gyors és egyszerű módja annak, hogy hűvös CD-címkéket készítsen Photoshop nélkül

Még mindig írja a nevet a CD-re, használ jelölőket? Ősi, Bro! Az ApkVenue megmondja, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen elkészíteni egy hűvös CD-kiadványt Photoshop nélkül!

Azok számára, akik még mindig iskolában vagy főiskolán vannak, tanárai vagy oktatói gyakran adnak olyan feladatokat, amelyeket formában kell benyújtani CD? Akkor, ha még mindig a CD-re ír, használjon jelölőt állandó? Duh, ez öreg tesó! Az ApkVenue elárulja, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen elkészíteni egy hűvös CD-kiadványt Photoshop nélkül.

  • Hogyan lehet gyorsan és egyszerűen megtervezni névjegykártyákat Photoshop nélkül
  • Hogyan készíthet fotóit drága festményeknek
  • Hogyan lehet felgyorsítani a Photoshop betöltését és teljesítményét

Csakúgy, mint néhány héttel ezelőtt, mi is használni fogjuk Microsoft Publisher. A névjegykártyákon kívül sokat sablon mások, amelyekben felhasználhatók Microsoft Publisher. Az egyik jellemzője a címkék és borító CD egyszerűen és egyszerűen. Itt vannak a lépések:

Gyors és egyszerű módszer a hűvös CD-címkék készítésére Photoshop nélkül

  • Készítse elő a képbe beépítendő képeket.
  • Nyisd ki Microsoft Office Publisher.
  • válassza Címkék.
  • Keressen egy kerek CD-képet. Ezután válassza ki a CD-k egyikét, amely tetszik. Kattintson a gombra "Teremt".
  • Itt maradsz szerkesztés szükség szerint ír. Helyezze be a képeket is a szokásos módon.

Már kész, deh. Mehet egyenesen nyomtatás deh vagy fájlként menthető kiadó ha bérleti vagy internetes kávézóba akarja vinni. ApkVenue javaslata, így könnyebbé teheti nyomtatás matrica papíron vagy egy speciális CD-címkén. Megvásárolhatja őket könyvesboltokban, irodai irodaszerekben vagy fénymásolókban. Vagy ha tenyomtatás számítógép-kölcsönzésben általában ők is biztosítják. Nagyjából így az alak:

Jaka CD kiadója készen áll, itt!

Szóval, most Jaka munkája klassz és exkluzívnak tűnik, igaz? Nem írtam a nevet a CD-re jelölővel. Amellett, hogy hűvös, a hozzárendelő CD nem fog verni egy másik CD-t, amely tartalmazza szoftver, játék vagy film "ahem" a gyűjteményed. Hehehe ... Ha egyszerűbb vagy hűvösebb módja van, ossza meg megjegyzés, Igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found