hogyan lehet elrejteni a fotókat a legújabb android telefonon 2020

Szeretné tudni, hogyan rejtse el kínos fényképeit és videóit a mobiltelefonján? Pihenjen, kattintson a következő cikkre, garantáltan biztonságos lesz, és nem fog elkapni!

Hé, ki szeret még mindig elrejteni privát fotókat az okostelefonon?

Ideális esetben csak nekünk van jogunk saját okostelefonokat tartani és üzemeltetni. De van, amikor okostelefonunk kölcsönvette valaki más mindenféle okkal, legyen szó képek készítéséről vagy emberek hívásáról.

Nem lehetetlen az illető számára besurranó bepillantás galériánkba. Még ennél is rosszabb, ha olyan privát fotókat talál, amelyeket másoknak nem kellene tudniuk, ez maximális zavart okozhat, banda!

Ne aggódjon, most elrejtheti fényképeit (és videóit is, tudod!) Kedvenc mobiltelefonján. Mit szól hozzá hogyan lehet elrejteni a fényképfájlokat egy Android telefonon? Itt van, hogyan!

Fotók elrejtése Android telefonon

A fontos fotók vagy fájlok elrejtésének fő célja, hogy megakadályozza másokat abban, hogy ezeket a fájlokat lássák, megismerjék, sőt megkeresjék.

Így titkos fájljai biztonságban lesznek, és nem lesznek könnyen megismerhetők. Nem csak elrejthető fényképeket és videókat, hanem közvetlenül MP3 fájlokat, dokumentumokat és mappákat is elrejthet.

Többféle módon rejtheti el a fényképeket, videókat és egyéb fájlokat egy Android telefonon. Az ApkVenue egyesével elmagyarázza, ezért figyeljen tovább!

Fotók elrejtése Android telefonokon alkalmazásokkal

Néhány androidos telefon A legjobb és a legújabb, már rendelkezésre állnak alapértelmezett alkalmazások a fényképek, videók, alkalmazások és egyéb fájlok elrejtésére, például a Samsung vagy az Oppo mobiltelefonok számára.

Amikor magáról az iPhone-ról beszélünk, ez a modul rendelkezik a legjobb rendszerrel a személyes adatok elrejtésére is. A cikkben elolvashatja Jaka ezt írta.

És akkor mi a helyzet a többi mobiltelefonnal, amelyek nem rendelkeznek beépített alkalmazásokkal? Nyugi, az ApkVenue megmutatja, hogyan lehet elrejteni a fényképeket vagy videókat egy Android-mobiltelefonon egy úgynevezett alkalmazás segítségével Tartsd biztonságban.

Anélkül, hogy tovább kéne elidőzni, itt van az útmutató!

1. lépés: Töltse le és telepítse a Keepsafe alkalmazást a Google Playre. Ahelyett, hogy bonyolult lenne, az ApkVenue az alábbiakban felsorolta az alkalmazást. Kérjük, töltse le!

Termelékenység KeepSafe Apps LETÖLTÉS

2. lépés: Ha igen, lépjen be az alkalmazásba, és érintse meg a gombot Regisztrálj. Ha már rendelkezik fiókkal korábban, megérintheti Belépés alatta.

Ezt követően megkérdezik készítsen egy csapot akár 4 szám. Készíthet is Jelszó mintás a jobb felső sarokban található opció megnyomásával.

Ennek a jelszónak az az előnye, hogy az alkalmazás 30 másodperc után azonnal bezárkózik, miután már nem használja.

3. lépés: Befejezte jelszavának létrehozását? Mentheti a rejtett fotókat, banda!

A módszer nagyon egyszerű. Lépjen a Fő albumhoz, majd érintse meg a gombot Hozzáadás (+) a jobb alsó sarokban, majd koppintson a ikonra Fotók importálása.

Válassza ki az alkalmazásba importálni kívánt fotókat, majd várja meg, amíg magyarázat érkezik "Importálás befejeződött".

Nagyon egyszerű, igaz? Egynél több albumot is készíthet a személyes fájlok témája vagy koncepciója szerint.

Akkor hogyan hozhatom vissza a fotó- és videofájlokat? Nagyon egyszerű, banda! Tartsa nyomva a korábban elrejtett fájlokat, és folytassa a kijelölést export szimbólum (alsó panel, balról második szám), majd koppintson a ikonra Export.

Kész! Így rejtheti el személyes fájljait a mobiltelefonján.

Fotók elrejtése Android telefonokon alkalmazások nélkül

A Google Playen számos olyan alkalmazás található, amely lehetővé teszi különféle alkalmazások, fájlok vagy mappák elrejtését az Android rendszeren.

A fénykép- és videofájl-rejtő alkalmazás biztonsági jellemzői szintén különböznek, a következőktől kezdve Jelszó, titkosítás, pin, minta még ujjlenyomat.

Sajnos ezek az alkalmazások általában meglehetősen nehézek, és az okostelefon működése rendkívül nehéz. Ezenkívül a megnövekedett memóriaterhelés gyorsan megtölti mobiltelefonját.

Ezért az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy alkalmazás és alkalmazás nélkül elrejtse a fényképeket vagy videókat egy Android-mobiltelefonon. Itt van, hogyan!

1. lépés: Nyissa meg a File Explorer alkalmazást vagy a fájlkezelő, amelyet általában a mobiltelefonján használ. Keresse meg az elrejteni kívánt fájlt. Kattintson a gombra Átnevezés.

2. lépés: Add pont (.) a fájlnév elején. Ha hozzáadott egy pontot, kattintson az OK gombra. A fájl automatikusan rejtett fájl lesz.

3. lépés: Ha igen, kérjük, olvassa el az eredményeket. A rejtett fotó már nem látható a Galériában. Hűvös, igaz?

A rejtett fájlok eléréséhez csak ki kell választania Mutasd a rejtett fájlokat.

Kész! Így rejtheti el a fényképeket egy mobiltelefonon egyáltalán egy alkalmazás segítsége nélkül. Nagyon rövid és könnyű, igaz?

Így lehetett elrejteni a mobiltelefonokon található fényképeket, amelyeket az ApkVenue különféle útmutatókkal mutatott be. Így elrejthet különféle dolgokat, különösen fényképeket és videókat.

Ha még mindig zavart, akkor megteheti Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Alkalmazás vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.