Az XL kreditnek a tengelyre és az XL 2020-ra történő átutalásának 3 módja

Szeretné tudni, hogyan lehet átutalni az XL kreditet az Axis és a többi XL-be? Gyerünk, nézze meg az XL Axiata impulzusok átviteli útmutatóját. Tényleg nem bonyolult! (Frissítve 2020)

Az XL hitel átutalásának módja valóban kötelező a szolgáltató minden felhasználójának. Felhasználóként nem tudjuk, mikor kell ilyesmit tenni, és jobb felkészülni, mint beismerni.

Az internet korszakában, mint most, a HP internetes kvótája az egyik dolog, amellyel az okostelefon-felhasználóknak rendelkezniük kell. Kvóták nélkül az okostelefonjaink csak telefonok.

Az internetes kvóták növekvő népszerűségével a hitel gyakran feledésbe merül. Annak ellenére, hogy a hitel nagyon fontos, ha hirtelen szükségei vannak, de nincs internetkapcsolata.

Szerencsére, ha a hitele véletlenül elfogy vészhelyzet idején, akkor átadhatja a hitelt az üzemeltetők között, akár más üzemeltetőknek is. Ezúttal az ApkVenue meg akar tanítani hogyan lehet XL hitelt átutalni másoknak és az AXIS-nek is.

Az XL-hitel átutalása a legújabb tengelyre és az XL Peers 2020-ra

Azok számára, akik nem tudják, az XL és az Axis mostantól egy csoportba csatlakozik annak égisze alatt XL Axiata. Ezért az átutalási szolgáltatás is elvégezhető az Axis és az XL felhasználók között.

Tehát az XL felhasználók átutalhatják az Axis felhasználóit, és fordítva. Az, hogy hogyan lehet XL-t XL-be vagy Axis-t XL-re átutalni, szintén nagyon egyszerű, banda.

Azonban arról, hogyan lehet átadni az XL kreditet az Axis-nak és hogyan lehet az Axis kreditet átutalni az XL-nek valamivel magasabb költséget igényel üzemeltetőtársakhoz képest.

Annak ellenére, hogy különböző költségek vannak, az XL-hitel megosztásának módja az emberek között és az AXIS között pontosan ugyanaz. Kövesse az ApkVenue által megosztott XL és AXIS impulzusok sorozatát.

XL átutalási feltételek

Mielőtt XL átutalási tranzakciókat hajthat végre, először meg kell értenie és teljesítenie kell a meglévő feltételeket.

Az XL átutalásnak ez a feltétele a felhasználói kényelem biztosítása érdekében valósul meg e módszer használatakor. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a feltételeket, amelyeknek teljesülniük kell.

  • Győződjön meg arról, hogy a feladó és a címzett továbbra is be van kapcsolva aktív időszakban.
  • Minimális hitel a fennmaradó összeg (a tranzakció után) 5000 IDR.
  • Minden átutalási tranzakciót felszámolunk 500 IDR kedvezmény a küldött impulzusokból vett. Tehát, ha 50 000 IDR hitelt szeretne adni, akkor küldje el 50 000 IDR névértékkel.
  • A teljesíthető tranzakciók maximális száma naponta ötször.
  • Ez az átutalási tranzakciós díj a küldött névleges hitel függvényében változik. Ugyanígy az aktív időszakkal is.

XL Axiata kreditátviteli módszerek gyűjteménye

Három módon lehet XL átutalásokat végrehajtani. Ahogy Jaka korábban kifejtette, az XL és az Axis felhasználók számára is ugyanazok a lépések lesznek.

Ez a három módszer kihasználja a különböző módszereket, nevezetesen UMB-n, SMS-en keresztül, valamint a MyXL alkalmazáson keresztül. Ön csak azt kell kiválasztani, melyik módszer a legkényelmesebb használni.

Ha alig várja, hogy megtudja, hogyan ossza meg az XL kreditet, folytassa és nézze meg a következő oktatóanyagot, menjünk, bandázzunk!

Az XL hitel átutalása SMS-ben

Az első XL jóváírás módja, amelyet az ApkVenue ezúttal megvitat az SMS funkció használatával. A lépések nagyon egyszerűek, mert csak 2 lépésből áll.

Azon túl, hogy XL-nek könnyen átutalható másoknak vagy ennek az AXIS-számnak tömör és részletes.

tudszfelülvizsgálat az XL jóváírás folyamata, amelyet először a küldés gomb megnyomása előtt fog megtenni. Azok számára, akik meg akarják tudni a lépéseket, itt van egy teljes vita,

1. lépés - Hogyan utalhatjuk át az X kreditet SMS-ben

Nyissa meg az alkalmazást Üzenet okostelefonján. Ezt követően küldjön üzenetet a következő címre: 168 formátummal Ossza el (szóköz) a névleges jóváírás célszámát (szóköz). Ezt követően küldje el, és várja meg a válaszüzenetet.

2. lépés - Válasz megerősítése SMS válasz az üzemeltetőtől

Ezt követően válaszmegerősítő üzenetet kap a 168-tól. A tranzakció elfogadásához gépeléssel válaszoljon Y és küld. Ezt követően kap egy megerősítő üzenetet arról, hogy a tranzakció sikeres volt.

