10 legjobb offline pókember játék

Itt jön minden konzolon a legjobb Spiderman játék, amelyet szuperhős rajongóként kell kipróbálnod. Nézze meg a teljes listát!

A szuperhős Pókember rajongói közé tartozik?

Az utóbbi időben a Pókember ismét emelkedőben van, miután csatlakozott a Bosszúállókhoz legújabb akciófilmjéhez.

Nem is beszélve arról, hogy vannak speciális filmek ill önálló film, Pókember: Hazatérés és Pókember: A pókversbe váratlanul híressé vált a Marvel szuperhősrajongói körében.

Nos, a pókos szuperhős rajongói számára az ApkVenue elkészítette az offline Pókember-játékok ajánlásait, amelyeket ki kell próbálni. Gyere, nézd meg teljes egészében!

A legjobb offline pókember játék, amelyet el kell játszanod!

1. A Marvel pókembere

Az első Spiderman játék, amelyet az ApkVenue kipróbálni javasol, az A Marvel Pókembere amely 2018-ban jelent meg. Az előrejelzések szerint ez a játék lesz a legjobb Spiderman sorozat.

Kizárólag PS4-re kiadva, ez a játék kiváló minden játékos számára, még akkor is, ha nem is szuperhős rajongó.

Valódi grafika, kíváncsi történet és izgalmas játékmenet teszi ezt a játékot a legjobbá a többi offline Spiderman játék között.

RészletInformáció
FelületPlayStation 4
MűfajAkció-kaland
FejlesztőInsomniac Games

2. Pókember

A következő az Pókember amelyet 2002-ben adtak ki különféle konzolokon. Ez a játék a filmre épül, és különféle ellenséges karaktereket vesz át a képregényből.

New York-ban játszódik, csakúgy, mint a Peter Parker című filmet, akit egy pók megharap, és szuperhős képességekkel rendelkezik.

Norman Osbornnal is konfliktusba került, és megpróbált végleg harcolni vele. Ez a játék nagyon szórakoztató játék, és nagyon érdekes története van.

RészletInformáció
FelületGame Boy Advance, GameCube, Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox
MűfajAkció-kaland
FejlesztőTreyarch
Játékok LETÖLTÉS Gameloft játékok

3. Pókember 2

Jól, Pókember 2 a fenti első játék és film folytatása, srácok. Ez a játék Peter kalandjának történetét meséli el Dr. Octavius ​​Ottó, más néven Octopus doktor.

A Spider-Man 2 először 2004-ben jelent meg különböző konzolok számára. Ebben a játékban felfedezhet egy szélesebb területet, nevezetesen Manhattant, Rooseveltet, Ellist és a Liberty-szigetet.

Fegyveres bűnözőkkel is harcolni fog, akik készek harcolni veled. Nem csak, hogy olyan különleges ellenségekkel fogsz harcolni, mint a Shocker, Rhino, Mysterio, Doctor Octopus és a Calypso különleges ellenség.

Gyertek, játsszatok, srácok!

RészletInformáció
FelületGame Boy Advance, GameCube, Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation 2, Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable
MűfajAkció-kaland
FejlesztőTreyarch

4. Pókember 3

A Spiderman történetének folytatása, ez az egy játék a film alapján készült Spiderman offline játéksorozat harmadik és utolsó telepítése.

Pókember 3 Először 2007-ben jelent meg különféle konzolokon, amelyek közül az egyik a PS 3. Ahogy a filmben, sok erős ellenséggel is harcolni fogsz, mint például a Venom és a Sandman. Nem csak, vannak más erős ellenségek is.

Gyerünk, harcolj az ellenséggel ebben a Spider-Man 3 játékban, srácok!

RészletInformáció
FelületGame Boy Advance, Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation 2, Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable
MűfajAkció-kaland
FejlesztőTreyarch

5. Pókember: összetört méretek

A film történetén kívül Pókember: összetört méretek Ez a legegyedibb játék többek között.

Ez a játék különféle platformokon érhető el, az egyik a Playstation 3 és az XBOX 360. A Spiderman 4 különböző képességű formáját használhatja.

A Pókember küzdelméről mesél különböző világegyetem Mysterio-val. Ez a játék nagyon szórakoztató játék, és nagyon jó grafikával rendelkezik, annak ellenére, hogy ebben az időben játszották. Nagy!

