hogyan készítsünk plakátokat mobiltelefonokra és laptopokra

Meglepően egyszerű, hogyan készíthetünk posztereket mobiltelefonokra és laptopokra. Nincs szüksége speciális alkalmazásra, azonnal megteheti. Íme néhány tipp a digitális plakátok készítéséhez!

A plakát elkészítésének módját nagyon egyszerűen meg lehet csinálni, és az eredmények nem kevésbé érdekesek, mint a szakemberek munkája.

Valóban, a posztert a lehető legvonzóbbnak kell megtervezni, hogy felhívja más emberek figyelmét, így nem baj, ha ehhez is kellő tapasztalat és tudás kell.

De nyugodj meg, nincs szükség alkalmazásra olyan bonyolult plakátok készítéséhez, mint a Photoshop, a banda! Most könnyedén készíthet prospektusokat vagy posztereket mobiltelefonokon és laptopokon különböző módszerekkel.

Azok számára, akik még kezdők, itt hogyan készítsünk posztereket mobiltelefonokra és laptopokra ami könnyű és érdemes kipróbálni. A kezdő tervezőket is el kell olvasni!

Gyűjtemény a kezdőknek megfelelő poszterek készítéséről mobiltelefonokra és laptopokra

Fotóforrás: pexels.com (Hogyan készítsünk plakátot a Photoshop alkalmazásban, professzionálisan hangzik, de kezdőknek nem megfelelő.)

A készülékkel okostelefon ilyenkor te is hozzon létre egy digitális posztert egy Android telefonon a módszer egyszerű és csak néhány lépést tesz meg.

Ez ugyanaz, mint hogyan lehet posztert készíteni egy mobiltelefonon, hogyan lehet posztert készíteni egy laptopon amelyet az ApkVenue ezúttal áttekint, nem kell sok előkészület.

Még te magad is használhatod az alkalmazást, ill szoftver alapértelmezett fájlok, amelyek már elérhetők a Windows operációs rendszeren, bandában.

Kíváncsi az egyszerű digitális plakát elkészítésének módszereire? Jobb, ha a teljes beszámolót alább látja!

Tippek és trükkök a plakátok készítéséhez a HP-n és a laptopokon egyszerűen és gyorsan

Talán sokan kíváncsiak arra, hogy ha Ön ismeri a hagyományos digitális plakátok készítését az Adobe PhotoShop és hasonlók használatával, miért is kellene ismernie ezt az ApkVenue trükköt?

Valójában a válasz egyszerű, banda. Olyan módon, hogy az ApkVenue megosztja ezt sokkal több időt spórol meg Most készíted ezt a posztert.

Ezen túlmenően, hogyan készítsünk posztereket mobiltelefonokra és laptopokra, az eredmények nem kevésbé érdekesek, mint azok a plakátok, amelyeket Ön szokott készíteni.

Összefoglalva, sokkal hatékonyabb és eredményesebb leszel amikor az ApkVenue által ezúttal megosztott tippekkel és trükkökkel végzi munkáját, banda. Gyerünk, csak nézd meg, hogyan lehet a legtöbb posztert elkészíteni egyszerű ez alatt.

1. Hogyan készítsünk posztert egy mobiltelefonra egy alkalmazással

A plakátok készítéséhez Android vagy iPhone mobiltelefonon támaszkodhat egy úgynevezett tervező alkalmazásra Canva, banda.

A Canva maga a grafikai tervezéshez, plakátokhoz vagy meghívókhoz használt speciális alkalmazás. Ebben különféle biztosítottak sablon amely könnyen szerkeszthető.

A lépések végrehajtása előtt először is megteheti Letöltés az alábbi legújabb Canva alkalmazás az Android felhasználók számára igen!

A Canva termelékenységi alkalmazásainak letöltése
1. lépés - Nyissa meg a Canva alkalmazást, és kezdje el, hogyan készítsen plakátot egy praktikus mobiltelefonra

Nyissa meg az alkalmazást Canva amely már telepítve van. Az alkalmazás első megnyitásakor a Canva erre kéri Belépés fiók használatával.

Itt csak ki kell választania a folytatást a fiókkal Facebook, Gmail, vagy személyes e-mail Egyéb. Ha igen, akkor a Canva főoldala így fog kinézni.

