8 legjobb romantikus android játék, amivel megverhetsz

Ezúttal JalanTikus ajánlja a 8 legjobb romantikus Android játékcím közül néhányat, amelyet ki kell próbálni és csattanásra késztethet.

Az androidos játékokkal nemcsak férfiak gyakran foglalkoznak, sok nőnek az is hobbija, hogy okostelefonon játsszon. A nők egyik játékműfaja a romantikus műfaj.

Jelenleg különféle Android romantikus játékok vannak, amelyeket ingyenesen letölthet és játszhat a Google Play Áruházban. A sok romantikus játék közül ezúttal JalanTikus több romantikus játékcímet fog ajánlani az Android számára.

Kíváncsi a legjobb romantikus játékokra, amelyeket a JalanTikus csapat Android okostelefonos verzióján játszhat? Itt van a lista

  • A 7. játék, a Paladin karaktereinek egyedi tényei, amelyek megcsodálhatják
  • 5 furcsa játék készült Japánban, amelyeket nem szabad kipróbálni

8 legjobb romantikus Android-játék

1. Öltöztesd a naplót

Az első romantikus Android játék a Öltöztetős napló. Ezt az alkalmi Android játékot az egyik indonéziai játékfejlesztő készítette, Játékokat játszani. Ez a játék a híres YouTuber, a Han Yoo Raa egyik kedvenc játéka is.

Keresse meg itt szerelmi társát! Melyik srácot kedveled? Ez nem egy szokásos randevú szimulációs játék! Az Öltöztetős naplóban közvetlenül kapcsolatba léphet partnerével! Valóban meg fogja kérni, hogy csevegjen, és még kékből is randevúzzon.

Azok számára, akik nem játszottak a Öltöztetős naplóval, megtehetitek Letöltés a játék itt van: Öltöztetős napló Android vagy Öltöztetős napló iOS. Ne felejtsd el kedvelni a Facebook rajongói oldalt, és kövesd az Instagramot!

Maingames szimulációs játékok LETÖLTÉS

2. Hercegnő szekrény

A következő ott van Hercegnő szekrény. Ezt az Android romantikus játékot készítette Ciagram Co., LTD. Majdnem olyan, mint a Öltöztetős napló, ez a játék egy randevú szimulációt kínál egy érdekes szerelmi történettel, amelyet ingyen játszhat.

Töltse le a játékot itt: Princess Closet

3. Love Tangle / Találkozzunk?

A következő ott van Szerelem kusza / randizunk?. Ezt az Android játékot készítette NTT Solmare Corp.. A kaland akkor kezdődik, amikor új állampolgár lesz egy lakásban. Itt egy szerelmi háromszög történettel kell szembenéznie a lakók között. Ki kell választani, melyik alkalmas időpontra.

Töltse le a játékot innen: Love Tangle / Randevozzunk?

4. Misztikus Messenger

Mystic Messenger a Cheritz Co., Ltd. által létrehozott szimulációs játék Ez a játék a nők által kötelezően játszandó játékok egyike is.

Ebben a játékban titokzatos beszélgetéseket folytat sok jóképű férfival. A csevegés mellett hanghívásokat is kezdeményezhet. Azta!

Töltse le a játékot innen: Mystic Messenger

5. Romantikus utazás szerelmi története

A következő az Romantikus utazás szerelmi története. Ezt az Android romantikus játékot készítette Bluebell Lush Interactive Limited. Ebben a játékban több férfival fogsz találkozni, akiket randevúként választhatsz. Minden embernek más a személyisége. Tehát ne válasszon rosszul!

Töltse le a játékot innen: Romantikus utazás szerelmi története

6. LoveStory: Középiskolás romantika

A következő az LoveStory: Középiskolás romantika. Az egyik ilyen romantikus Android-játékot egy indonéziai fejlesztő készítette. Sólyom.

Ebben a játékban egy új 11. osztályos szerepét töltheti be a SMAN 11 Jakartában. Ön, aki nemrég költözött el Kalimantanból, sok új baráttal, új emberrel és egészen izgalmas szerelmi történetekkel találkozhat.

Töltse le a játékot innen: LoveStory: Highschool Romance

7. A bosszú csókja

A következő az A bosszú csókja. Ez a romantikus játék, amelyet a Voltage, Inc. készített. Ebben a játékban orvosként fog működni egy tokiói kórházban. A kórház, ahol édesanyád meghalt 12 évvel ezelőtt.

Ott bosszút fog állni. De amikor meglátogatja az orvost, valami mást fog érezni, mint korábban. Bosszút állsz még mindig?

Töltse le a játékot itt: Kiss of Revenge

8. Kell-e randizni a kalkulátorral

Utoljára ott Kell-e randevú kalkulátor. Ez a Thalia Premium Photo Montage által készített játék meglehetősen egyedi játékmenettel rendelkezik. Megmérheti, hogy a partnerével mennyi százalékban kompatibilis.

Itt csak a nevét, születési dátumát, házastársa nevét és születési dátumát kell megadnia. Ezután kattintson a gombra Kiszámítja. Megjelenik a százalékos aránya annak, hogy mennyire felelsz meg vele.

Töltse le a játékot itt: Kell-e randizni a kalkulátorral

Ezek a legjobb romantikus játékok az Androidon, amelyek mogorvává varázsolhatják, különösen a lányok számára. A fenti játékok listájából melyik tetszik a legjobban? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Play Station vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.