3 módja a barát WhatsAppjának megérintésére, megteheti az alkalmazás nélkül

A WhatsApp barátnők megérintése további alkalmazások nélkül nagyon egyszerű, tudod! Szeretné tudni, hogyan? Nézze meg a következő oktatóanyagot!

A barátod WhatsApp-jának megérintése lehet a legjobb módja annak, ha gyanítod, hogy viszonya van és gyakran csevegés WA-n keresztül.

Csevegés a WhatsApp használata valóban elég egyszerű és szórakoztató. Különösen a sok érdekes funkcióval, banda.

Sajnos a legnépszerűbb csevegőalkalmazások biztonsági és adatvédelmi szintje meglehetősen szűk. Szóval nehéz lehet megérinteni.

De, csak nyugodj meg! Jaka elárulja hogyan érintse meg a barát WhatsApp-ot további alkalmazások nélkül vagy további alkalmazásokkal. Garantáltan nem fogják el!

Hogyan lehet távolról megérinteni a WhatsApp alkalmazást root nélkül

Alkalmazás csevegés mint a WhatsApp, bárki számára elérhető. De nem kevesen használják a negatív kapcsolatok eszközeként.

Például egy kapcsolatban sokan gyanakodnak partnerükre, akit gyanúsítanak viszonyukkal, és gyakran üzeneteket cserélnek ezen az egyetlen alkalmazáson keresztül.

Neked is kell, vagy érzel, igaz? Sajnos nem engedélyezheted a WhatsApp alkalmazást a barátod mobiltelefonján, adatvédelmi okokból.

A fenti probléma megoldásához az ApkVenue hatékony tippeket fog mondani arról, hogyan lehet ingyen feltörni a WhatsApp alkalmazást anélkül, hogy a barátnője tudná.

Hogyan lehet megérinteni a WhatsApp barátnőjét további alkalmazások nélkül

Meg akarja érinteni a WhatsApp barátnőit, férjeit és feleségeit, de lusta, ha további alkalmazásokat kell telepítenie? Nagyon könnyű!

Ezúttal az ApkVenue elmagyarázza, hogyan érintse meg távolról a WhatsApp alkalmazást gyökér és alkalmazás nélkül kémkedni WA ellen a barátod mobiltelefonján. Figyelj figyelmesen, igen!

1. Hogyan lehet megérinteni a WA-t a WhatsApp Web használatával

Használta már a WhatsApp webet? Amellett, hogy megkönnyítheti a csevegést, miközben laptopon dolgozik, használhatja a WhatsApp Web-et is a barátja WA-jának leküzdésére.

Azoknak, akik nem tudják hogyan lehet megérinteni a WA-t a WhatsApp Web használatával, csak kövesse az alábbi teljes oktatóanyagot, banda!

1. lépés - Nyissa meg a böngészőt a mobiltelefonon
 • Nyissa meg a böngésző alkalmazást a mobiltelefonján, majd kattintson a jobb oldali lehetőségre, és ellenőrizze Asztali webhely.

 • Ezután menjen a webhelyre web.whatsapp.com. Győződjön meg róla Az asztali webhely bekapcsol. Ha nem tudod, próbáld meg az előzmények és a gyorsítótár törlése először a böngészőben.

 • A WhatsApp fő weblapja megnyílik a mobiltelefonján a következővel: QR-kód.

2. lépés - Kölcsönvegye azt a mobiltelefont, amelyet meg akar érinteni
 • Kölcsönvegye a megérinteni kívánt barátnő mobiltelefonját, majd nyissa meg az alkalmazást WhatsApp a mobiltelefonon.

 • Kattintson a jobb felső sarokban található Menü gombra, majd válasszon egy lehetőséget WhatsApp Web. Olvassa be a QR-kódot a mobiltelefonján a barátja mobiltelefonján található WhatsApp alkalmazás segítségével.

3. lépés - Kész
 • Kész! Mostantól figyelheti az összes csevegést, amely a barátja WhatsApp-jába lép be a saját mobiltelefonja segítségével, további alkalmazások nélkül.

2. Hogyan lehet megérinteni a WA barátnőjét e-mailben

A WhatsApp Web használatán kívül vannak olyan módszerek is, amelyek segítségével távolról feltörheti a WhatsApp alkalmazást, amelyet e-mailben is megtehet. Garantáltan ismeri a barátod mobiltelefonjának összes csevegését!

