hogyan lehet képernyőképet készíteni az Androidon anélkül, hogy bármilyen gombot meg kellene nyomnia!

Nem idegesítő, ha minden alkalommal, amikor képernyőképet szeretne, meg kell nyomnia a kombinációs gombot? Ez gyorsan megszakíthatja az Android bekapcsoló és hangerő gombjait. Nos, a következőképpen készíthet képernyőképeket az Androidról anélkül, hogy egy gombot kellene megnyomnia.

Pillanatkép a képernyő megjelenítésének tevékenysége, vagy ha a kifejezés számítógépen található Print Screen. Tevékenységek képernyőképek általában akkor történik, ha van valami érdekes az okostelefon képernyőjén.

Android-eszközökön működjön képernyőképek sok eladó kifejlesztett. Egyesek billentyűkombinációkat, mások pedig érzékelőket használnak. Ezúttal az ApkVenue nyújt egyszerű utat képernyőképek az Androidon anélkül, hogy egy gombot is meg kellene nyomnia.

  • Képernyőkép készítése a Samsung Galaxy S6 készülékről
  • Hogyan készíthet képernyőképeket a számítógépéről egy pillanat alatt
  • Képernyőkép készítése a BlackBerry 10-ről

Hogyan készítsünk képernyőképet Android-on, gombnyomás nélkül

Az ApkVenue funkciói, akik mindig a legjobb Android-tippeket nyújtják az Ön számára, funkciók képernyőképek nagyon fontos és gyakran használják. Mivel gyakran használják, gondot okoz, ha továbbra is a Power és a Volume gomb kombinációját kell használnia, félve attól, hogy gyorsan megsérüljön. Kicsinálni, az ApkVenue így csinálja képernyőképek az Androidon anélkül, hogy egy gombot is meg kellene nyomnia.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Készítsen képernyőképet az Easy Screenshot alkalmazással

Képernyőkép egyszerű egy alkalmazás Ice Cold Apps ami megkönnyíti a szedését képernyőképek androidodon. A legtöbb más alkalmazástól eltérően a Screenshot Easy különféle rögzítési módszereket kínál képernyőképek amely alkalmas az Ön Android-jára. A Screenshot Easy segítségével elkészítheti képernyőképek egyszerűen és gyorsan, anélkül, hogy meg kellene nyomnia egy bizonyos kombinációs gombot (amíg támogatás módszer).

Miért kellene a Képernyőkép egyszerűvé tenni? Mivel ez az alkalmazás telepíthető Android-eszközökön használható.gyökér vagy még nemgyökér. Ettől eltekintve könnyű is. Nos, itt van a Screenshot Easy használata:

  • Töltse le a Screenshot Easy apk alkalmazást link amelyet az ApkVenue biztosított. Ezt követően telepítse az Android készülékére, hogy megtehesse képernyőképek az Androidon anélkül, hogy újra megnyomná a fizikai gombokat.
Fotó- és képalkotó alkalmazások Ice Cold Apps LETÖLTÉS
  • A Screenshot Easy telepítése után megnyitja az alkalmazást. Ha az okostelefon már voltgyökér, csak adjon hozzáférést gyökér amikor hozzáférést kér gyökér. Nyugi, ez az alkalmazás akkor is használható, ha az Android nincs telepítve.gyökér igazán. Következő képernyőkép Az Easy felismeri a módszert képernyőképek mi a alapértelmezett az eladó biztosítja az Ön Android-okostelefonján.
  • A kezdeti képernyőn a Screenshot Easy alkalmazásban elérhető különféle módszerekkel kell szembenéznie. Itt kiválaszthat egy másik módszert, amely tetszik, használhatja az Overlay Icon, Shake vagy a kamera gombot (ha van ilyen), vagy használhatja a módszert alapértelmezett kombinációs gomb. Mert Jaka célja képernyőképek Androidon anélkül, hogy egy gombot kellene megnyomnia, akkor az ApkVenue javasolja a módszer aktiválását Overlay ikonra. Ezt követően nyomja meg az opciókat Indítsa el a Rögzítést hogy elkezdje aktiválni a Screenshot Easy funkciót.
  • Ezt követően talál egy gombot, amely az Android minden kijelzőjén lebeg. Nos, ezt a gombot fogja használni a letöltéshez képernyőképek, így többé nem kell megnyomnia a kombinációs gombot.
  • Egyedülállóan, minden eredmény képernyőképek Screenshot Easy készítette közvetlenül a megosztás előtt.

A könnyű nem ez a mód képernyőképek Androidon anélkül, hogy meg kellene nyomnia azt a gombot, amelyet az ApkVenue adott neked? Így a Bekapcsoló és a Hangerő gombok nem törnek gyorsan össze és nem jelennek meg képernyőképek még könnyebb. Gyerünk, szeresd az Android gombodat, minimalizálva annak használatát képernyőképek.

Van alkalmazásod képernyőképek szerinted mi más a jobb? Ossza meg nézzük a megjegyzések rovatban!