ingyenes! Íme egy egyszerű módja annak, hogy online hivatalos fiókot hozzon létre

Nem klassz, ha van hivatalos fiókja a LINE-n? Könnyedén és szórakoztatóan léphet kapcsolatba sok emberrel. Nos, itt van egy egyszerű módja annak, hogy hivatalos fiókot hozzon létre a LINE-n.

A LINE Messenger fejlesztője Naver valóban egy alkalmazás csevegés legnépszerűbb ma. Azon kívül, hogy számos izgalmas funkcióval van felszerelve, a LINE egyben alkalmazás is csevegés ami meglehetősen könnyű és mindig szállít frissítés. Igen vagy nem?

Tegnap után az ApkVenue megosztotta a fizetett LINE téma ingyenes használatát, ezúttal az ApkVenue osztja meg Önt hogyan lehet hivatalos fiókot létrehozni a LINE-n. Nos, talán néhányan szeretnétek helyrehozni? Itt van, hogyan.

  • Hogyan lehet megtudni, hogy ki olvassa a csevegést a LINE csoportokban
  • KIADOTT, VONAL matrica kiderül, hogy felnőtteknek szóló tartalmat tartalmaz!

Hivatalos számla létrehozása a LINE-on

Azok számára, akik már régóta használják a LINE-t, valószínűleg tudják, hogyan működnek a fiókok hivatalos. Számla hivatalos online Ezt a funkciót azok kapják meg, akiknek van vállalkozása, hobbijuk, közösségük vagy valamilyen dolguk, hogy létrehozzanak egy olyan fiókot, amely ilyen formában működik rajongói oldal. Nos, számon hivatalos Ez megkönnyíti az előléptetés keretében történő kommunikációt a közösség sok tagjával vagy ugyanazzal a hobbival. Nem izgalmas?

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Ezután hogyan kell fiókot létrehozni hivatalos VONAL? Ez egy egyszerű mód a fiók létrehozására hivatalos VONAL Androidon keresztül!

Használja a LINE @ alkalmazást

Az első dolog, amire szükséged van egy fiók létrehozására hivatalos A LINE-nek kötelező LINE-fiókkal rendelkeznie. Ha már rendelkezik LINE-fiókkal, akkor egy alkalmazásra van szüksége LINE @ App. Töltse le a LINE @ alkalmazást az alábbi letöltés gombra kattintva!

LINE Corporation Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

Ha letöltötték VONAL @ apk innen link kérjük, telepítse az apk-t a szokásos módon. Nem szabad elfelejteni, hogy a LINE @ alkalmazást a Google Play Áruházból is letöltheti. Ha a LINE @ már telepítve van az Android rendszerre, kezdjük el létrehozni a fiókot hivatalos VONAL! Tehát a következőképpen készíthetjük el:

  • Nyissa meg a LINE @ alkalmazást. A kezdeti képernyőn az alábbihoz hasonló kijelző jelenik meg. Tiszta mi? Nem csoda, hogy sokan kedvelik a LINE-t, az alkalmazás megjelenése könnyű a szemében és kényelmes.
  • A következő lépés, ha telepítette a LINE alkalmazást az Android készülékére, választhatja Kezdje a LINE-vel, így nem kell bajlódni Belépés. Csak adja meg az engedélyt. De ha nincs telepítve a LINE, akkor muszáj Belépés a LINE-n használt e-mail címmel és jelszóval.
  • Miután sikeresen bejelentkezett a LINE @ fiókba a LINE fiókjával, megjelenik a fiók létrehozásának lehetősége hivatalos VONAL. A létrehozáshoz nyomja meg a (+) jelet hivatalos új fiók. Miközben tovább bemutató ezt, mert az ApkVenue-nak már van fiókja hivatalos LINE, így létrehozhat egy új fiókot egy kissé más menü segítségével.
  • Így néz ki forma amelyet ki kell tölteni a fiók létrehozásához hivatalos VONAL. Kérjük, töltse ki a számla adatai szerint hivatalos hogy elkészíted. Ezután kattintson a gombra Regisztráció Ha befejezte.
  • Ha elkészült, a fiók így néz ki hivatalos amelyet kezelni fog. Van egy menü Beállítások, Tagok és fiókok kezelése, Profil, Válasz mód és mások. Kérjük, állítsa be egyéni igényeinek megfelelően.
  • Tagok kezelése funkciók meghívják a LINE barátait, hogy váljanak fiókkezelőként hivatalos VONAL, amelyet létrehoztál, nem azért, hogy meghívd a barátaidat követői számla hivatalos Ön. Tehát kezelheti a számlákat hivatalos amit barátaival együtt készít.
  • Ha másokat szeretne meghívni fiók hozzáadására hivatalos hogyan léphet be a menübe Mondd el egy barátnak. Ezután válassza ki, hogy milyen módon hívja meg ismerőseit.
  • Mellesleg alapértelmezett felhasználónév hivatalos A LINE egy alfanumerikus kombináció. Ha egy könnyebben megjegyezhető azonosítóval kívánja kicserélni, regisztrálnia kell egy Premium ID-t. A menüben megtalálja a Premium ID funkciót Üzleti üzlet LINE @ alkalmazás. Megoszthatja LINE azonosítóját, amelyet a barátai használhatnak, hogy azok felhasználhatók legyenekhozzá.

Mi a helyzet itt, van egy probléma vagy sem azzal, hogyan kell fiókot létrehozni hivatalos Ez a VONAL? Elég könnyű, igaz? Tehát most már lehet fiókja hivatalos a LINE-n, így könnyű lesz egyszerre sok emberrel kommunikálni. Sok szerencsét!