hogyan lehet visszaállítani a törölt sms-t androidon

Véletlenül törölt már valaha egy fontos SMS-t? Nyugodtan, így lehet visszaállítani a törölt SMS-eket egy androidos mobiltelefonon, a root no & 100% -ban működik.

Tapasztalt már olyan SMS üzenetet, amelyet véletlenül töröltek, annak ellenére, hogy nagyon fontos volt?

Most, bár ritkán használják, a fontos SMS OTP lehet (Alkalmi jelszó) és egyéb fontos adatok.

Tehát azoknak, akiknek szükségük van rá hogyan lehet visszaállítani a törölt SMS-t különösen az Android telefonokon, az ApkVenue teljes mértékben felül fogja vizsgálni az Ön számára.

Gyűjtemény a törölt SMS-üzenetek visszaállításához az Android telefonokon

Számos módszer létezik általában a törölt SMS-ek vagy üzenetek visszaállítására Android-telefonján. Mint egy alkalmazás használata Wondershare Dr. Fone és MyJad Android SMS helyreállítás alábbiak szerint.

Előzetesen azonban a lépések követése érdekében előbb elő kell készítenie egy PC vagy laptop eszközt, valamint egy Android mobiltelefont, amely csatlakozik az internethez.

És ami még jobb, androidos eszközét gyökereztette, így megkönnyíti az SMS-ek visszaküldését. A teljes root módszert itt olvashatja el: Hogyan lehet rootolni az Android telefonokat PC nélkül és PC nélkül!.

Hogyan lehet megtekinteni a törölt SMS-eket a Wondershare Dr.Fone segítségével

Wondershare az egyik legismertebb vállalat, amely PC-n keresztül nyújt Android-eszközkezelési szolgáltatásokat.

Nem csak ez a cég létrehozott egy alkalmazást is, amely képes helyreállítani az elveszett fájlokat az Androidon.

A Dr.Fone egy olyan alkalmazás, amelyhez a Android helyreállítási segédprogram, amely az Androidon elveszett fontos fájlok helyreállítására szolgál.

A fájlok listája, amelyet ez az alkalmazás visszaadhat, SMS-ek, zene, képek, dokumentumok, üzenetek történelem WhatsApp, beszélgetés és kapcsolattartók.

 1. letöltés és telepítés Wondershare Dr.Fone PC-n. Töltse le közvetlenül a hivatalos weboldalon keresztül itt. A letöltés befejezése után telepítse a szokásos módon a számítógépre.

 2. Nyisd ki Beállítások Androidon, Koppintson a választás alapján Fejlesztői beállítások , és jelölje be az opciót USB hibakeresés.

Jegyzet:


Ha nem talál lehetőséget Fejlesztői beállítások, kérjük, menjen a lehetőségekhez Telefonról a beállításokban, és Koppintson a folytassa a választást építési szám amíg az üzenet meg nem jelenik Ön most fejlesztő. Akkor térj vissza az elejére.

 1. Nyissa meg a Dr.Fone alkalmazást a számítógépen, miközben az Android eszközt mikro USB kábel segítségével csatlakoztatja a számítógéphez, és várja meg, amíg a Dr.Fone alkalmazás befejezi az Android felismerését. Koppintson a kiválasztás Lehetővé teszi ha van üzenet Felugrik ami megjelenik az Android rendszeren.

 2. Kattintson a Start gomb opcióra a korábban törölt adatok Android-on történő szkennelésének végrehajtásához. Ez a folyamat időt vesz igénybe, különösen, ha sok adat van az Android-on.

 1. Kattintson a fülre Üzenetek majd válassza ki a visszaküldendő SMS-t, csak jelölje be jelölőnégyzetet a kívánt üzenetet felépülés. Mielőtt elvégezné a folyamatot felépülés, először megtehetjük felülvizsgálat a törölt üzenetre, mielőtt úgy dönt, hogy megnyomja a gombot Felépülés .
 1. Ha 100% -ban biztos benne, kattintson a Helyreállítás gombra, ekkor az alkalmazásnak futtatnia kell, majd a törölt SMS-eket végre újra felhasználhatja.

Hogyan lehet megtekinteni a törölt SMS-eket a MyJad Android SMS helyreállításával

Első pillantásra ez az alkalmazás valójában egy népszerű alkalmazás, amely helyreállítja a törölt SMS-eket az Android-on.

Ahogy a neve is mutatja, ezt az alkalmazást kifejezetten csak a törölt SMS-ek visszaállítására tervezték.

Most ez az alkalmazás használható Android és iOS eszközökön.

 1. Töltse le és telepítse az alkalmazást MyJad Android Recovery PC-n. Töltse le a hivatalos weboldalon keresztül itt.

 2. Nyissa meg a telepített alkalmazást, miközben az Android-eszközt mikro USB-kábellel csatlakoztatja a számítógéphez. Engedélyezze az USB hibakeresés előnyben részesített módját, a módszer ugyanaz az első módszer második lépésében.

 3. Várjon, amíg az Android-eszköz észleli ezt az alkalmazást, az Android-eszköz észlelése után az alkalmazás automatikusan végrehajtja a folyamatot letapogatás Android-eszközön.

 1. Kattintson a fülre üzenet a folyamat után letapogatás Kész.
 1. Válassza ki a kívánt üzenetet visszaszerez a jelölőnégyzet bejelölésével jelölőnégyzetet biztosítani. A törölt üzenetek pirosak lesznek, míg a fekete azt jelenti, hogy az üzenet továbbra is az Android-eszközön van.

 2. Ha 100% -ban biztos benne, kérjük, nyomja meg a gombot Felépülés . Folyamat felépülés Ez különösen időt vesz igénybe, ha elegendő üzenet van az Androidon.

 1. Koppintson arendben az ablakon Felugrik amely azt az üzenetet jeleníti meg, hogy a folyamat felépülés elkészültek. Húzza ki az Android készüléket a PC-ből, és végül a törölt SMS üzenet újra olvasható.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt SMS-t alkalmazás nélkül

Végül az ApkVenue megmondja, hogy mi történik, ha a fontos SMS-t törli anélkül, hogy alkalmazást kellene használnia egy Samsung mobiltelefonon. Ha más márkájú mobiltelefont használ, akkor a következő módszereket is kipróbálhatja.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt SMS-eket egy Samsung mobiltelefonon nagyon könnyű, tényleg. Csak ki kell használnia a funkciókat biztonsági mentés visszaállítása ami a mobilodon van.

Kíváncsi vagy, hogyan? Nézd meg az alábbi teljes magyarázatot, banda!

 • Nyissa meg az alkalmazást Beállítások Samsung telefonján.

 • Tekercs amíg le nem találja a lehetőséget Fiókok és biztonsági mentés.

 • Kattintson a lehetőségekre Biztonsági mentés visszaállítása.

 • A menüben válassza a lehetőséget Adatok visszaállítása. Ezután jelölje be a szakaszt üzenetek az összes kapott SMS visszaállítása a legutóbbi biztonsági másolat dátumáig.

 • Kattintson a gombra visszaállítás kezdeni. Győződjön meg róla, hogy stabil internet- vagy WiFi-csatlakozáshoz csatlakozik, mert a mobiltelefonja adatokat tölt le a szerverről.

Ez a módszer és a törölt SMS-ek visszaállítása egy Android mobiltelefonon, nem igaz? Remélhetőleg ez hasznos.

Ha kérdése van a fenti lépésekkel kapcsolatban, ne habozzon feltenni az alábbi megjegyzések oszlopban.