snapdragon 820 vs exynos 8890, melyik a legfejlettebb processzor?

A Snapdragon 820 és az Exynos 8890 melyik a legkifinomultabb? Szerinted melyik a jobb?

Venni akarok okostelefon? Természetesen, ha van ilyen vágya, akkor mindenféle kérdéssel szembesül, függetlenül attól, hogy a minőség jó-e vagy sem, gyors-e vagy sem, és a specifikációk jók vagy sem. Nem igaz?

Általában azoknak a felhasználóknak, akik igazán őrültek az okostelefonok miatt, processzor, ez a leginkább megkérdőjelezhető dolog. A használt processzor képes ámulatba ejteni vagy sem? Akkor a sok processzor közül melyik a legkifinomultabb?

  • Samsung Galaxy S7: Exynos VS Snapdragon verzió, melyik a gyorsabb?
  • Azta! Az Xperia X termékcsalád káprázatos a Snapdragon 820 és a 23MP kamerával
  • A különbség a Qualcomm Snapdragon 820 és a Qualcomm Snapdragon 810 között

Snapdragon 820 vs Exynos 8890, melyik a legfejlettebb processzor?

Maga a processzor az a mag egy eszköz eszköz legfontosabb. A processzor meghatározza azt is, hogy a későbbiekben milyen gyors teljesítményt fog produkálni. A kérdés az, hogy hogyan lehet kiszámolni, hogy egy processzor milyen nagyszerű? Mint kiderült, lásd órajel ez nem azt jelenti, hogy igaz. Azután?

Az okostelefon központi része hívható SoC vagy Rendszer a chipen. A SoC több komponenst tartalmaz, például központi processzor (PROCESSZOR), grafikus processzor (GPU), LTE modem, multimédiás processzor, Biztonság, és jelfeldolgozó. Nos, ez az alkatrész megmutatja, milyen jó a becsült mobiltelefon.

Mi a legerősebb processzor?

Most az a processzor, amelyről sokan ismét forrón beszélnek Exynos 8890 és Snapdragon 820. Az AndroidPit beszámolójából kiderült, hogy aki a processzor sebessége szempontjából kiemelkedő, az az Exynos 8890 a Samsung Galaxy S7 Edge okostelefon modelljével.

Ezeket az eredményeket több teszten keresztül végezzük referenciaértékek, például a 3DMark, a Geekbench, a PCMark és az Octane. Ez azonban nem jelenti azt chipset a többi silány. Csak annyit, hogy a CPU szempontjából az Exynos 8890 nyeri ezt.

Milyen GPU a legjobb?

Természetesen a GPU-król van szó Nvidia az összes legstabilabb gyártása. De mivel az okostelefonok Nvidia-alapú GPU-i valóban ritkák Indonéziában, az ApkVenue nem fogja ott megvitatni. Az ApkVenue továbbra is az Exynosra és a Snapdragonra összpontosít.

Alapján adatbázis 3DMark, a bemutatott grafika a legjobb Snapdragon 820. Ez bebizonyosodik a Galaxy S7 sorozat, a Snapdragon és a OnePlus 3 verziók tesztelésénél. A legjobb grafikájú játékok játékakor a kiadott teljesítmény valóban maximális. Tehát a következtetés az, hogy a Snapdragon 820 nyeri a grafikus tesztet.

Snapdragon 820 és Exynos 8890, melyik a jobb?

Egyenként. A négy magos Snapdragon 820 jobb processzor, mint a nyolc magú Snapdragon 810. Ezt befolyásolja afrissítésdigitális jelfeldolgozó és algoritmus optimalizálás gépi tanulás így javulást hozva a kamera szempontjából jobbá. A Qualcomm Snapdragon 820 és a Qualcomm Snapdragon 810 közötti különbség teljes terjedelmében olvasható.

Eközben az Exynos 8890 egy kifinomult processzor, amelyet a Samsung készített, és amelynek köszönhetően sikerült előállítani különféle csúcstelefonokat, amelyek gyorsan teljesítenek. De ez nem azt jelenti, hogy ettől lesz nagyszerű a Galaxy S7, hanem inkább oldalról UFS 2.0flash memóriakártya a Samsung tulajdonában van, ami időt nyújthat Betöltés amikor az alkalmazás megnyitása gyorsan érzi magát.

Összegzésképpen jó Snapdragon 820 és Exynos 8890 mindkettő félelmetes processzor. Az ApkVenue azonban szubjektíven azt fogja mondani, hogy a Snapdragon 820-as okostelefon még mindig jobb, mint az Exynos 8890. Miért? Egy fiatal számára fontos a játék, és a Snapdragon 820 ebből a szempontból nyer. Hogyan, egyetért Jaka véleményével?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found