10 film több személyiség karakterről, a vége elképesztő!

Ki ne tudna több személyiség hatásairól? Itt egy film, amely egy több személyiségű emberről mesél el, lásd a teljes listát!

Inkább horrort vagy thrillert néz, bandázik?

Bármelyiket is választja, ennek a két filmműfajnak szörnyű történetei vannak, és nézésre sarkallhatja a szívet. A horrorfilmek általában spirituálisabbak, mint a szellemek.

Míg a thrillerek gyakrabban használnak pszichopátiás emberi karaktereket vagy mentális rendellenességeket, akik vágyakoznak. Nos, az ApkVenue-nak ezúttal több személyiségről szóló filmjavaslata van, amelyet jó nézni.

Mik a filmek? Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

Film több személyiség karakteréről

Többszörös személyiség vagy disszociatív identitászavar ezt valójában nagyon ritkán lehet megtalálni. És szörnyen hangzott.

Az ilyen rendellenességet szenvedő embereket két vagy több személyiség jelenléte jellemzi egy testben. Ez a betegség egy mentális rendellenesség, amelyet különböző okok miatt tapasztalnak meg, amelyek közül az egyik a gyermekkori trauma.

Ez a rendellenesség nagyon szörnyű lesz, ha a személy agresszív személyiséget kap, például rosszkedvű. Ezt a betegséget karakterként használják különféle filmekben is.

Nemcsak thrillerek, hanem akciófilmek is vígjátékig. A kíváncsiskodók számára az ApkVenue az alábbiakban ajánlásokat fogalmaz meg a több személyiségű karaktert tartalmazó filmekhez:

1. Hasadás

Az első az Hasított, ezt a filmet 2017-ben adták ki M. Night Shyamalan rendezésében. Ossza meg az Unbreakable és Glass filmtrilógia egy részét.

Ez a film egy több személyiségű, Kevin Wendell Crumb nevű férfi történetét meséli el. Köztudottan 24 személyiség van benne, az egyik az A Szörnyeteg.

Split nagyon jól sikerült, és számos díjat nyert, mint például a film legjobb színésze, a legjobb thriller film, a legjobb színész és még sok más különféle díjas eseményről.

InformációHasított
Értékelés (Rotten Tomatoes)77%
Időtartam1 óra 57 perc
Kiadási dátum2017. január 20
RendezőM. Night Shyamalan
JátékosJames McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson

2. Én, magam és Irene

A következő egy vígjáték a Jim Carrey-től, Én, magam és Irene. A filmet először 2000-ben adták ki, Peter Farrelly és Bobby Farrelly duó rendezésében.

Ez a film egy Rhode Island-i Charlie nevű rendőr történetét meséli el, aki depressziót tapasztal, és egy második embert hoz létre életében.

A Me, Myself & Irene a legjobb vígjátékfilm, amelynek témája több személyiség karakter. Nem csak ez a film lesz Jim Carrey első együttműködése a 20th Century Foxszal. Szép!

InformációCsendes ház
Értékelés (Rotten Tomatoes)47%
Időtartam1 óra 56 perc
Kiadási dátum2000. június 23
RendezőBobby Farrelly, Peter Farrelly
JátékosJim Carrey, Ren e Zellweger, Anthony Anderson

3. Harc klub

Tetszik neked Brad Pitt színész? Ismeri már ezt a filmet?

Nos, a filmekben Harcosok klubja Ebben egy Tyler Durden nevű karaktert játszik, aki szappaneladóként dolgozik. Számos rendellenesség van benne, nevezetesen az ASPD (Antiszociális személyiségzavar) és a depresszió miatt több személyiség.

Ezt a filmet először 1999-ben adták ki David Fincher rendezésében, ez a film sok kritikát és dicséretet kapott különféle emberektől.

InformációHarcosok klubja
Értékelés (Rotten Tomatoes)79%
Időtartam2 óra 19 perc
Kiadási dátum1999. október 15
RendezőDavid Fincher
JátékosBrad Pitt, Edward Norton, Meat Loaf

4. Pszicho

Pszicho az egyik leghíresebb pszichológiai thriller 1960-ban, rendezője Alfred Hitchcock. Első megjelenése óta ezt a filmet mindig minden idők legjobb Alfred Hitchcock filmjének nevezik.

Elmeséli egy titkárnő, Marion Crane történetét, aki lopást követ el és egy motelbe bújik. A motel váratlanul egy Norman Bates nevű, több személyiségű személy tulajdonában volt.

Ez a film számos díjat kapott az Oscar-díjaktól és a Golden Globe Awards-tól, mint például a legjobb rendező, a legjobb női mellékszereplő, a legjobb operatőr stb.

InformációPszicho
Értékelés (Rotten Tomatoes)97%
Időtartam1 óra 49 perc
Kiadási dátum1960. szeptember 8
RendezőAlfred Hitchcock
JátékosAnthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles

5. Frankie & Alice

Gyönyörű és kemény, ki más, csak Halle Berry. Ez a nő szerepelt a filmben Frankie és Alice 2010-ben, amelyet megszüntettek egy sztriptíz táncos valódi eseményétől az 1970-es években.

