10 legjobb élő akció-anime, amelyet megnézhetsz az ünnepeden!

Az anime sikere gyakran élő akció-verzióhoz vezet. Ezúttal az ApkVenue ad ajánlásokat a legjobb élőszereplős anime bandához

Nem sokkal ezelőtt egy filmet mutattak be a moziban Alita: Harcszög ami valójában az azonos nevű animén alapul. A közösség válasza változatos volt, egyesek dicsérték azokat, akik utálták.

Az Alitán kívül valójában nagyon sok film készül anime adaptációk alapján. Néhány ilyen kudarcnak számít Dragon Ball, de néhányat sikeresnek tekintenek.

Az ApkVenue ajánlást fog adni 10 élő akció anime minden idők legjobbja, amit meg kell nézned, különösen, ha ezernek érzed magad!

A legjobb élő akció-anime ma

Ezen a listán az ApkVenue ajánlásokat fog adni a banda anime adaptációjára! Tehát, ha egy filmnek több film címe van, akkor az ApkVenue egy pontot fog alkotni, nem pedig filmenként.

Készen áll az ApkVenue által készített lista megtekintésére? Menjünk egyenesen, hogy megnézzük, melyik legjobb anime verzió készült el sikeresen élő akció-övé!

1. Rurouni Kenshin (1-3. Rész)

Azt, aki az első rangban van, kiemelik a legendás animéből Rurouni Kenshin más néven Samurai X. Film élő akciómagát három filmre osztották, amelyek pozitív válaszokat kaptak.

Természetesen ez a film középpontjában egy személy áll battosai nevezett Himura Kenshin játssza Takeru Satoh. Az első filmben ellene harcolt Udo Jin-e ami működik Takeda Kanryu.

A második és a harmadik filmben Kenshin szembesülni fog egyik legismertebb ellenségével, Makoto Shishio. A Shisio hajóján folytatott utolsó csatában Kenshint Saito, Aoshi és Sano segítette.

A szereplők között zajló csaták valóban szemléltetik az anime izgalmát, így nem baj, ha ezt a filmet rossznak tekintik élő akció a legsikeresebb.

InformációRurouni Kenshin
Rurouni Kenshin I. rész: Eredet


7.6 (17.776)


Akció, dráma, történelem

Rurouni Kenshin II. Rész: Kiotói pokol


7.7 (10.452)


Akció, kaland, dráma

Rurouni Kenshin III. Rész: A legenda véget ér


7.6 (7.324)


Akció, kaland, dráma

2. Haláljegyzet (1-3)

Felejtsd el a Netflix adaptációját, amelyet nagyon megvetnek az anime miatt Halállista több filmje van élő akció amelyet annyira érdemes megnézni.

A Death Note-nak legalább három filmje van élő akció, vagyis Halállista (2006), Haláljegyzet: A vezetéknév (2006), és Haláljegyzet: Világítsd meg az új világot (2016).

Ezen kívül ennek az animének is van filmje spin-offjogosult L: Változtassa meg a világot (2016) és a tévésorozat címmel Haláljegyzet: Új generáció (2016).

InformációHalállista
Halállista


7.8 (26.613)


Bűnözés, dráma, fantázia

Haláljegyzet: A vezetéknév


7.3 (14.307)


Kaland, bűnözés, dráma

Haláljegyzet: Világítsd meg az új világot


5.8 (2.030)


Krimi, dráma, horror

3. Nyuszi csepp

A következő anime, amelyet formában neveztek ki a nagy képernyőre élő akció van Próbálja ki a Drop-ot vagy Nyuszi Csepp. Ez a filmadaptáció 2011-ben jelent meg.

Mesélj egy történetet Daikichi Kawachi aki megismerkedett egy nevű fiatal lánnyal Rin. A vicces az, hogy kiderül, hogy ez a Rin a nagyapja törvénytelen lánya, ezért az egész család nem hajlandó gondoskodni róla.

Ezért Daikichi úgy döntött, hogy gondoskodik róla, annak ellenére, hogy egyedülálló férfi volt, és soha nem volt tapasztalata a gyermek gondozásáról. Ez a film tele van jelentéssel a bandacsaládról!

InformációNyuszi Csepp
Nyuszi Csepp


7.4 (1.173)


Komédia

Egyéb Anime Live Action ajánlások

4. Tőlem Neked

Tőlem Neked vagy japánul hívják Kimi ni Todoke egy romantikus anime verzió készült élő akció2010-ben.

Anime élőszereplős romantika nevű félénk lányról mesél Kuronuma Sawako akikkel nehéz kijönni, mert hasonlítanak a szellemekhez.

