a wifi jelszó legegyszerűbb módja a Windows 10 rendszeren

Szeretné látni a WiFi jelszavakat a Windows 10 rendszerben? Az alábbiakban többféle módon is megtekintheti a WiFi jelszavakat a Windows 10 rendszerben.

Zavart abban, hogy miként tekinthetők meg a WiFi jelszavak a Windows 10 rendszerben?

Annak ellenére, hogy az általunk használt laptop eszköz csatlakozik a WiFi-hez, néha mi magunk is szeretünk nem emlékezni a megadott jelszóra.

Ennek eredményeként, amikor másik eszközt szeretne csatlakoztatni ugyanahhoz a WiFi-hez, nehézségeket tapasztal, mert nem tudja a jelszót. Jobb?

De nyugodtan! A helyzet az, hogy hogyan lehet egy már csatlakoztatott WiFi jelszót látni a Windows 10-en, nem nehéz, banda. Kíváncsi tudni, hogyan?

Gyere, csak nézd meg Jaka magyarázatát a gyűjteményről hogyan tekinthető meg a WiFi jelszó a Windows 10 rendszerben könnyedén hajtsa végre a következőket!

Hogyan tekinthető meg a WiFi jelszó a Windows 10 rendszerben

A WiFi jelszó megtekintése a Windows 10 laptopon valójában ugyanaz, mint a jelszó megtekintése a Windows 8 vagy 7, bandában.

Csak azért, mert a Windows 10 felhasználói felülete (UI) kissé eltér a másik két verziótól, néhányan zavartnak érezhetik magukat.

Nos, további részletekért láthatja a WiFi jelszavak megtekintésének lépéseit a Windows 10 rendszerben a következő laptopok / PC-k számára.

Hogyan tekinthető meg a WiFi jelszó a Windows 10 rendszeren a Vezérlőpulton keresztül

Az első módja a Windows 10 WiFi jelszó megtekintésének az, hogy a program segítségével megteheti Vezérlőpult, banda.

Igen! Az alkalmazások törlése vagy a laptop / PC egyéb adatainak megtekintése mellett a Vezérlőpult lehetővé teszi a jelenleg csatlakoztatott WiFi jelszó megismerését is.

Ehhez íme a következő lépések:

1. lépés - Nyissa meg a Vezérlőpultot

 • Első lépésként nyissa meg a Vezérlőpult programot a Windows 10 laptopon / PC-n.

 • Miután belépett a Vezérlőpult ablakba, kiválasztotta a menüt 'Hálózat és internet'.

Fotóforrás: JalanTikus (A fenti lépések egyike a WiFi jelszó megtekintéséhez egy Windows 10 laptopon).

2. lépés - Válassza a „Hálózati és megosztási központ” lehetőséget

 • Ezután válassza ki a menüt Hálózati és megosztási központ.

3. lépés - Válassza ki a jelenleg csatlakoztatott WiFi-t

 • A következő lépés, te válasszon egy WiFi hálózatot akik jelenleg csatlakoznak és szeretnék látni a jelszót.

4. lépés - Nyissa meg a 'Vezeték nélküli tulajdonságok' menüt

 • Amikor megjelenik egy új ablak, kiválasztja a menüt Vezeték nélküli tulajdonságok.

5. lépés - Lépjen a "Biztonság" fülre

 • Amikor a Vezeték nélküli hálózat tulajdonságai meg vannak nyitva, akkor válassza a fület Biztonság.

6. lépés - Tekintse meg a WiFi jelszavakat

 • A WiFi jelszó megtekintéséhez be kell kapcsolnia jelölőnégyzetetKarakterek megjelenítése. A WiFi jelszó automatikusan megjelenik.

2. Tekintse meg a Windows 10 WiFi jelszavát CMD-vel

A WiFi jelszavak Windows 10 rendszerben történő megtekintésének másik alternatívája a használat CMD álnév Parancssor.

Ezzel a módszerrel megtudhatja, melyik WiFi jelszó már le van kapcsolva Windows 10 laptopjával vagy számítógépével, de az SSID továbbra is tárolva van.

További részletekért tekintse meg a Windows 10 WiFi jelszavak megtekintésének lépéseit a következő CMD-vel:

1. lépés - Nyissa meg a Parancssor programot

 • Először programot keres Parancssor majd kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget Futtatás rendszergazdaként.

 • Vagy használhat billentyűparancsokat is Win + R akkor írja be "CMD" (idézőjelek nélkül).

Fotóforrás: JalanTikus (Hogyan tekinthetjük meg a WiFi jelszavakat a Windows rendszerben CMD-vel, azok is megtehetik, akik a WiFi jelszavak megtekintésének módját keresik a Windows 7 és 8 rendszerben).

2. lépés - A csatlakoztatott WiFi-hálózatok megjelenítése

 • A CMD megnyílása után írja be a parancsot "netsh wlan profilok" (idézőjelek nélkül). Ez az összes WiFi hálózat megjelenítését szolgálja, amely csatlakoztatva van a laptophoz / PC-hez.

 • Ezt követően nyomja meg a gombot 'Belép' a billentyűzeten. Ezután a WiFi-hez csatlakoztatott számos WiFi SSID a következőképpen jelenik meg.

3. lépés - A WiFi jelszó megjelenítése

 • Ezután a kívánt WiFi jelszó megtalálásához írja be a következő parancsot: "netsh wlan show profile name =" WiFi SSID neve "kulcs = törlés" (idézőjelek nélkül). Ezután nyomja meg a gombot 'Belép' a billentyűzeten.

 • Sikeres esetben sok információ jelenik meg a választott SSID-n, beleértve a WiFi jelszót is.

Fotóforrás: JalanTikus (Írja be az ApkVenue fent megadott CMD parancsát a WiFi jelszavak CMD-vel történő megtekintéséhez Windows-ban).

Mennyire könnyű meglátni a WiFi jelszavakat a Windows 10 rendszeren CMD-vel, bandával?

Sajnos azok számára, akik soha nem csatlakoztatott Windows 10 laptopon keresik a WiFi jelszavát, még mindig nincs mód erre.

Mert alapvetően abba a kategóriába tartozik, hogy miként lehet megtörni a WiFi-t a Windows 10-tel, ami mindenképpen tilos, huh!

3. Hogyan lehet megtekinteni az Ethernet jelszót a Windows 10 rendszerben

Fotóforrás: If-Koubou (Eddig nem találtunk módot az Ethernet jelszó megtekintésére a Windows 10 rendszerben, amelyet megtehetne).

A laptop vagy a számítógép Ethernet hálózaton keresztül csatlakozik az internethez? Szeretné tudni, hogyan lehet megtekinteni az Ethernet jelszót a Windows 10 rendszerben, de nem tudja, hogyan?

A vezeték nélküli (WiFi) kapcsolaton kívül laptop / PC eszközök is csatlakozhatnak az internethez kábeleket használó Ethernet hálózaton keresztül LAN (helyi hálózat).

Egyszerűen fogalmazva, ez az Ethernet lehetővé teszi, hogy a szokásos módon, de a használni kívánt eszközhöz csatlakoztatott kábel segítségével csatlakozzon az internethez.

Csak a LAN-kábelt kell csatlakoztatnia a laptopjához, így az internet a kezedben van, amelyhez bármikor hozzáférhet.

Ezért, mivel az Etherneten keresztüli csatlakozáshoz nem kell semmilyen jelszót megadnia, ugyanúgy nem látja a jelszót, banda.

Tehát ezek a módszerek a WiFi jelszavak könnyedén történő megtekintéséhez a Windows 10 rendszeren, mind laptop, mind PC eszközökhöz.

Ezen felül azok, akik szeretnék tudni, hogyan tekinthetők meg a jelszavak a Windows 7 vagy 8 rendszerben, szintén gyakorolhatják a fenti lépéseket! Tehát ez nem csak a Windows 10 rendszerben lehetséges.

Ha problémája van, ne felejtse el megkérdezni a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found