RészletInformáció
FelületNintendo DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Microsoft Windows
MűfajAkció-kaland
FejlesztőBeenox

6. Pókember: Az idő széle

Pókember: Az idő széle ez a Spider-Man: Shattered Dimensions játék folytatása, és ugyanazon a konzol generáción jelent meg 2011-ben.

Mesél a Pókember és az Anti-Venom harcáról. A játék története az időutazásra is vonatkozik.

A játék izgalma megegyezik a Spider-Man sorozattal: Shattered Dimensions, valamint egyedi funkciók és jobb grafika. Hiányos, ha nem játszod ezt a játékot, srácok!

RészletInformáció
FelületNintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360
MűfajAkció-kaland
FejlesztőBeenox

7. Pókember és méreg: Maximális vérengzés

A következő az Pókember és méreg: maximális vérengzés. Ez a játék a legjobb old school játék, amely a Spiderman és a Venom kalandjairól mesél.

Találkozik más Marvel-karakterekkel is, hogy harcba szálljon egy erős ellenséggel, a Carnage-lel. Ezt a játékot 2D szempontból játsszák, oldalt görgető beat'em fel old school akciójáték stílusa.

Ez a játék először 1994-ben jelent meg a Super NES és a Genesis konzolok számára. Nosztalgiázni akarsz a régi iskolai játékokkal kapcsolatban? Játsszon most, srácok!

RészletInformáció
FelületSzuper NES, Drive / Genesis
MűfajVerd meg őket,
FejlesztőSzoftverkészítések, Acclaim Black Team

8. A csodálatos pókember

Megnéztél egy filmet A csodálatos pókember Andrew Garfield játszik?

Hűvös pókember lehetsz, mint ebben a Pókember-játék filmjében. Harcolni fogsz az ellenséges gyíkkal és 20 küldetéssel, amelyek elvezetnek az orrszarvúval és Iguanával vívott harcba.

Játékmenet A csodálatos pókember elég érdekes, de sajnos a grafika és a történet nem annyira érdekes. Ennek ellenére is élvezheti a játékot, srácok!

RészletInformáció
FelületNintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Android, iOS, Microsoft Windows, Mobile, Wii U, Windows Phone, PlayStation Vita
MűfajAkció-kaland
FejlesztőBeenox

9. A csodálatos pókember 2

Ismét folytatás az előző játékokhoz és filmekhez, A csodálatos pókember 2 a Pókember, valamint Harry és Wilson Fisk harcáról mesél.

A történetben számos más Marvel-szereplővel is találkozhat, ez a játék az előző sorozat folytatása.

A játékmenet és a grafika most sokkal továbbfejlesztett, és különleges szórakozást nyújt, amikor pókhálóval lebegnek.

A játékmenet is nagyon szórakoztató, srácok, sajnos a karakter történetének elmélyülése kevésbé intim. De még mindig szórakoztató játék!

RészletInformáció
FelületNintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Android, iOS, Microsoft Windows, Mobile, Wii U, Windows Phone, PlayStation Vita
MűfajAkció-kaland
FejlesztőBeenox

10. Végső Pókember

Utolsó az Végső Pókember, egy játék, amelyet 2005-ben adtak ki különféle játékkonzolokhoz, például PS2, XBOX, Nintendo DS és még sok más számára.

Ez a játék az azonos címet viselő képregényen alapul, amely a Pókember szimbióta elleni harcának történetét meséli el.

A játékmenet meglehetősen érdekes, egyedi képregény stílusú grafikával. A mesélt történet nagyon érdekes volt, srácok, rajongóként ki kell próbálni ezt a Spiderman játékot!

RészletInformáció
FelületGame Boy Advance, GameCube, Nintendo DS, Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox
MűfajVerjétek őket, Nyílt Világ
FejlesztőTreyarch

Ez a legjobb Spiderman játék, amelyet Spiderman rajongóként érdemes kipróbálni. Mikor válhatsz szuperhőssé, ha nem játékok révén!

Véleménye szerint a fenti 10 játék közül melyik a legjobb? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, találkozunk a következő játékcikkben, srácok!

Olvassa el a cikkeket is szuperhős játékok vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.