód
Kiadási dátum2009. október 14 - december 17
RendezőKim Kyu-tae


Yang Yun-ho

JátékosLee Byung-hun


Jung Joon-ho

Tehát, ezek voltak néhány ajánlás a legjobb és legújabb drakor akció 2020 a legjobban megterhelő, hogy most nézd, banda.

Azonban a koreai drámák jellemzőivel, ahol a romantikus történet a fenti koreai drámák fő "fűszerévé" vált. Ha tetszik melyik?

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.