4 módja a Gmail kijelentkezésének Android-telefonon, iPhone-on és laptopon, egyszerű!

Szeretné tudni, hogyan lehet kijelentkezni vagy törölni egy Gmail-fiókot egy eszközről? Itt az ApkVenue áttekinti a Gmail bejelentkezésének legegyszerűbb módját Android telefonokon, iPhone-okon és laptopokon, mindössze 5 perc alatt! "

Hozzon létre felhasználókat okostelefon az Android operációs rendszerrel biztosan ismeri a fiókokat Gmail álnév Google levelezésjobb?

Valóban, ahhoz, hogy olyan szolgáltatásokat élvezhessen, mint a Google Play Áruház a YouTube-on, meg kell tennie Belépés Gmail-fiók. Ha még nincs, akkor valóban könnyű létrehozni egy Gmail-fiókot!

Akkor mi van, ha új Gmail-fiókot szeretne váltani és Kijelentkezés régi fiók, banda?

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti módszerek gyűjteménye Kijelentkezés Gmail Android telefonokon, iPhone-okon és laptopokon a legkönnyebben gyakorolhatja magát.

Útgyűjtemény Kijelentkezés A legegyszerűbb Gmail az Android telefonokon, iPhone-okon és laptopokon!

Sokan keresik út Kijelentkezés Gmail például többféle célra. Mint egy új Gmail-fiókra váltani, cserélni mobiltelefont, majd áttérni egy másik mobiltelefonra stb.

Term Kijelentkezés is gyakran úgy értelmezik törölje a Gmail-fiókot, banda. De ez nem a Gmail végleges törlésének módja, hanem csak távolítsa el az eszközről!

Hogy világosabb legyen, ezúttal az ApkVenue tárgyalja a lépéseket Kijelentkezés A Gmail Androidon, iPhone-on és laptopon, képekkel kiegészítve, hogy könnyebben megérthesse őket.

1. Út Kijelentkezés Gmail Android telefonon

Ahogy Jaka korábban mondta, egy megoldás út Kijelentkezés a Gmailből egy Android telefonon a Google-fiók törlése az eszközről.

Ily módon az eszközön tárolt összes Google-fiókadat, például névjegyek, üzenetek és egyebek is törlődnek. A Google-on tárolt adatokat azonban nem töröljük, valóban!

1. lépés - Nyissa meg a Gmail alkalmazást, és válassza a Fiók lehetőséget

 • Az útra Kijelentkezés Gmail az Androidon, amikor először kell az alkalmazáshoz mennie Gmail majd érintse meg a gombot profil ikonra a képernyő jobb felső sarkában vagy.

2. lépés - Indítsa el a Gmail-fiókok kezelését Android telefonokon

 • Akkor megjelenik Felugrik amely tartalmazza az eszközén regisztrált Gmail-fiókot. Itt csak meg kell érintenie az opciót Fiókok kezelése ezen az eszközön> Google.

3. lépés - Kijelentkezés Gmail-fiók Androidon

 • Itt részletes képet kap az Android telefonján tárolt Google-fiók adatairól. Ha biztos benne, érintse meg a gombot Több alján, majd koppintson a gombra Fiók törlése.
 • Így a Gmail-fiókja automatikusanKijelentkezés Android-eszközről. Nagyon könnyű, igaz?

NYILATKOZAT:


Út Kijelentkezés Gyakorolom a Gmailt Android-on Xiaomi telefonokon, a MIUI 11 alapján. A módszer típusához Kijelentkezés A Gmail az OPPO-n, a Vivo és más szolgáltatásokon nagyjából azonos lesz.

2 út Kijelentkezés Gmail az iPhone-on

Eközben, ha iOS-alapú eszközöket használ, például iPhone-t és iOS-t, akkor is követheti út Kijelentkezés Gmail az iPhone-on az alábbiak szerint, remélhetőleg segítenek rajtad.

1. lépés - Nyissa meg a Gmail alkalmazást az iPhone készüléken

 • Az első alkalommal nyitja meg az alkalmazást Gmail iPhone-on, majd érintse meg a elemet profil ikonra a képernyő jobb felső sarkában.
 • Tovább Felugrik A megjelenő Google-nél csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a lehetőséget Fiókok kezelése ezen az eszközön.

