hogyan lehet megjavítani egy laptop akkumulátorát, amely gyorsan lemerül

Gyenge a laptop akkumulátorának teljesítménye? A következőképpen javíthatja a gyorsan lemerülő laptop akkumulátorát.

A munka nagyon magas mobilitása miatt egyes szakmák megkövetelik, hogy mindenhová laptopokkal járjunk. Természetesen, ha a laptop új, akkor a laptop akkumulátorának élettartama megbízható és hosszú ideig tart. Azonban a laptop felhasználók számára, akik már régóta léteznek, biztosan érezni fogja a laptop akkumulátorának csökkenő teljesítményét. Igaz?

A sérült laptop akkumulátorának okai nagyon sokfélék lehetnek, talán laptop használók vagyunk nem tudva eleget hogyan kell gondoskodni egy jó és helyes laptop akkumulátorról. Ezután hogyan kell kezelni a szivárgó laptop akkumulátort és hogyan lehet javítani a gyorsan lemerülő laptop akkumulátorát? Nézze meg az alábbi teljes értékelést.

  • 10 módja annak, hogy a laptop ne sérüljön meg gyorsan
  • Nincs szüksége laptopra, csupán okostelefonnal megbízható programozó lehet
  • Ez egy olyan böngésző, amely akár 50% -ot takaríthat meg a laptop akkumulátorán

A JITU módjai a gyorsan lemerült laptop akkumulátorának leküzdésére

1. Ok A laptop akkumulátorának gyors szivárgása

A laptop akkumulátora megsérült, vagy a laptop akkumulátora gyorsan lemerült, természetesen ez valóban zavarja a munka termelékenységét, és az eredeti laptop akkumulátorok ára olyan magas. Mielőtt megvitatnánk, hogyan kell kezelni a szivárgó laptop akkumulátorát, először áttekintjük, mit az akkumulátor gyors szivárgásának oka kezelési lépésként.

  • A laptopok túlzott használata: A laptopokat valójában könnyű munkára készítik, és nem használják nappali munkára. Nem olyan tevékenységekhez, mint nehéz játékok és alkalmazások nagy grafikával történő lejátszása, kivéve egy játék laptopot.
  • Laptop használata közbentöltő: Az is veszélyt jelent, hogy a laptop akkumulátora gyorsan meghibásodik, ezért ne használja túlzottan. Töltő túl hosszú is kerülni kell.
  • Hagyja, hogy a laptop üres akkumulátor állapotban meghaljon: Ez arra is lehetőséget adhat, hogy a laptop akkumulátorai gyorsan megsérüljenek.
  • Helytelen laptop elhelyezés: A laptopok hőt bocsátanak ki, és a legtöbb laptop használója nem érti, hogy a laptop puha anyagra, például párnára vagy matracra helyezése megzavarhatja a hőáramlást.

2. Birkózás a szivárgó laptop akkumulátorokkal

Ez okozza a laptop akkumulátorának gyors szivárgását, majd megvitatjuk a sérült vagy gyorsan elhasználódott laptop akkumulátorának kijavítását, nevezetesen hogyan kell kalibrálni a laptop akkumulátorát. Nyugodtan, ez a módszer nagyon egyszerű, és nem igényel semmilyen eszközt. Csak azt a lépésenkénti útmutatót kell követnie, amelyet az ApkVenue alább tárgyalt.

Töltse fel teljesen a laptop akkumulátorát

A szivárgó laptop akkumulátorának első kezelési módja az töltő a laptop akkumulátora akár 100% -ig tele van. Ha csak egy ideje tele van, akkor még 2 órát várunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a laptop akkumulátora valóban tele van-e.

Kezelje az energiát

A laptop akkumulátorának gyors lemerülésének következő módja a Windows laptop energiaellátási beállításainak megadása. Az út kattintson riasztás és kapcsolja üzemmódba egyensúly, majd állítsa be Kapcsold ki a kijelzőt az akkumulátoron Soha és Alvó módba kapcsolni a számítógépet Lesz Soha. Ja igen, te is eleget tettél a megállapodásnak erő keresztül Vezérlőpult.

A hibernált és alacsony akkumulátorszintű beállítás beállítása

A sérült laptop akkumulátorának kijavítása a következő Konfigurálja a hibernált beállításokat keresztül Energiagazdálkodási lehetőségek ->A Tervbeállítások módosítása ->Előzetes beállítások ->Akkumulátor ->Állítsa hibernálásra. Ezután állítsa be Alacsony akkumulátor töltöttségi szint 5%.

Hagyja addig, amíg a laptop akkumulátora lemerül

Hagyja a laptopot bekapcsolva, amíg az akkumulátor lemerül és a laptop magától kikapcsol. Ezt követően csatlakoztassa újra töltő és kapcsolja be a laptopot. Töltse fel újra az akkumulátort 100% -kal. A kalibrálási folyamat során ellenőrizze, hogy egyáltalán nem használja-e a számítógépet. Az elem kalibrálási folyamata befejeződött, és visszaküldheti Energiaterv az eredeti választékhoz.

Ehhez a kalibrálási folyamathoz az akkumulátor teljes töltöttségi szintről alacsony szintre történő lemerülése és újratöltése szükséges, így több óráig is eltarthat. A kalibrálási folyamat után a laptop akkumulátorának kijelzője megmutatja a kapacitást erő az akkumulátor pontosabb.

3. Helyezze be az intelligensebb akkumulátort

A gyorsan lemerülő laptop akkumulátorának javításával a korfaktor miatt már elhasználódott vagy megrongálódott akkumulátort nem lehet újra jó állapotba hozni. A laptop akkumulátora gyorsan lemerül a szoftveres problémák miatt.

Miután elvégezte a kalibrálást, telepítheti szoftverOkosabb akkumulátor. Ez egy hordozható számítógépek akkumulátorfigyelő segédprogramja, amely az összes akkumulátoradatot biztosítja. Az intelligensebb akkumulátor használatával növelheti az élettartamot és megtakaríthatja az akkumulátort. Az intelligensebb akkumulátor nagyon teljes képet nyújt a laptop akkumulátorának élettartamáról. Ahhoz, hogy ezek az adatok pontosak legyenek, ennek a segédprogramnak folyamatosan működnie kell a laptopján.

Így kell kezelni a szoftver miatt szivárgó laptop akkumulátort. Ennek a kalibrálásnak a hatása minden laptop esetében eltérő, de átlagosan 30-40% -kal növelheti az akkumulátor kapacitását. Mit gondolsz?