csak egyedülállók! 7 virtuális barátnőt játszhatsz Androidon

Az egyedülálló fiúknak nagyon magányosnak kell lenniük, mert nincs szerető. Vagy talán nehéz barátot találni, a rossz megközelítési technikák miatt.

Fiúk egyetlenBizonyára magányosnak érezte magát időnként, mert nem volt szerető. Vagy talán nehéz barátot találni, a technika miatt pedekate ami nem jó.

Pihenjen, megtanulhatja, vagy csak kitöltheti a szíve ürességét virtuális barátnő hogy az Androidon van. Jaka összeállította 7 virtuális barátnő, akiket Androidon játszhat. A következő az áttekintés.

  • Közvetlen telepítés! Ez az 5 alkalmazás szexibbé teszi a barátodat
  • A szexi képek vagy pornó véletlenszerű megtekintésének törvénye az interneten
  • 5 tény Mai Shiranuiról, a legszexisebb játékkarakterről orrvérzés!

7 virtuális barátnő, akiket Androidon játszhat

1. Álom barátnője

Ha ki kell töltened az ürességedet, vagy az vagy wibu a moe anime, beleférsz a játékba Álom barátnője.

Ez a játék a szíved mélyére vezet, hogy létrehozz és Virtuális barátnő megtervezése amit szeretne, a frizura kezdetétől fogva, a magasságát, a bőrszínét és egyéb kapcsolódó dolgokat.

2. VR barátnője

Unod már a virtuális barátnőket kétdimenziós és úgy érzi, hogy van egy korlát a „lapos” mobil képernyőjén. Érezhet egy "mélyebb" érzést, mély VR Girlfriend.

A „VR” függelékével biztosan tudod, hogy a légkör ugyanolyan érzés lesz együtt, VR eszköz használatával. Még táncolni is tudnak neked és még sok minden mást 'éget' az érzés egyre nőtt.

3. Csintalan barátnő

Csintalan barátnő virtuális barátnőhöz vezet 3D akik „intenzívebben” viselkednek. Természetesen a „rossz” sallangokkal még inkább ezt a játékot fogja elérni 'forró'.

Szinte bármit megtehetsz kedvenc karaktereddel. Csevegjen vele, cseréljen ruhát és játsszon vele. Minél jobban szereted, ő is jobban fog szeretni.

4. VGAR

Nem igazán szereted a karaktert moe, és inkább a lányoktól adaptált 3D karaktereket részesítse előnyben külföldi? Megpróbálhat játszani VGAR.

Virtuális eszközökkel érezhető mély szenzáció a virtuális barátnőddel. Akár azt a stílust is testre szabhatja, amiről álmodott.

5. Beszélő csinos barátnő

AI vagy Mesterséges intelligencia ami azt jelenti mesterséges intelligenciasőt, fejlesztése az utóbbi időben zajlik. Ezúttal az AI virtuális barátnő formájában van beágyazva.

Közvetlenül beszélhet veled, ennek megfelelően megjelenésében is gyönyörű nő igazából. Töltsön el időt beszélgetéssel, hogy ne legyen magányos.

6. Virtuális barátnőm, Julie

Más AI-k nevekkel rendelkeznek Julie. Nagyon szépnek és szexinek néz ki, még ha csak virtuális is, mégis megkapja elcsábítja az emberek szívét aki „eljátssza”.

Azt is megváltoztathatja Julie megjelenését, ahogy szeretné rejtett vágyad. Beszélj vele romantikus dolgokról, és ő ugyanolyan vonzalmat fog adni.

7. Maya barátnője

Ha mobiltelefonjának nem megfelelő specifikációi vannak, nyugodjon meg, még mindig szerezhet egy másik virtuális barátnőt. Maya barátnője, egy kissé minimalista megjelenéssel érkezik a szereplőkhöz, de még mindig ugyanazt az érzetet adja.

Érdekes módon ez a játék testreszabhatja és megtervezheti a vágyott fiú karaktert is. Emellett meghívhatod őt is dátum mint egy igazi barátnő.

Ez az 7 virtuális barátnő, akiket Androidon játszhat. Természetesen ezt a játékot csak felnőtt férfiak játszhatják. Írja meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban!