ez a root android előnyei és hátrányai, amelyeket tudnia kell!

Itt vannak az Android gyökereztető előnyei és hátrányai, amelyeket ismernie kell! Így pontosan eldöntheti, hogy Android-telefonját gyökérkezelni kell-e vagy sem.

Azoknak, akik használják androidos telefon, ismernie kell a kifejezést gyökér vagy gyökeresedés Android? Különösen, ha szeretsz Android telefonokon dolgozni. De miért érzi sok ember, hogy muszájgyökér Android telefon, de van, aki fél és tétovázik? Nos, ezúttal az ApkVenue átfogóbb képet akar adni az Android gyökereztető gyökérneveiről. Itt vannak az Android gyökereztető előnyei és hátrányai, amelyeket ismernie kell!

 • 5 módja annak, hogy 1 GB RAM-ot biztosítson az Android mobiltelefon fényében és gyorshajtásában!
 • 6 FONTOS ÉS Tennivaló Új Android telefon vásárlása után!
 • 15 egyedi Android-alkalmazás, amelyet 2018-ban meg kell próbálni

Operációs rendszer Android elég jó biztonsági funkciókkal ellátva. A rendszer sok fontos adatához a felhasználó nem férhet hozzá, a kockázat csökkentése érdekében összeomlik fontos adatok törlése miatt. Ha azonban hozzá akar férni ezekhez az adatokhoz, hogy módosítsa a rendszert az optimális működés érdekében, akkor hozzáférésre van szüksége gyökér. Sok előnye van, amit kap, ha vangyökér Az Ön Android telefonja. Azonban ez sem kockázat nélküli. Tehát az ApkVenue készített egy listát Erősségeit és gyengeségeit gyökér Android minden, amit tudnod kell, mielőtt elhatároznád gyökér Android.

Előnyök és hátrányok a root Androidról, amelyeket ismernie kell

A Root Android előnyei

1. Távolítsa el a haszontalan alapértelmezett alkalmazásokat (Bloatware)

Az Android telefonok általában különféle alapértelmezett álneves alkalmazásokkal rendelkeznek bloatware amit ritkán használ, vagy egyáltalán nem is hasznos. Ami bosszantó, hogy ezen alapértelmezett alkalmazások egy részét nem lehet a szokásos módon törölni, sőt nem is lehet törölni.letiltani. A törléshez hozzáférésre van szükség gyökér Android.

Ha tisztábban szeretne tudni arról, hogyan lehet megszabadulni a különféle alapértelmezett Android-alkalmazásoktól, olvassa el a következő cikket: Hogyan lehet egyszerre eltávolítani sok alapértelmezett 'Bloatware' Android-alkalmazást.

2. Tegye hatékonyabbá és tartósabbá az Android HP akkumulátorokat

Hozzáféréssel gyökér, számos dolgot megtehet, ami hatékonyabbá és tartósabbá teheti androidos mobiltelefon-akkumulátorának teljesítményét. Az egyik módszer az akkumulátor kalibrálása egy alkalmazás segítségével Az akkumulátor kalibrálása. Működésének módja a fájlok törlése "batterystats.doboz"szerepel a rendszerben.

Az Android-akkumulátor kalibrálásával kapcsolatos további részletek a következő cikkben olvashatók: Hogyan készítsünk újszerű Android-akkumulátort.

3. Android teljesítmény könnyebb és gyorshajtás

Az androidos mobiltelefon teljesítménye különböző módon könnyebbé és gyorsabbá tehető. Az egyik legegyszerűbb módszer az alkalmazás használata Greenify ami sokkal tágasabbá teheti a RAM-ját, és könnyebbé teszi a teljesítményt.

Az alkalmazás használata Greenify Az ApkVenue a következő cikkben tárgyalta: Hogyan adhatunk Android RAM-ot (ROOT / ROOT nélkül) a Greenify használatával.

4. A belső memória ennyire megkönnyebbült

Jelenleg a legújabb Android telefonok általában nagy belső memóriával vannak felszerelve. A cél az, hogy sok rendszeradatot, alkalmazást és személyes adatot tárolhassunk. De mi van akkor, ha androidos telefonja régi, vagy olcsó? Hozzáféréssel gyökér, megszabadulhat a különféle alapértelmezett alkalmazásoktól, amelyek zsúfoltá teszik a belső memóriát, és az alkalmazás adatait áthelyezheti a memóriakártyára. Link2SD. Tehát a belső memóriád sokkal tágabb lesz, az Android-teljesítményed pedig könnyebb és gyorsabb.

