7 egyszerű és hatékony módszer az internetes kvóta megtakarítására!

Ezek a tippek az erőteljes internetes kvóta megtakarításához hosszú ideig megtarthatják a kvótát. Nem hiszek? Gyere, nézze meg, hogyan mentheti a mobiladatokat itt!

Az internetes kvóta megtakarítása segíthet abban, hogy az Ön által használt internetcsomag tovább tartson. Hosszabb ideig kapcsolatba léphet a rokonokkal is.

Internet a jelenlegi korszakban nagyon fontossá és döntővé vált. Talán nem is találom egy nap alatt hangulat rendetlenség vagy. Csak ismerje be, igaz?

Sajnos az internetes adatkvóta felhasználása fordítottan arányos az árral. Minél többet és gyorsabban kínálják a kapcsolatot, annál drágább lesz. Röviden jöhet, ha igen.

De nyugodj meg, most már nem kell túl sokat aggódnod. Azok számára, akik gazdaságosak vagy internetkvótát spórolnak, az ApkVenue néhány tippet szeretne adni az internetes kvóta nem fogy el gyorsan. Garantáltan gazdaságos!

7 hatékony módszer az internetes kvóta mentésére az Android rendszeren

Ha nem tudja megmondani a szolgáltatónak, hogy csökkentse az internetes csomag árát, akkor legalább annyit tehet, hogy a mobiltelefon feltörése csökkentheti az adatfelhasználást.

A mai okostelefon-operációs rendszerek kifinomultságával számos dolgot megtehet annak érdekében, hogy internetkvótája tovább tartson.

A képméret csökkentése, az internethasználat korlátozása egy adott oldalon vagy akár az adatok intelligens kikapcsolása mind megtehető az internetes kvóta mentése érdekében.

Tehát, ha alig várja, hogy megtudja, hogyan spórolhat meg az Indosat kvótán, vagy hogyan spórolhat meg a drága Telkomsel kvótán, kövesse ezeket a tippeket a kvóta megtakarításához, banda!

1. Hogyan mentse az internetes kvótát a Chrome Data Saver használatával

Ha felhasználó vagy Chrome böngésző, akkor csökkentheti az adatkvóta használatát a szolgáltatás aktiválásával Data Saver.

A funkció aktiválásához lépjen a menübe Beállítások> Adatmentés> BE. Ez a funkció akár 50% -kal is tömöríti az adatait, hogy csökkentse az Android-telefon adatfelhasználását.

A kvóta megtakarításának ez a módja valóban hatékony, tudod. A Chrome automatikusan működik, hogy csökkentse a jelenlegi internetes adatfelhasználást böngészés.

Azok számára, akik nem rendelkeznek ezzel az egy böngészőalkalmazással, letöltheti az alkalmazást az alábbi linken keresztül, és azonnal gyakorolhatják a Telkomsel, a Tri és más szolgáltatók kvótájának megtakarítását.

Töltse le a Google böngésző alkalmazásokat

2. A kvóta mentése a nem kívánt szinkronizálási lehetőségek letiltásával

Az adatmentés következő módja az olyan fiókok deaktiválása, amelyek szinkronizálási lehetőségeivel nem rendelkezik rendszeresen.

Először is beléphet a menübe Beállítások> Fiókok> válassza ki azt a fiókot, amellyel nem szeretne szinkronizálni.

Ez megmenti az adatkvótáját, mert az alkalmazás nem csatlakozik automatikusan az internethez.

3. Hogyan lehet adatokat menteni az internetes kvóta használatának korlátozásával

Ismernie kell a funkciókat adathasználati figyelmeztetés és limit rendszer hogy beépített minden androidos telefonon?

Használhatja ezt a funkciót, és figyelmeztetést adhat, ha az adatfelhasználása túllépte a korlátot.

Használatához beírhatja Beállítások> Adathasználat> Celular data> Cellular data limit beállítása. Koppintson a hogy aktiválja.

Annak ellenére, hogy nagyon egyszerűnek tűnik, ez az egy funkció nagyon hatékony a Tri, a Telkomsel és más operot kvóták megtakarításához, különösen azok számára, akik impulzívak az internet használatában.

