15 legjobb sminkes játék az androidon (a legszórakoztatóbb!)

Íme az ajánlások a legjobb sminkes játékokhoz az Androidon azok számára, akik drága kozmetikai márkákat szeretnének kipróbálni vásárlás nélkül!

Különféle típusú játékok állnak rendelkezésre, és megkönnyítik a játékosok számára játékosok akik szeretnek mobil játékokat játszani, különösen az Android felhasználók.

Az egyik típus, amely nem kevésbé vonzónak bizonyul, a szépség témájú játékok, más néven smink.

Vannak szórakoztató sminkes témajátékok?

Van! Ezúttal az ApkVenue imádni fogja a legjobb játékajánlások Androidon, amelyet meg kell próbálnia.

A legjobb sminkes játék

Az ApkVenue először áttekinti a legjobb sminkes játékválasztásokat, amelyek természetesen a leginkább ajánlottak az Ön számára.

Kíváncsi vagy a játékra? Csak megtudhatja az alábbi listát:

1. Divatcsillag Modellszalon

Az első játék az Divatcsillag modell szalon. Ebben a játékban nem csak az arcod sminkelésére van kijelölve, hanem a színésznő legjobb ruháit és kiegészítőit is meghatározod.

Ezt követően a játékosok megjeleníthetik rajta a kifutó 3 különböző szakaszban. A lényeg az, hogy minél jobban be kell öltöztetni a színésznőt, hogy színészkedhessen a kifutó maximálisan.

ElőnyökHiány
Vannak módok a kifutó smink utánNéha úgy tűnik hibákat
Jó grafikai minőség-

2. Esküvői sminkes szalon

Az előző játékkal ellentétben Esküvői sminkes szalon ez azoknak szól, akik várják az esküvő napját. Lehet inspiráció, igaz?

Ebben a játékban felkérnek, hogy készítsen egy komplett menyasszonyt a legjobb esküvői ruha kiválasztásával. Amellett, hogy sminkel, a legjobb ruhák és kiegészítők kiválasztásával is foglalkozik.

ElőnyökHiány
Történet érdekes-
Világos játék közben-

Nem. 3-5

3. Prom Spa szalon

A divatbemutatók és esküvők pótlása már megvan, itt az ideje a Prom Nite pillanatnak. Nos, a megfelelő játék az Prom Spa szalon.

Ebben a játékban a női karakter gondozására, hogy szép legyen, hozzárendelünk néhány sminket, például rúzsot, szemhéjfesték, és így tovább.

ElőnyökHiány
Sminkek és kiegészítők széles választéka-
Jó grafika és hang-

4. Balerina smink szalon lányok öltöztetős

A következő ott van Balerina smink szalon. Ahogy a cím is sugallja, ez a játék meghívja Önt, hogy alkosson balett-táncosokat.

Szinte ugyanaz, mint más játékoké, magában a Ballerina sminkszalonban szabadon választhat viselhető ruhákat és kiegészítőket.

ElőnyökHiány
Különböző balerina karakterek-
Könnyű játszani-

5. Hidzsáb smink szalon

A játék természetesen kicsit más, mint a fent említett játékok. A cím szerinti Hidzsáb sminkelő szalon kihívást jelent, hogy töltsön fel hidzsábot viselő nőket.

Az Ön feladata meglehetősen egyszerű, vagyis nagyon szépé tenni ezeket a nőket. Eltekintve attól, hogy néhányat hozzáadok elpirul, szemceruza és mások. Hozzáadhat olyan kiegészítőket is, mint a szemüveg.

ElőnyökHiány
Könnyű még a HP osztály számára is alacsony végű-
Hidzsáb opciók trendi-
Anyukák interaktív szimulációs játékai LETÖLTÉS

Smink szalon játék

Ezen kívül van egy játék, amelynek témája a smink beállítás egy különleges hely, mégpedig a szalon. Alkalmas azok számára, akik szeretnék érezni azt az érzést, hogy egy szalonba öltöztetik az embereket, mint amit egy szakember csinál.

Íme az ApkVenue által választott különféle játékok:

1. Smink szalonom

Ebben a játékban kreativitását öntheti abba, hogy a meglévő funkciókkal a lehető legszebbé tegye arcát. Az Ön feladata, hogy ezzel egy Hamupipőke hercegnőt a lehető legszebbnek nézzen ki átalakítása neki.

Később díszítheti a hercegnő arcát, hogy szép és szép legyen fényesség, kezdve attól, hogy díszítse az arcát szemhéjfesték, szemhéj, rúzs és még sokan mások

ElőnyökHiány
Sok érdekes funkcióÁtlagos grafikai minőség
Történet érdekes-

2. Candy Smink édes szalon

A játékban Candy Smink édes szalon Ezután a smink világát egy másik koncepcióban mutatják be. Ahol a TabTale cukorka stílusú témát kínál gyönyörű színekkel.

Itt van kijelölve, hogy egy modell arcát cukorka-átalakító eszközökkel díszítse, mint például hajszín, rúzs, szemceruza, és mások, amelyek mind színes cukorkák. Ennek során átalakításatermészetesen valóban a lehető legcsinosabbra kell díszítenie az arcát.

ElőnyökHiány
További árnyalatok színes-
Méret kisvad-

Nem. 3-5

3. Hercegnő smink szalon

Kicsit különbözik a korábbi sminkjátéktól, ahol ebben a K3Games által készített játékban nem csak meg lehet csinálni átalakítása csak arc, hanem díszíteni kell a hercegnőt dekorációs elemekkel, például fülbevalókkal, magas sarkú cipőkkel, nyakláncokkal és egyéb kiegészítőkkel.

Ettől eltekintve te is megteheted arcfürdő a hercegnőnek, mielőtt fontos eseményeken vett részt. Természetesen gondosan kell gondoznia és szépítenie a hercegnőt, hogy a fotózás során szép legyen.

ElőnyökHiány
Számos kiegészítőfrissítés-
Könnyű játszani-

4. Lányos játékok sminkfürdője

A játék neve Smink Spa ez lehet a megfelelő választás azok számára, akik valóban sminkelni akarnak. Hol vannak az eszközök átalakítása ami ebben a játékban elérhető, az valóban olyan, mint az igazi, mint pl szemhéjfesték, rúzs, egyengető és így tovább.

Nem csak csinálni átalakítása, a játékosok lehetőséget kapnak arra is, hogy különböző típusú ruhákkal szépítsék meg a lányt.

ElőnyökHiány
Igazi smink eszközök-
Nagyon modell igazi-

5. Esküvői smink szalon

Ahogy a cím is utal rá, Esküvői smink szalon Ez lehetőséget nyújt számodra egy olyan lány szépítésére, aki esküvőt akar csinálni. Át kell alakítania és a lehető legjobban kell választania a ruhákat, hogy a lány bájosnak tűnjön egy esküvőn.

Több mint 90 sminkeszköz van, amelyeket később használhat, beleértve a rúzsot, szemhéjfesték, szemceruza, blascon, szem színe, és még sok más.

ElőnyökHiány
Több mint 90 sminkeszköz áll rendelkezésre-
Történet érdekes módon fogalmazott-

Arc smink játékok

Azok számára, akik kifejezetten egy játékot akarnak találni, amely az öltözködésre vagy az arc felöltözésére specializálódott, akkor ez a sminkes játékok gyűjteménye az a játék, amelyet keres.

Íme öt játék, amelyet Jaka ajánlása tartalmaz:

1. Make-Up Me: Szupersztár

Öltöztetős játékokat is kínál Make-Up Me: Szupersztár. Ez az egy játék nagyon érdekes. Ennek oka, hogy ez az egy játék változatosabb női karaktereket kínál.

A női karakter ebben a játékban szándékosan felkészült arra, hogy szupersztár legyen.

ElőnyökHiány
A modell karakterei eltérnekA módválasztás kevésbé változatos
Játékmenet érdekes-

2. Barbie divat szekrény

Szereted Barbie-t? Ezt a gyönyörű babát a játék karaktereként is használják, a neve Barbie divat szekrény. Ebben a játékban a játékosok nemcsak hűvös ruhákat választanak Barbie karakterekhez, hanem kötelességük is, hogy szebbé öltöztessék őket.

Számos smink eszköz használható, a rúzs, a por, a szemhéjfesték, Barbie küllemét édesítő kiegészítőkhöz.

ElőnyökHiány
Egyszerű, könnyen játszható-
Igazi Barbie modell-

Nem. 3-5

3. Halloween smink Me

Ez az öltöztetős játék kissé eltér az előző öltöztetős játékok koncepciójától.

Halloween smink egyedülálló koncepciót kínál, ahol a játékosokat arra kérik, hogy Halloween stílusú sminkkel öltöztessék fel a nőket.

ElőnyökHiány
Érdekes Halloween koncepcióA játékmód kissé monoton
Jó grafikai minőség-

4. Diva Diva

Gondolt már arra, hogy egy díva pótlásává váljon? Játszma, meccs Diva Diva virtuálisan megvalósítja ezt az álmot. Ez a játék olyan játékot kínál, ahol a játékosok felöltöztethetik a dívát, hogy szebbé és vonzóbbá tegyék.

Ez a csaknem 100 000 letöltést elérő játék különféle érdekes funkciókat kínál. Itt különféle sminkekkel sminkelhet a díva számára. Nem csak, de választhat elegáns és gyönyörű ruhákat és ruhákat is.

ElőnyökHiány
Méret kisvad-
Különböző ruhaválaszték és sminkeszközök-

5. Make-up Me

Make-Up Me egy olyan játék, amely virtuális sminkként fogja fel a játékost. Ez a játék, amelyet több mint 80 000 letöltő töltött le, számos funkcióval biztosítja a játék érdekesebbé tételét.

Ennek a játéknak olyan funkciója van, hogy egy női karakter arcát sminkeszközökkel, például pl szemhéj, rúzs és még sok más.

ElőnyökHiány
Könnyű játszani-
A funkciók választéka változó-

Ez az Jaka verziója a legjobb Android alkotja a játék ajánlásait amelyet meg kell próbálnunk eljátszani. Érdekes igaz?

Van más játékajánlata, amely nem kevésbé klassz, mint a fenti lista? Ne felejtsd el elmondani és megosztani a megjegyzés oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.