2. lépés - Kijelentkezés Google-fiók az iPhone-on

 • Az oldalon Fiókok kezeléseCsak ki kell választania, hogy melyik Google-fiókot törölje iPhone-járól, a gombra kattintva Eltávolítás erről az eszközről.
 • Előzetesen figyelmeztetés lesz a törlendő adatokkal kapcsolatban. Ha biztos benne, hogy csak koppintania kell Eltávolítás.

3. Út Kijelentkezés Gmail a mobil átadáson Böngésző

Akkor miért van út Kijelentkezés A Gmail a HP-n megy keresztül böngésző? Mert van rá lehetőség, hogy te is Belépés és úgy érheti el a Google e-mailt, hogy kölcsönadta barátja mobiltelefonját böngésző, mint a Google Chrome.

A fiókja magánéletének és biztonságának megőrzése érdekében a következő módon törölheti Gmail-fiókját barátja mobiltelefonjáról is.

1. lépés - Nyissa meg a Gmailt Böngésző HP

 • Nem a Gmail az alkalmazásban böngésző telefonján, majd koppintson a ikonra ikon hamburger amely a bal felső sarokban található. Ezt követően érintse meg a Gmail-fiókját az alábbiak szerint.

2. lépés - Válassza a Gmail-fiók lehetőséget

 • Akkor csak választania kell egy lehetőséget Fiókok kezelése ezen az eszközön, majd válassza ki az eszközről eltávolítani kívánt Gmail-fiókot.

3. lépés - Kijelentkezés Gmail-fiók a HP-n

 • Csakúgy, mint az első pont tárgyalásakor, itt is megjelenik az eszközön tárolt Google-fiókadatok. A törléshez egyszerűen érintse meg a elemet Továbbiak> Fiók eltávolítása.

NYILATKOZAT:


Út Kijelentkezés A Gmail mobilon ezzel a módszerrel a felhasználókra vonatkozik Android (Google Chrome) és iPhone (Safari), ahol a lépések szinte teljesen megegyeznek.

4. Út Kijelentkezés Gmail PC-n és laptopon

Végül itt! Zavarodhat, hogy hogyan út Kijelentkezés A Gmail laptopon vagy PC-n igazad van? Ez könnyebb és a módszer rövidebb. Csak nézze meg azonnal!

1. lépés - Érintse meg a Profil ikont

 • Az első lépés az, hogy Ön nyissa meg Gmail tovább böngésző PC vagy laptop, majd érintse meg a elemet profil ikonra amely a jobb felső sarokban található.

2. lépés - Válassza ki Kijelentkezés

 • Meg fog jelenni Felugrik Gmail-fiók kezeléséhez. Itt csak ki kell választania a menüt Kijelentkezés / kijelentkezés és így van Kijelentkezés Gmail-fiókok PC-kről és laptopokról, bandák.
 • Ha te Belépés több fiókkal a Gmail laptopon vagy PC-n, megjelenik egy lehetőség Kijelentkezés az összes fiókból / Kijelentkezés az összes fiókból ami azt jelenti, hogy minden bejegyzett számlát kibocsátanak.
 • Újbóli megnyitásához mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a Gmail-fiókot, és beírja Jelszó használt.

Videó: Jelszó A Gmail benne van? Ez egy fontos adatgyűjtemény, amelyet gyakran ellopnak Hackerek

Nos, ez a módja Kijelentkezés A Gmail androidos telefonokon, iPhone-okon és laptopokon, amelyeket akár 5 percnél is könnyebben gyakorolhat, tudja.

Igen, az utóbbi időben tomboló számítógépes bűnözéssel az ApkVenue azt is javasolja, hogy cserélje le Jelszó Rendszeresen a Gmail, banda.

Hogyan, könnyen és nagyon egyszerűen, igaz? Remélhetőleg ez a cikk hasznos, és ne felejtsen el kommentálni, és ossza meg ezt a cikket barátaival!

Olvassa el a cikkeket is Gmail vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.