2. lépés - Válassza ki Sablon Használandó poszter

Ahhoz, hogy posztereket készítsen a mobiltelefonján, mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti Minden kategória szakaszban Fedezze fel Canva-t. Ezután válasszon egy lehetőséget Poszter függőleges helyzethez vagy Poszter (fekvő) vízszintes helyzethez.

3. lépés - Válassza ki Sablon Posztertervezés

Ezután a Canva megjelenít egy számot sablon posztertervek, amelyeket ingyen használhat. Válasszon egyet, és érintse meg a elemet Szerkesztés hogy elkezdje szerkeszteni a plakátot.

4. lépés - A poszter átméretezése, mielőtt digitális posztert készítene

A tetején lévő ikon megérintésével megváltoztathatja a poszter méretét. Itt csak csúsztatnia kell és ki kell választania Betegtájékoztató (A4) majd érintse meg a gombot Méret módosítása.

Sajnos ez a funkció csak itt érhető el Canva Premium , ezért fizessen előre, hogy megváltoztathassa a poszter méretét.

5. lépés - Kezdje el módosítani a poszter elemeket

Ahogy az ApkVenue az elején említette, a Canva egyszerű szerkesztési folyamatot kínál, amelyet megtehetsz abban, hogyan készíthetsz posztereket a mobilodra.

Csak érintse meg a szöveget a tartalom és a típus módosításához betűtípusok, méret betűtípusok, színes, fel stílus használt.

6. lépés - Adja hozzá a poszter elemet

Nem csak, hanem más tartalmat is felvehet belsejébe sablon kopogtató plakátok "+" ikonra a jobb alsó sarokban.

Később további elemeket is hozzáadhat, például szöveget, képeket, videókat, matrica, illusztrációk és még sok más, a banda.

7. lépés - Mentse el a korábban létrehozott posztert

Poszterszerkesztéseket végezhet a mobiltelefonján a kreativitás szintje, a banda szerint. Ha biztos benne, és menteni akarja, akkor csak annyit kell tennie, hogy megérinti Letöltés ikonra a csúcson.

Várjon néhány percet, amíg megjelenik egy értesítés A design mentve! Ezután a Canva létrehoz egy új mappát, amely a terveit tartalmazza, és amelyeket a Galéria alkalmazásban láthat.

2. Hogyan készítsünk posztert egy laptopra Online

A poszter megtervezése az Adobe Photoshop alkalmazásban nehéz a kezdők számára, mert a semmiből fog tervezni, hivatkozások nélkül sablon abban biztosított.

Szerencsére te is plakátokat készíthet laptopon online a Canva használatával, amelynek webhelyét elérheti böngésző PC, tudod.

A plakát elkészítése laptopon a Canva segítségével sokkal könnyebb, mint az Adobe Photoshop használata. Gyerünk, nézd meg a teljes lépéseket

1. lépés - Látogassa meg a Canva webhelyét az első lépésekhez Hogyan készítsünk posztert egy laptopra

Az alkalmazás első megnyitásakor böngésző PC, például a Google Chrome, majd látogasson el a webhelyre Canva (//www.canva.com/).

Csakúgy, mint azelőtt, hogyan készítsünk plakátokat Androidon, létre kell hoznunk egy fiókot és Belépés a canva-i helyszínre, bandába.

2. lépés - Válassza ki a poszter kategóriáját (szórólap)

Ha sikeresen bejelentkezett, lépjen közvetlenül a szakaszhoz Sablon a képernyő bal oldalán.

Akkor tovább csúszkaKeresés kategória szerint, addig húzza az ujját, amíg meg nem találja a lehetőséget Szórólapok alábbiak szerint.

3. lépés - Válassza a lehetőséget Sablon Poszter

Számot kapsz sablon plakátok, amelyek különféle célokból választhatók. Válassza ki azt, amelyik tetszik, és kattintson Használja ezt a sablont a tervezés megkezdéséhez.

4. lépés - Kezdje el szerkeszteni a posztert a laptopon

Várjon néhány percet, amíg el nem kerül Irányítópult Canva az Ön által választott dizájnnal együtt. Itt csak kreatív lehet különböző fajtákkal eszközök biztosítani.

