5 legjobb városépítő játék a 2017-es pc számára

Nos, ezúttal az ApkVenue hivatkozást ad az 5 legjobb városépítő játékra PC-n. Szeretné tudni, mit? Vessünk egy pillantást a következő leírásra.

Tetszik egy tornác lett polgármester és megszervezni a városodat? Most már nem kell polgármesternek lenned, csak hogy érezhesd a szervezés és irányítás izgalmát várost építeni. Csak el kell játszanod a műfaji játékot városépület.

A legjobb városépítő játék egy olyan játéktípus, amelyre szükséged van várost építeni és szerezzen lakosokat, és kezelje városának minden szükségletét. Ez a fajta játék tökéletes azok számára, akik szeretnének egy olyan várost szervezni, amelyet maga készített, és amelyet a valós világban nem lehet megvalósítani.

Nos, ezúttal az ApkVenue ad referenciát Az 5 legjobb városépítő játék PC-n. Szeretné tudni, mit? Vessünk egy pillantást a következő leírásra.

  • Nem csak időpazarlás, hanem azt is állítják, hogy ez az 5 játék edzi az agyadat
  • 8 megdöbbentő tény a játékosokról, amelyeket tudnia kell
  • Amellett, hogy szórakoztató, ez az 5 játék bevételi forrást jelenthet, a következőképpen ...

5 legjobb városépítő játék PC-re 2017

1. Városok láthatára

Városok Skylines van játékmenet ami nagyon reális annak érdekében, hogy valódi polgármesterré válhasson. Ebben a játékban nemcsak egy várost kell felépítenie és megszerveznie, hogy szebb legyen, hanem azt is megfeleljen a lakói igényeinek valamint olyan városi problémák, mint a torlódások, a szennyezés és egyéb támogató létesítmények, például a kórházak.

Ez a játék megjelent 2015-ben és a fejlesztő számos DLC-t is kiadott, amelyeket megvásárolhat és lejátszhat. Példa Természeti katasztrófa DLC ami arra képes, hogy elpusztítsa városát természeti katasztrófák felhasználásával.

2. SimCity (2013)

FranchiseSimCity a városépítési műfaj elődje volt, hogy híressé váljon. Ellentétben a Cities Skyline-vel, amely többet igényel a lakosság igényeinek kielégítésére, a SimCity jobban rád koncentrál, hogy hogyan tegye szebbé városát.

A SimCity vitathatatlanul a Cities Skylines alkalmi változata, amely jobban megfelel azoknak, akik csak meg akarják kóstolni ezt a játék műfajt.

3. Száműzött

Ez a játék nem a legjobb városépítő játék, ahol autópályákat és felhőkarcolókat építhet, de csak te falut építeni amely olyan épületekből áll, mint házak, farmok, bányák és mások. A lakók a fő szempont ebben a játékban. Lényegében, ha minden lakója meghalt, akkor mondhatnád játék vége.

Ehhez okosnak kell lennie tartsa életben lakóit étellel, kórház felállításával, és fel kell készülnie a tél beköszöntével is. Játékmenet ebben a játékban nagyon addiktív és nagyon szórakoztató játék.

4. Városok XXL

Citiies XXL Ugyanaz a játékmenete, mint a többi városépítő játéknak, de ez a legjobb városépítő játék jobban a gazdaságra koncentrál mint például a természeti erőforrások hasznosítása és az alapvető szükségletek, például olaj, ételek és italok értékesítése más városok számára. Ez a játék sok egyedi épülettel rendelkezik, amelyeket tetszés szerint elhelyezhet. A játék középpontjában ebben a játékban a multiplayer áll.

5. Tropico 5

Játszma, meccs Tropico egy egyedülálló városépítő játék, ahol egy eredetileg csak egy kis Karib-szigetekből álló várost építhetünk kifinomult technológiájú szigetté. Nemcsak a város kezeléséhez szükséges, hanem meg is kell stratégia szigetét ne támadja meg más, diplomáciai kapcsolatokkal rendelkező sziget. Tropico 5 elkezdi várost a gyarmati korszaktól a 21. századig, amely tele van technológiával.

Nos, ott van Az 5 legjobb városépítő játék PC-hez. Hogyan? Szeretne kipróbálni egy ilyen játékot? vagy eljátszotta, ne felejtse el elmondani a megjegyzések oszlopban.