Kíváncsi, hogyan hogyan lehet megérinteni a WA-t márka kód nélkül e-mailben? Azonnal lásd a teljes magyarázatot az alábbi cikkben, banda!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan érintse meg a WhatsApp barátnőjét az AirDroid alkalmazással

A WhatsApp weben és e-mailen keresztül, harmadik féltől származó alkalmazások nélkül, az ApkVenue meg akarja magyarázni hogyan lehet feltörni a WA-t ellenőrzés nélkül megnevezett alkalmazás segítségével AirDroid.

De mielőtt elkezdené, elő kell készítenie egy PC vagy laptop eszközt, valamint számos más fontos alkalmazást. A szóban forgó alkalmazások a következők:

 • AirDroid
 • AirDroid Desktop
 • App Hider.

A fenti alkalmazásokkal minden értesítést megtudhat a barátja mobiltelefonján anélkül, hogy attól tartana, hogy elkapják.

A teljes oktatóanyag a hogyan kell használni az AirDroid alkalmazást a WhatsApp alkalmazáshoz, azonnal nézze meg az alábbi beszélgetést!

1. lépés - Telepítse az AirDroid Desktop szoftvert PC-re / laptopra

 • Először telepítenie kell az alkalmazást AirDroid Desktop először a számítógépen. Letöltheti az alábbi linken keresztül.
Apps Produktivitás Sand Studio LETÖLTÉS
 • A letöltés befejezése után telepítse az alkalmazást. Kattintson a gombra következő.
 • Válassza ki a célmappát a szoftver mentéséhez. Várjon néhány percet, majd kattintson Befejez.
 • Csináld Bejelentkezés e-mail címének, Facebook vagy Twitter fiókjának használatával.
 • Az AirDrop Desktop használatra kész.

2. lépés - Telepítse az AirDroid alkalmazást az okostelefonra

 • Ezután kölcsönözze barátnője mobiltelefonját, és először telepítse az AirDroid alkalmazást a mobiltelefonra az alábbi linken keresztül:
Apps Produktivitás Sand Studio LETÖLTÉS
 • A telepítés után hajtsa végre a folyamatot Bejelentkezés vagy egy menü kiválasztásával Nekem és kattintson a gombra Koppintson a bejelentkezéshez.

 • Ne feledje, hogy az itt használt fióknak meg kell egyeznie az AirDroid Desktop fiókjával.

 • Ezután válassza ki a menüt Biztonsági és távoli szolgáltatások. Ezután aktiválja a funkciót Asztali értesítés.
 • A funkció aktiválása után minden típusú értesítés megjelenik a számítógépén, beleértve a WhatsApp csevegéseket is.

3. lépés - Alkalmazások telepítése az alkalmazások elrejtéséhez

A biztonság kedvéért az ApkVenue egy alkalmazás letöltését javasolja, amely elrejtheti a WhatsApp koppintó alkalmazást a főmenüből.

Az AirDroid alkalmazás telepítése után csak el kell rejtenie, hogy elkerülje a partnerén megjelenő gyanút.

A Play Áruházban számos alkalmazás érhető el, és az ApkVenue az úgynevezett alkalmazást fogja ajánlani App Hider.

Ez az alkalmazás nem igényel gyökér hogy normálisan tudjon futni. Gyorsan kiválaszthatja az elrejteni kívánt alkalmazásokat.

InformációApp Hider
FejlesztőAlkalmazások elrejtése (NO ROOT)
Vélemények (véleményezők száma)4.4(102.219)
Méret8,2 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.0.3
Apps Utilities LETÖLTÉS

Valójában az AirDroid nem csak a barátja WhatsApp-jának megérintésére szolgál, tudod! Ha tudni szeretné, hogyan érintse meg barátja mobiltelefonját, és tekintse meg annak minden tartalmát, kihasználhatja az AirDroid előnyeit is!

Hogyan lehet feltörni a WhatsApp más barátnőit ...

Eltekintve attól, amit az ApkVenue fentebb kifejtett, a WhatsApp távolról történő feltörésére még mindig több módszer létezik, amelyeket megpróbálhatsz, és garantáltan működni fogsz, tudod!

Bármire kíváncsi hogyan lehet megérintés nélkül megérinteni a WhatsApp alkalmazást megpróbálhatod? Gyerünk, olvassa el a következő cikk teljes vitáját!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez az hogyan érintse meg a barát WhatsApp-ot 100% -os siker százalékkal és anélkül, hogy elkapná a barátod.

Ezenkívül megérintheti a WhatsApp alkalmazást számos alternatív alkalmazással tudod.

Annak ellenére, hogy biztosan sikeres lesz, az ApkVenue emlékeztet arra, hogy a fenti tippeket nem használja gonosz célokra. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.