7 módszer az aktív mobiladatok kezelésére, de nem tud böngészni

Aktív mobil adat, de nem tud böngészni? Nyugodj meg srácok! Így oldhatja meg a problémás internetkapcsolatot androidos okostelefonján.

Aktív mobil adat, de nem tud böngészni? Különféle módszereket kipróbált, de még mindig nem tud?

Nem csak Ön, úgy tűnik, hogy ezen az okostelefonon a hálózati problémákat is gyakran tapasztalják az emberek, beleértve magát ApkVenue-t is.

Bármilyen okból a mobil adat hirtelen meghibásodott, annak ellenére, hogy az ikon megjelent az ablakban eszköztár és az adatterv aktiválódott.

Nos, azok számára, akik tapasztalják ezt a problémát, ebben a cikkben az ApkVenue ad néhány megoldást az aktív cellás adatok kezelésének módja nem volt képes szörfözni amelyet otthon is kipróbálhat. Kíváncsi?

Hogyan lehet legyőzni az aktív mobiladatokat, de nem lehet szörfözni

Az internetkapcsolat mára értékes elem lett az emberi élet számára, de a probléma az, hogy néha olyan mobiltelefonokat tapasztalunk, amelyek nem tudnak szörfözni annak ellenére, hogy már rendelkeznek csatlakozzon az internetes hálózathoz, banda.

Akkor hogyan lehet megoldani ezt a problémát? Gyere, nézd meg az alábbi megoldásokat!

1. Engedélyezze a Repülő üzemmódot (Hogyan lehet kijavítani a leghatékonyabb Android internetkapcsolatot)

Fotóforrás: The Jakarta Post (Aktív mobil adat, de nem tud böngészni? Próbáljon egy ideig bekapcsolni a repülőgépes módot).

Az aktív mobiladat-kezelés első lépése, de nem tud böngészni, az mód aktiválása Repülőgép egyelőre, banda.

Néhány másodpercre aktiválhatja a repülőgépes módot a mobiltelefonján, majd újra kikapcsolhatja, hogy az internetszolgáltató hálózata megcsinálja Frissítés és jobb kapcsolatot keres.

Annak ellenére, hogy triviálisan hangzik, valójában ez a módszer elég hatékony ahhoz, hogy megoldja az internet szolgáltatói hálózatokkal kapcsolatos különböző problémákat, tudod!

Ja, igen, ez a módszer azokra is vonatkozik, akik aktív mobiladatokat tapasztalnak, de nem tudnak szörfözni az Indosat, a Tri (3), az Axis vagy más operátorok között, na!

2. Indítsa újra az okostelefont

A mód ideiglenes aktiválása mellett Repülőgép, akkor is kipróbálhatja indítsa újra Android okostelefon vagy táblagép a tiéd, miközben a mód aktív marad.

Miután az okostelefon újra bekapcsol, kikapcsolja a Repülőgép módot. Annak ellenére, hogy egyszerű, de hogyan lehet kijavítani az internetes hálózatot Android-on, ezt széles körben használják és sikeresnek bizonyultak, tudod!

Ezenkívül ezt a módszert is gyakran használják a lassú internetkapcsolatok vagy akár egyáltalán nem aktív mobiladatok leküzdésére.

3. Állítsa vissza az APN-t

Fotóforrás: JalanTikus (a HP nem tud szörfözni, annak ellenére, hogy már csatlakozik? Próbálja meg visszaállítani az APN-t a mobiltelefonján).

Az internethálózat Android vagy iOS rendszeren történő javításának következő módja az alias reset alaphelyzetbe állítja az APN operátort hogy használod.

Általában az APN beállításainak megváltoztatásakor az internetkapcsolat is megváltozik, legyen az stabilabb, gyorsabb vagy akár elveszett.

Ehhez megfelelően vissza kell állítania az APN-t, hogy a mobiltelefon internethálózata a szokásos módon ismét aktív lehessen, banda.

Igen, elolvashatja az ApkVenue alábbi cikkét, amely az aktív mobiladatokkal foglalkozik, de nem tud 3 (Tri) és Axis tengelyeken böngészni az APN beállítási trükk segítségével:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Váltás a hálózaton manuálisan

Kipróbált különböző módszereket a fentiekben, de továbbra is zavaros, hogy miért nem működnek a mobiladatok? Ha igen, megpróbálhatja manuálisan váltani a hálózatot az okostelefonon.

Például jelenleg csak 4G LTE hálózatot használ, akkor egy ideig 3G vagy 2G hálózatra válthat. Várjon néhány percet, majd újra átvált a 4G LTE hálózatra.

Bizonyos esetekben ez a módszer hatékonynak bizonyult az aktív mobiladatok problémájának leküzdésében, de nem tudott szörfözni különféle hordozókon és HP márkákon.

Valójában ez a módszer nem ritkán megoldás lehet arra is, hogy miként aktiválhatjuk a nem megjelenő mobiladatokat, bandák.

5. Ideiglenesen vegye ki a SIM-kártyát

A következő megoldás az aktív mobiladatok kezelésére, de a szörfözés vagy a nem megjelenő mobiladatok aktiválásának módjára az, hogy ideiglenesen vegye ki a SIM-kártyát amit használsz, banda.

Először megpróbálhatja eltávolítani néhány pillanatra, majd csatlakoztassa újra Android vagy iOS okostelefonjára.

Általában ennek a trükknek az elvégzése után a mobiladatokat megszakítás nélkül, normál módon újra fel lehet használni, mint korábban.

6. Jelölje be a Fennmaradó internetkvóta elemet

Gyakran az egyik oka annak, hogy a mobil adat nem működik, az elkészült az internetes kvóta de a tulajdonos nem jött rá, a banda.

Ráadásul a jóváírása elfogyott, így egyáltalán nem tud hozzáférni az internethez, annak ellenére, hogy van rajta mobil adat ikon eszköztár.

Ezért először megpróbálhatja ellenőrizni az internetes kvótáját. Ha kiderül, hogy elfogyott, természetesen új internetes csomagot kell vásárolnia, banda!

7. Telefonos üzemeltető telefonos központ

Fotóforrás: Freepik (Az aktív mobiladat kezelésének utolsó módja, de nem tud böngészni, ha kapcsolatba lép az üzemeltető telefonos központjával).

Az utolsó megoldás, amelyet akkor tehet, amikor a mobil adat aktív, de nem tud böngészni hívja az üzemeltető telefonos központját használt.

Általában adnak néhány megoldást a hálózati problémákra vonatkozóan, amelyeket tapasztalnak, bandák.

Mielőtt azonban felhívná az üzemeltető telefonos központját, győződjön meg arról is, hogy van-e elegendő hátraléka, mert általában az ilyen hívásokért fizetett díjat számítanak fel.

Nos, itt van néhány módszer az aktív mobiladat problémájának megoldására, de nem tudsz szörfözni, amit most megtehetsz, banda.

A fenti módszerek meglehetősen egyszerűek, igaz? Van-e módja az internethálózat javítására Androidon vagy más iOS-en, amely használható? Ha igen, kérjük, nyújtsa be javaslatait az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Jofinno Herian


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found