Halle Berry-t Frankie-ként mondják, akinek több személyisége van. Ez a személyiség egy 7 éves zseni fiú és egy rasszista nő.

Ez a film nagyon jól sikerült és különféle díjakat kapott, például a legjobb színésznő és a legjobb film jelöléseit. E film révén Halle Berry tehetséges színésznőként ismert a világon.

InformációFrankie és Alice
Értékelés (Rotten Tomatoes)21%
Időtartam1 óra 41 perc
Kiadási dátum2014. augusztus 12
RendezőGeoffrey Sax
JátékosHalle Berry, Stellan Skarsg rd, Phylicia Rashad

6. Titkos ablak

Nos, ha film Titkos ablak először 2004-ben jelent meg David Koepp rendezésében. Ebben a filmben nagyon szépen szerepel Johnny Depp.

Ez a film Stephen King azonos című regényéből készült. Egy Mort Rainey nevű író történetét meséli el, aki több személyiségzavarral küzd.

A Titkos ablak olyan történetet nyújt, amely ugyanolyan izgalmas, mint a Stephen King regényváltozat. Különösen Johnny Depp színészi játékával, ami elképesztő.

InformációTitkos ablak
Értékelés (Rotten Tomatoes)46%
Időtartam1 óra 36 perc
Kiadási dátum2004. március 12
RendezőDavid Koepp
JátékosJohnny Depp, Maria Bello, John Turturro

7. Páva

A következő az Páva amely 2010-ben jelent meg Michael Lander rendező vezetésével. Ebben a filmben olyan ismert színészek játszanak, mint Cillian Murphy, Ellen Page, Susan Sarandon és még sokan mások.

Ez a film egy John Skillpa nevű ember történetét meséli el, aki egy kis épületben lakik Nebraska területén. Sok embert elkerült, mert rettenetesen sokféle személyisége volt.

Egyedülálló módon ezt a kettős személyiséget férjként és feleségként írják le, akik egy testben élnek. Nézd meg azonnal a filmet, ahelyett, hogy kíváncsi lennél, banda!

InformációPáva
Értékelés (Rotten Tomatoes)48% (közönség)
Időtartam1 óra 30 perc
Kiadási dátum2010. április 20
RendezőMichael Lander
JátékosCillian Murphy, Ellen Page, Susan Sarandon

8. Bújkálj

Mi történik, ha a thriller filmeket horrorral kombinálják?

A válasz Bújócska, John Polson rendezte film képes feszült és egyben rémisztő légkört biztosítani. Ez a 2005-ben bemutatott film az Emily nevű gyermek sokféle személyiségének történetét meséli el.

Kezdetben Emily és apja, David New York államba költöztek. Ott Davidet és Emilyt kísért egy Charlie nevű gyermek.

Ez a film olyan díjakat is kapott, mint a Legjobb horror és a Legjobb rémült teljesítmény különféle filmdíjakból. Nagy!

InformációBújócska
Értékelés (Rotten Tomatoes)13%
Időtartam1 óra 41 perc
Kiadási dátum2005. január 28
RendezőJohn Polson
JátékosRobert De Niro, Dakota Fanning, Famke Janssen

9. Csendes ház

Nem csak bújócska, filmek Csendes ház egy hűsítő történetet is tartalmaz Chris Kentis és Laura Lau duó rendezésében 2012-ben.

Ez a film a remake a La casa Muda-ból, amelyet korábban 2010-ben adtak ki. A történetet egy 1940-es valódi eset alapján egy házban rekedt asszonyról is elmondják.

Zárva van, és nem tud kommunikálni a külvilággal, onnantól kezdve rettenetes gyilkos jelenik meg. Találd ki, ki a gyilkos, banda!

InformációCsendes ház
Értékelés (Rotten Tomatoes)42%
Időtartam1 óra 26 perc
Kiadási dátum2012. március 9
RendezőChris Kentis, Laura Lau
JátékosElizabeth Olsen, Adam Trese, Eric Sheffer Stevens

10. Identitás

Utolsó az Identitás amelyet James Mangold rendezett és 2003-ban adtak ki. Főszereplők: John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet és még sokan mások.

Ez a film 10 ember történetét meséli el, akik ellátogatnak egy távoli szállodába. Ott egy szadista gyilkos célozza meg őket. Csakúgy, mint más filmekben, egyiküknek is több személyiségzavaruk van.

A film nagy népszerűségnek örvendett a mozikban való megjelenéskor, így premierje óta az első hét legnagyobb bevételt hozó filmje volt.

InformációIdentitás
Értékelés (Rotten Tomatoes)62%
Időtartam1 óra 30 perc
Kiadási dátum2003. április 25
RendezőJames Mangold
JátékosJohn Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet

Ez a legjobb film egy olyan karakterrel, akinek több személyisége van. Melyik film tetszett a legjobban a listán?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found