XL-hitel átutalása az UMB használatával

Az XL hitel átutalásának második módja, amelyet megtehet, az az UMB szolgáltatás használatával vagy a hívó alkalmazáson keresztül.

Egy bizonyos számkombináció megnyomásával azonnal megteszi impulzusokat küldhet a kívánt névleges szerint az XL és az Axis felhasználóknak.

Ennek módja meglehetősen egyszerű, csak vessen egy pillantást a következő lépésekre.

1. lépés - Nyomja meg az UMB számkombinációkat az XL-hitel átutalásához

Először nyissa meg az alkalmazást Hívás a mobiltelefonján. Ezt a kapcsolatot követően *123*168#, azután Hívás.

2. lépés - Adja meg a telefonszámot és a hitelegyenleget

Ezt követően írja be azt a telefonszámot, amelyre jóváírást szeretne küldeni. Ezután adja meg a névleges hitelt és küldje el.

3. lépés - Kövesse a következő utasításokat

Kövesse a kezelő által adott következő utasításokat, amíg az XL impulzusok átvitele az Axis és az XL társa felé sikeres lesz.

Az XL-hitel átutalásának alternatív módjai az UMB 2. verziójával

Az utolsó módszer továbbra is az UMB kódot használja. Alternatívák az XL-hitel átadására az AXIS-nek vagy más XL-tagoknak akkor használhatja, ha az első kód nem működik ahogy lennie kell.

A hitelküldésen kívül ez a kód sokkal több funkcióval rendelkezik. Tetszik a funkciók hitelt kérni és érdekes infókat is.

Azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan osszák meg az XL hitelt az AXIS vagy más közvetlen ügyfelek számára, nézzük meg a lépéseket.

1. lépés - Adjon meg egy számkombinációt a hitel megosztásának módjaként

Nyissa meg újra az alkalmazást Hívás a mobiltelefonján. Ezután hívja a számot *123*8461#. Ezt követően válassza ki a 4. számot a részvény jóváíráshoz.

2. lépés - Írja be a célszámot és az elküldeni kívánt névleges értéket

Ezután adja meg a célszámot és az elküldendő hitel összegét. Az előző folyamathoz hasonlóan írja be a tranzakció megerősítéséhez megadott kódot.

3. lépés - Kövesse az üzemeltető által megadott utasításokat

Kövesse a megerősítés folyamatát a kért módon. Ha az XL átutalási tranzakciója sikeres, akkor kap egy megerősítő üzenetet, mint az alábbi, banda.

Hogyan lehet megosztani az XL kreditet a MyXL alkalmazáson keresztül

Az UMB és az SMS használatán kívül jelenleg elérhető az XL hitel átutalásának módja is közvetlenül a MyXL alkalmazáson keresztül végezhető el.

Ennek a jóváírás- és kvótaellenőrzési alkalmazásnak a felhasználásával Ön jóváírást küldhet azoknak a barátoknak vagy rokonoknak, akik mindketten XL vagy AXIS számokat használnak könnyebben.

Azok számára, akik kíváncsiak arra, hogyan kell csinálni, íme a következő lépések.

1. lépés - Töltse le és telepítse a MyXL alkalmazást

Ahhoz, hogy ezt az alkalmazást kreditátvitelként használhassa, természetesen először le kell töltenie és telepítenie kell ezt az alkalmazást. Akinek nincs, az közvetlenül az alábbi linkről töltheti le.

Apps Produktivitás PT XL Axiata Tbk LETÖLTÉS
2. lépés - Nyissa meg az XL átutalási menüt

Miután sikeresen letöltötte és telepítette ezt az alkalmazást a mobiltelefonjára, nyissa meg, majd nyomja meg a jobb alsó sarokban található pont ikont, majd válassza a menüt részvényegyenleg.

3. lépés - Adja meg a telefonszámot és a Névleges átvitelt

Az XL átutalási menü sikeres megnyitása után írja be a telefonszámot, valamint az elküldeni kívánt névleges jóváírást, majd nyomja meg az gombot Ossza meg. Erősítse meg kérés szerint.

Az XL hitel átutalása más üzemeltetőknek

Az egyetlen operátor, aki az átutalási folyamatot elvégezheti az XL-szel, az AXIS. XL továbbra sem tud hitelt küldeni más szolgáltatóknál mint például a Telkomsel, az IM3 és mások.

Az XL impulzusok más operátorokhoz történő továbbításának ez a módja érthető, mivel az XL és más operátorok között nem volt együttműködés.

Szóval, egyelőre használja ki az előbb elvégezhető átutalási módszer előnyeit. Ha rokonai, akik más operátorokat használnak, kevés hitelből állnak, könnyebb csak azonnal feltölteni.

Számos módszer létezik, más néven hogyan lehet átadni az XL Axiata hitelt Jakából, amelyet bizonyos helyzetekben felhasználhat.

Az ApkVenue által megosztott összes módszer eddig is jól működik, ezért csak ki kell választania, melyiket lehet a legkönnyebben elvégezni.

Ha problémákat tapasztal az átutalási folyamat során, lépjen kapcsolatba hívóközpont XL számban (021)576 1881. Hasznos lehet!

Olvassa el a cikkeket is Smartphone vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.