Ha még mindig hiányzik kényelmes val vel sablon kiválasztva, akkor csak a fülreSablon. Itt is hozzáadhat Fénykép, Szöveg, Videó, Háttér, és mások.

5. lépés - Töltse le a poszterfájlt, miután elkészült a poszter készítése

Ha minden készen van, akkor csak kattintania kell Letöltés ikonra ami a tetején van.

Válassza ki a letölteni kívánt fájltípust, JPG vagy PDF formátumban, majd kattintson a gombra Letöltés hogy elkezdd elmenteni a terveidet, banda.

6. lépés - Kész!

Nagyjából így készül a plakátterv egy laptopon a Canva webhely használatával, Jaka maga változtatja meg a hátteret, ikonokat ad hozzá és szöveget cserél. Könnyű és jó, igaz?

3. Hogyan készítsünk plakátot a Microsoft Word programban

Az utolsó lehetőség, és talán meglehetősen "extrémnek" hangzik hogyan készítsünk posztert Word-ben. Lehetséges?

Nos, az a tény, hogy az alkalmazás miatt posztereket készíthet Word-ben hivatal a Microsoft által készített szám is sablon hozzáférhető online.

Tehát ellenőrizze, hogy számítógépe vagy laptopja csatlakozik-e az internethez, hogy hozzáférjen hozzá sablon biztosított a Microsoft Word-ben igen, banda.

A poszter készítésének lépései a Word-ben szintén meglehetősen egyszerűek, csupán néhány kattintással befejezhető a munka.

1. lépés - Hozzon létre egy új fájlt

Nyissa meg az alkalmazást Microsoft Word számítógépen vagy laptopon, és válasszon egy lehetőséget Új új fájl létrehozásához.

A tetején számot kap sablon. Keresni sablon poszter, csak annyit kell tennie, hogy rákattint a lehetőségre Szórólapok.

2. lépés - Válassza ki Sablon Poszter szó Melai számára digitális plakátok készítéséhez

A Wordben poszter készítésének következő lépése a választás sablon amit használni akarsz, banda.

Ha kiválasztott egyet, akkor csak annyit kell tennie, hogy rákattint Teremt. Ezután a Microsoft Word letölti sablon automatikusan kinyílik, mint egy új dokumentum létrehozásakor.

3. lépés - Megjelenítés Sablon Poszter szó

Nagyjából így néz ki a poszterterv az elérhető Microsoft Word alkalmazásban sablon-övé.

4. lépés - Átméretezze a poszter méretét

A plakát általában A3 méretű bandával rendelkezik. Szerencsére itt megváltoztathatja a poszter méretét fülreOldalelrendezés> Méret> A3.

Beállíthatja például más papírméretekhez is Levél, A4, A5, és mások.

5. lépés - Változás Sablon és az Elem hozzáadása elemet

Akkor csak ki kell cserélnie a beírt írást sablon. Ide mehet fülreitthon változtatni betűtípusok, méret betűtípusok, és stílus.

Képek és alakzatok hozzáadásához csak ki kell választania fülreHelyezze be. Eközben a színformázáshoz csak választania kell fülreTervezés.

6. lépés - Indítsa el a poszterterv mentését

Ha biztos abban, hogy a digitális poszter elkészítése befejeződött, akkor csak annyit kell tennie, hogy kattintással elmenti a posztert Fájl> Mentés Adobe PDF formátumban. Sajnos a Wordben, bandában nincs exportálás JPG-be.

7. lépés - Mentés és kész!
  • Végül csak meg kell változtatnia a fájl nevét és kattintson Mentés hogy megmentse a plakátot. A PDF-ről JPG-re történő konvertáláshoz támaszkodhat az online átalakító alkalmazásra, a bandára is.

Könnyű, igaz, hogyan lehet olyan posztereket készíteni mobiltelefonokon és laptopokon, amelyeket az ApkVenue fentebb áttekintett? Eleinte lehet, hogy kissé nem kielégítő, de sok gyakorlattal az eredmények nem lesznek rosszabbak a szakembereknél.

Maga Jaka szerint a Canva-ra való plakátkészítés a legrugalmasabb és a kezdőkhöz hasonló, mint te.

Van-e ajánlás más, praktikusabb módokra, banda? Gyerünk, írd meg véleményed az alábbi megjegyzés oszlopba, és a következő cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is Tervezés vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi