hogyan lehet a psiphon pro-t ingyen szörfözni

Szeretne ingyenes internetet, de nem tudja, hogyan? Csak kövesse az alábbi Psiphon Pro használatának módját, akár Telkomsel, Indosat, Xl esetén is, akár 3-ig is!

Az internet az okostelefon-felhasználók, köztük az androidos okostelefonok fő követelménye. Indonéziában általában adatcsomagot kell vásárolnunk, hogy csatlakozzunk egy internetkapcsolathoz.

Az ár némileg változatos, de más országokkal összehasonlítva mégis meglehetősen drága. Megtekintheti például az ApkVenue által írt indonéziai internetes csomagárakat itt.

Tehát mit csinál azok számára, akiknek sürgősen szüksége van az internetre? Csak nyugodj meg, banda! Jaka elmondja hogyan kell használni a Psiphon Pro alkalmazást az ingyenes internethez. Mi az a Psiphon Pro? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését!

Mi az a Psiphon Pro?

Az ingyenes internethez használható alkalmazások a következők Psiphon vagy az emberek név szerint is általánosan ismertek Psiphon Pro. Ez az alkalmazás a következők felhasználásával működik hibákat bizonyos mobilszolgáltatóktól.

Ettől eltekintve, mint egy A legjobb VPN alkalmazás Android telefonokhoz, A Psiphon Pro is ismert, hogy képes megnyitni különféle webhelyeket, amelyeket a kormány blokkolt.

A jó dolog az, hogy ez az alkalmazás képes növelni a mobiltelefonján lévő internet sebességét. Nagyon érezhető a játék vagy az internet nagy sebességű szörfözése!

A Psiphon Pro alkalmazás használati feltételei

Nos, kiderült, hogy Jaka ezt csak most tudta meg nem mind a mobilszolgáltatók használhatják a Psiphon Pro szoftvert. Ezen túlmenően, mint fő feltétel, meg kell győződnie arról, hogy Android-telefonja állapotban van-egyökér.

Ezt nagyon fontos megtenni, mert a Psiphon Pro maga is kihasználja az Ön mobilszolgáltatójának meglévő hibáit. Ez a módszer a Psiphon Pro alkalmazás hatékonyságának növelése érdekében az Android mobiltelefonján is.

Ha nem, akkor a rendelkezésre álló legjobb Android root alkalmazások sorozatát használhatja Jaka oldala. De légy óvatos, mert a mobiltelefon túl gyakran történő gyökereztetése rossz hatással lehet, tudod!

A Psiphon Pro használata az ingyenes internethez

Ha rendelkezik gyökérzettel, az ApkVenue megmondja, hogyan kell használni vagy aktiválni a Psiphon Pro androidos mobiltelefonját a Telkomsel, az Xl vagy az Axis szolgáltatókkal, az Indosat, a Smartfren, akár 3-mal.

1. lépés - Győződjön meg arról, hogy a hitel teljesen üres

  • Ehhez az egy lépéshez valóban léteznek különféle verziók, amelyeket az ApkVenue talált. Van, aki szerint ki kell üríteni a hitelt, van, aki szerint nincs rá szükség.
  • Az ApkVenue azonban követni fogja a második javaslatot, vagyis 0 Rupiah maradék kiürítését.

2. lépés - Töltse le a Psiphon Pro alkalmazást

  • Töltse le az alkalmazást Psiphon Pro a Google Play Áruházban. Az ApkVenue megadta az alábbi linket, töltse le.

Töltse le a Psiphon Pro alkalmazást

3. lépés - Nyissa meg a Psiphon Pro alkalmazást

  • Nyissa meg a Psiphont, majd válasszon egy lehetőséget Rajt a bal alsó részen.
  • Ezt követően 2 lehetőséggel áll szemben. válassza Alagút egész eszköze, majd engedélyezze a hozzáférést az alkalmazáshoz a mobiltelefonján.

4. lépés - Állítsa be az opciókat

  • Ezt követően értesítést kap az IP-címről, valamint a használt országról és városról.
  • Adja meg az Opciók funkciót, majd érintse meg a elemet Több lehetőség.
  • Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a Proxy beállítások oszlopot. Tegyen egy csekket Csatlakozás HTTP-proxyn keresztül és válaszd Használja a rendszer hálózati beállításait.

Kész! Így használja a Psiphon Pro-t. Később megtalálja az alábbihoz hasonló kijelzőt.

Szabadon hozzáférhet az internethez, és természetesen megnyithat különböző tiltott oldalakat, amelyeket a kormány letilt.

Az internet ingyen "eltérítése", May Kah?

Ma az internet vitathatatlanul foglalkoztató az emberi szükségletek csúcsa a ruházaton, az élelemen és a menedékházon kívül. Mivel az internetkapcsolat annyira fontos, olyan érzés, mintha egy napig egy barlangban élnék, anélkül, hogy csatlakoznának hozzá.

A drága, az alacsonyabb osztály számára nem megfizethető internetes csomagok ára meghívja pajkos elemek ellopja az adatcsomagokat vagy a WIFi-t, így ingyen szörfözhet.

Természetesen ez így van sok párt számára káros, banda. Nemcsak az internet előfizetők, hanem az azt biztosító szolgáltatók is.

Ezenkívül az internet ingyenes kalózozása rendkívül kockázatos rosszindulatú programokat vagy vírusokat hívhat megfigyelembe véve, hogy nem közvetlenül törünk be saját biztonsági rendszerünkbe az internetes hálózat megtalálása érdekében.

Ezért amit Jaka fentebb mondott, az csak az volt puszta belátás igen, banda. Az ApkVenue erőteljesen elriasztja Önt a felhasználástól, nemhogy a fenti információk személyes haszonszerzés céljából történő visszaéléséről, kivéve a nagyon vészhelyzeteket. Érted, banda?

Így kell használni a Psiphon Pro-t. A fenti módszer mellett az ApkVenue korlátlan ingyenes internetes módszereket is írt, amelyek garantáltan halal és biztonságosak. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Diptya.