Az internetes kvóta mentésének egyéb módjai

4. Korlátozza az adatok felhasználását a háttérben (Korlátozza a háttéradatokat)

Ha valóban úgy érzi, hogy az adatkvótája pazarló, akkor a kvóta megtakarításának egyik módja az, hogy leállítja az adathasználatot háttér.

Ennek korlátozásához beléphet a menübe Beállítások> Adathasználat> Koppintson a jobb felső sarokban található három függőleges vonalra, majd válassza a Háttéradatok korlátozása> OK lehetőséget.

Ez csökkenti az adatfogyasztó alkalmazásokat, miközben futnak háttér, de a probléma az, hogy későn érkezik az értesítés.

Annak ellenére, hogy vannak következményei, a mobiltelefonos adatok mentésének ez a módja az ön számára alapvető lehetőség lehet.

5. Határozza meg az alkalmazást, amely szívja az adatkvótát

A kvóta pazarlásának módját nagyon elfelejtik, annak ellenére, hogy gyakran ez a felesleges kvóta legfőbb oka, amelyet nem fedeznek fel.

Sok alkalmazás azért készült, hogy megkönnyítsük az internethez való csatlakozást, de ez természetesen sok adatfogyasztást tesz lehetővé.

Ha meg szeretné tudni, hogy mely alkalmazások fogyasztanak sok adatot, látogasson el a menübe Beállítások> Adathasználat, tekercs és keresse meg a sok adatot felemésztő alkalmazások listáját.

A megoldás, megteheti eltávolítás az alkalmazás ezt követően egy új alkalmazással helyettesíti, amely hatékonyabb az adatkvótában. Hogyan, megpróbálta már megmenteni ezt az egy kvótát?

6. Hogyan lehet megmenteni az internetes kvótát az alkalmazás adatfelhasználásának korlátozásával

választási lehetőség Android adatfelhasználás nem az egyetlen módja az alkalmazás adatfelhasználásának korlátozására. Egyes alkalmazások saját szinkronizálási és adatbeállítási lehetőségekkel rendelkeznek.

A szinkronizálás valóban hasznos. Különösen, ha a felhőben történő tárolásra támaszkodik. A szinkronizálás azonban pazarolja az akkumulátort.

Hozzáférhet az alkalmazás Beállítások menüjéből. Példa Google Fotók, bemehet Beállítások> Biztonsági másolat készítése és szinkronizálása az adatkímélő opciók megtekintéséhez.

Az alkalmazás adatfelhasználásának korlátozásával hatékonyabban használhatja fel a mobiladatokat. A kvóta megtakarításának ez a módszere nagyon hatékony az Ön számára.

7. Hogyan lehet adatokat menteni az alkalmazásfrissítések korlátozásával

Ha a Google Play Áruházból származó alkalmazást használ, akkor a mobiltelefonja fogja használnifrissítés automatikusan telepített alkalmazások.

Frissítés amit az alkalmazás kínál, időnként nagyon nagy kvótát foglal el, ez természetesen pazarlóvá teszi a kvótát. Ennek kezeléséhez aktiválhatja az opciót Csak Wifi.

Az alkalmazás megteszifrissítés az adatok csak akkor vannak, ha a mobiltelefon csatlakozik a WiFi-hez. Aktiválásához lépjen be a Play Áruházba, és válassza a menüt Beállítások> Alkalmazások automatikus frissítése> Alkalmazások automatikus frissítése csak WiFi-n keresztül.

Nagyság frissítés egy alkalmazás meglehetősen változatos. Van, aki egy kicsit, de van, aki több száz megát költhet. Ezért halálos frissítés automatikusan hatékony módja lesz az internetes kvóta megtakarításának.

Bónusz videók: Hatalmas trükkök a mobil adatok mentésére

Az adatkvóta-felhasználás megtakarítása érdekében a fenti dolgokat megteheti a mobiltelefon megkerülése érdekében. Tehát pénzét hasznosabbá teheti, nem csak hitelt vásárolhat az internetes csomagokhoz.

A kvóta Telkomsel, Tri, XL és más operátorok megtakarításának módja, amelyet az ApkVenue ezúttal megosztott, valójában nagyon könnyen gyakorolható, csak gyakran észrevétlen marad.

Van módja menteni a másik adatcsomag-kvótát vagy sem? Oszd meg a megjegyzések oszlopon keresztül!