Az alkalmazás használatához Link2SD, kérjük, olvassa el a következő cikkeket: Az Android-alkalmazások áthelyezése külső memóriába a Link2SD segítségével.

5. Egyéni ROM teszi az Android hűvösebbé és egyedivé

Ha unja Androidos mobiltelefonjának megjelenését, amely éppen ilyen, vagy különbözni szeretne egy egyedi ROM-tól, akkor meg kell gyökér Az Ön Androidja. Egyéni ROM használatával az Android megjelenése hűvösebb lesz, valamint számos egyedi funkció, amely a hétköznapi Androidon nem érhető el.

Ha megpróbálja telepíteni Egyéni ROM androidos telefonján olvassa el a következő cikkeket:

 • Asus Zenfone 5 Custom ROM Collection
 • 4 legjobb egyedi ROM az Asus Zenfone 2-hez
 • 5 legjobb egyedi ROM a Samsung Galaxy Grand Duos i9082-hez
 • 10 legjobb egyedi ROM a Xiaomi Redmi 2-hez
 • 3 legjobb Samsung Galaxy S6 egyedi ROM
 • 5 legjobb egyedi ROM az Alcatel OneTouch Flash Plus-hoz

Azonban az összes előny mögött gyökér A fenti Androidon van néhány hátrány, amelyre szintén figyelnie kell. Szóval, alaposan meg kell gondolkodnia azelőttgyökér Az Android mobiltelefonod, igen! Íme néhány okozott veszteség gyökér Android

Az Android Root hátrányai

1. Elveszett garancia

A legtöbb Android-gyártó ezt nem teszi lehetővé a felhasználók számára gyökér Android. Az egyik következménye gyökér Az elkészült Android a hivatalos garancia elvesztése, annak ellenére, hogy a jótállási idő még nem járt le. Tehát, ha megtörténik hiba rendszer vagy akár alkatrész meghibásodása esetén a gyártó nem felelős.

De ezt felülmúlhatjagyökerestől kitép Android-telefonja, mielőtt az elé kerülne szolgáltatóközpont megjavítani. Út teljesen gyökértelen Android mobiltelefon, Jaka a következő cikkben elmagyarázta: Könnyű módszerek az Android gyökeres törléséhez egyetlen kattintással.

2. A rendszer károsodása, hiba, Bootloop, Softbrick és HardBrick

Azok számára, akik gyakran dolgoznak Android telefonokon, ismernie kell a fenti feltételeket, igaz? A lényeg az, ha hiba vagy kudarc van a végrehajtása során gyökér Android, az Android mobiltelefonja megtapasztalhatja bootloop, nem léphet be a rendszerbe, vagy akár teljesen leállhat. Kudarc gyökér az alias komponens károsodásának veszélye is fennáll hardver Az Android mobiltelefonod, tudod! Igen, ez az egyik legnagyobb kockázat, amely egy Android mobiltelefont fenyegetgyökér.

A kudarc kockázatának elkerülése érdekében több dologra kell figyelnie. Például, ellenőrizze, hogy az Android mobiltelefon akkumulátora teljesen feltöltődött-e, anyagok letöltése gyökér Megbízható forrásból győződjön meg arról, hogy az összetevők megegyeznek-e az Android telefon típusával, és a folyamat minden lépését helyesen hajtsa végre. Például a következő cikkekben leírtak szerint:

 • Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez PC nélkül
 • Hogyan lehet rootolni az összes Android-típust a Towelroot segítségével
 • Könnyű módszerek az Android összes típusának gyökerezéséhez a KingoApp segítségével
 • Könnyű módszerek az Android Lollipop 5.1 rootolására PC nélkül

3. A HP Android Security csökkent és fenyegetett a rosszindulatú programok miatt

Azáltal, hogy gyökeresedés Android, a rendszerfájlokhoz való hozzáférés nyíltabbá válik. Tehát az az Android, ami voltgyökér sebezhetőbb lesz a támadással szemben rosszindulatú. Ezt azonban meg lehet akadályozni megfelelő használat mellett, és nem lehet gondatlanul letölteni az Android-alkalmazásokat. Ha klassz és hasznos Android alkalmazásra van szüksége, töltse le azt az oldalra Alkalmazások és játékok JalanTikus. Minden garantált legális, ingyenes és biztonságos rosszindulatú.

Ez egy változatosság A Root Android előnyei és hátrányai tudnod kell. A lényeg az, hogy meg kell értened, hogyan kell csinálni gyökér ez jó és igaz. Ha továbbra is kétségei vannak, kérjen segítséget tapasztalt barátjától. Ha van egyéb információ gyökér Android, amelyet ismer, kérjük, írja meg véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.