Később érdeklődni kezdett iránt Kazehaya Shouta, osztályának legnépszerűbb fiúja, aki úgy tűnik, mindig mindenkinek pozitív aurát terjeszt.

InformációTőlem Neked
Tőlem Neked


7.1 (1.867)


Dráma, romantika

5. Bakuman

Népszerű anime alapján, Bakuman a film két megnevezett barátról mesél Moritaka és Akito aki azért küzd, hogy a mangaka sikeresek.

Mivel az eredeti anime szintén komédia műfaj, ebben a filmben a karakterek nevetséges cselekedetei miatt nevetésre késztetnek.

InformációBakuman
Bakuman


7.1 (1.165)


Komédia

6. Parazita (1-2)

Parasyte vagy az anime verzióban hívják Kiseijuu: Sei no Kakuritsu egy anime film élő akció ezt követően az ApkVenue ajánlja Önnek.

Ez a film két részre oszlik, mégpedig 1. rész és 2. rész. Nagy vonalakban a két film egy idegen invázió történetét meséli el az emberi testbe beszivárgó parazita formájában.

Amíg az egyik parazita le nem száll a testre Shinichi Izumi. Az agya helyett Shinichi jobb kezéhez költözött. Tehát óhatatlanul mindkettőnek egymás mellett kell élnie.

InformációParasyte
Parasyte: 1. rész


7.0 (3.370)


Akció, dráma, horror

Parasyte: 2. rész


6.5 (1.849)


Akció, dráma, horror

7. A Halhatatlan pengéje

A Halhatatlan pengéje (Japán: Mugen no Junin) egy anime adaptáció élő akció ami izgalmat ad a japán szamurájnak.

Történetközpontú Manji, egy szamuráj, aki átkot kapott, hogy örökké éljen. Elege lett az életéből. Egy feltétellel megúszhatja átkát: megölhet ezer rossz embert.

InformációA Halhatatlan pengéje
A Halhatatlan pengéje


6.8 (11.570)


Akció, dráma, fantázia

8. Gantz

Két fiatal férfi meghalt egy vonatbalesetben, emiatt egy másik világba szállították őket, és megtalálták az úgynevezett fekete golyót Gantz.

Mindkettőjüknek különféle küldetéseket kell teljesítenie, hogy megöljék az idegeneket, hogy esélyt kapjanak az új életre.

Ennek a filmnek alternatív változata van Egy másik Gantz címmel a folytatást Gantz: Tökéletes válasz. Mindkét filmet 2011-ben adták ki.

InformációGantz
Gantz


6.5 (6.423)


Akció, horror, sci-fi

Egy másik Gantz


5.9 (274)


Rejtély, Sci-Fi

Gantz: Tökéletes válasz


6.3 (3.435)


Akció, horror, rejtély

9. Gintama (1-2)

Ki ne ismerné ezt az animét? Természetesen az egyik legviccesebb animeként ismert Gintama van verziója élő akciósemmivel sem fáj a gyomor.

Eddig Gintamának két filmje van élő akció, ahol az első 2017-ben jelent meg, folytatásai pedig csak 2018-ban kerültek a mozikba.

Gintoki és barátai tipikus poénjaival fognak találkozni mindkét filmben. Ahogy Jaka mondta az elején, gyomorfájásra kell készülni, mert túl sokat nevetsz!

InformációGintama
Gintama


6.4 (1.444)


Akció, kaland, vígjáték

Gintama 2: A szabályokat megsértik6.7 (330)


Akció, kaland, vígjáték

10. Gyilkossági osztály (1-2)

Anime filmek élő akció Az utolsó dolog, amit az ApkVenue javasolni fog neked Meggyilkolási osztály amely két filmből áll.

Maga az anime népszerű, egy sárga lény által vezetett osztályról mesél, például egy megnevezett polipról Koro-sensei. Az osztály tanulóinak egyetlen küldetése van: meg kell ölni azt a tanárt, aki tönkretette a hónap kétharmadát!

InformációMeggyilkolási osztály
Meggyilkolási osztály


6.3 (1.414)


Akció, kaland, vígjáték

Meggyilkolási osztály: A ballagás


5.8 (511)


Akció, kaland, vígjáték

Ez a banda 10 film élő akció legjobb anime amelyet az ApkVenue ajánl Önnek! Ami egyértelmű, ezek a Jaka filmek nem garantálják flop mint például a Sárkánygömb film adaptációja, amely kritikát záporozott.

Melyik a kedvenc bandád? Vagy van más filmes ajánlása? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found