a GTA 5 letöltése és lejátszása Android telefonon

Letöltheti a GTA 5-et egy Android mobiltelefonra? Lehet, banda! Az alábbiakban bemutatjuk a GTA 5 letöltését és lejátszását képekkel kiegészített androidos mobiltelefonon!

Játszd a GTA 5-et androidos telefonon természetesen sok játékos álma a világ minden tájáról. Hogy lehet, 7 évvel az első megjelenése után ennek a játéknak még mindig több millió aktív játékosa van.

GTA V vagy Grand Theft Auto 5 egy műfajú játék akció-kaland fejlesztette ki a Rockstar Games. Ebben a játékban 3 karaktert fogsz játszani, akik részt vesznek a bűnözői világban.

A GTA 5 különféle platformokon van jelen. PC-ről, PS3-ról, PS4-ről, XBOX 360-ról, XBOX One-ról indulva még konzolokon is megjelenik következő gen, nevezetesen a PS5 és az XBOX sorozat X / S.

Sajnos a GTA 5 magas minimumkövetelményei nem teszik lehetővé Letöltés vagy játssza le a GTA V-t Androidon. Ne bízzon az információkban út Letöltés GTA 5 Androidon kering az interneten.

Ennek ellenére a GTA 5 lejátszása Android mobiltelefonon nem lehetetlen. Annak ellenére, hogy nincs mód a GTA 5 letöltésére, van egy trükk azoknak, akik szeretnék kipróbálni a GTA V lejátszását a mobiltelefonon. Nézd meg!

Feltételek Letöltés GTA 5 Androidon

A GTA 5 népszerűsége ezt az egy játékot referenciává teszi az emberek számára, ha PC-s játékot akarnak vásárolni. Visz játékmenet és a legjobb grafika, természetesen a játék futtatásához képes PC-re van szükség.

A jelenlegi méretnél a GTA V minimális specifikációja nem olyan nehéz a PC-s játékokhoz. Ennek ellenére még mindig egyetlen mobiltelefon sem tudja futtatni ezt a játékot, annak ellenére, hogy tucatmillió HP játékot használt.

Ez valóban különbözik a GTA San Andreas-tól, amelyet most egy Android mobiltelefonon játszhat. Végül is a GTA San Andreas még mindig rendelkezik grafikával alapvető valóban és csak körülbelül 2 GB memóriára van szükség.

Most, hogy ingyen játsszon a GTA 5-zel a mobiltelefonján, számos dologra figyelnie kell, és a feltételeknek, amelyeket teljesít. Itt van néhány közülük:

 • Legyen egy Steam-fiók, amely az eredeti GTA V játékkal rendelkezik a könyvtárban. Ha nincs, akkor kattintson link alatt vásárolni és férfiak-Letöltés GTA V a Steamből:
Kalandjátékok LETÖLTÉS

vagy a következő linken keresztül:

>>> GTA V Steam letöltése <<<

 • Legyen már számítógépe vagy laptopja megfelelnek a GTA 5 játék minimális specifikációinak mint az ApkVenue alábbi táblázatában:
Minimális specifikációkGTA 5 PC
OSWindows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2 (Nvidia videokártya ajánlott, ha Vista operációs rendszert futtat)
ProcesszorIntel Core 2 Quad Q6600 processzor @ 2.40GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 négymagos processzor (4 CPU) @ 2.5GHz
RAM4GB
VGANvidia 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Hangkártya100% DirectX 10 kompatibilis
memória65 GB-os DVD-meghajtó
 • Van stabil internetkapcsolat hogy a játékod késedelem nélkül, késedelem nélkül streamelhető legyen PC-ről mobiltelefonra.

 • Meng-telepítés Steam Link alkalmazás Android telefonon. A Steam Link a Steam ingyenes alkalmazása, amely lehetővé teszi távoli játék Steam-fiókján keresztül mobiltelefonjára, táblagépére, tévéjére vagy más számítógépére.

Út Letöltés GTA 5 Androidon a Steam Link alkalmazáson keresztül

Miután teljesítette a fenti követelményeket, most már játszhat vagy Letöltés GTA 5 játék az Android telefonon.

Sok lépés van, de nem annyira bonyolult, valóban, banda. Az ApkVenue egy teljes oktatóanyagot készített képekkel, amelyek megkönnyítik az Ön számára.

 1. Letöltés Alkalmazás Steam Link keresztül link alatt.
Apps Utilities Valve Corporation LETÖLTÉS

Vagy keresztül link következő:

>>>Letöltés Steam Link <<<

 1. Nyissa meg az alkalmazást Gőz. Győződjön meg arról, hogy a GTA 5 már volttelepítés a kívánt számítógépen távoli játék a.
 1. Nyissa meg az alkalmazást Steam Link a mobiltelefonján. Kattintson a gombra Fogj neki kezdeni.
 1. Győződjön meg arról, hogy a számítógép és az Android telefon ugyanahhoz a WiFi vagy Hotspot csatlakozáshoz van csatlakoztatva az egyszerű szkenneléshez.

 2. Csatlakoztasson egy vezérlőt vagy gamepad (Választható). Használhatja is érintésvezérlés ha nem gamepad.

 1. Nyissa meg újra a Steam alkalmazást a számítógépén. Kattintson a menüre Gőz a bal felső sarokban, majd válassza a lehetőséget Beállítások.

 2. A Beállítások menüben válassza a lehetőséget Távoli lejátszás. Ezután ellenőrizze az opciókat Távoli lejátszás engedélyezése.

 1. A kiválasztásával csatlakoztassa a számítógépet és az Android mobiltelefont Párosítsd a Steam Linket a Távoli lejátszás menüben a Steam PC-n.

 2. betenni 4 jegyű PIN kód amely a Steam Link alkalmazás oszlopban jelenik meg Eszköz engedélyezése a Steam PC-n. Várjon egy percet, amíg a két eszköz csatlakozik.

 1. A Steam Link teszteli az internet sebességét. Minél gyorsabb, annál jobb a minőség folyam játékok a Steam Linken.
 1. Ha csatlakozik, megjelenik egy oldal az alábbiak szerint. Kattintson a gombra Kezdje el játszani kezdeni a GTA 5 lejátszását.
 1. Nyissa meg a GTA 5 játékot a könyvtárban. Akkor válassza Játék.
 1. Most már Android-mobiltelefonról is lejátszhatja a GTA V-t. Tényleg izgalmas, banda?

A GTA V MOD telepítése

Tehát, ha unja az ilyen GTA V játékokat, akkor megteheti telepítés MOD, ahol több ezer választási lehetőség van, tudod, banda.

Kezdve Vasemberből lenni, motoros taxisofőrré válni online, Cunami MOD és még sok más.

Azonban,telepítés A különféle GTA V MOD-ok trükköket igényelnek a sikerhez. Tehát, nem megzavarodva, az ApkVenue gyűjtött néhány tippet a GTA V MOD telepítéséhez a számítógépére.

Nézd meg!

1. A MOD Script telepítése

 • Letöltés és telepítés ScriptHookV via link következő.
 • Másolat és paszta A .asi kiterjesztésű MOD fájlok a GTA V-be.

2. A MOD NET Script telepítése

 • Letöltés és telepítés V .NET Hook Script keresztül link következő.
 • Másolja és illessze be a .net vagy .dll kiterjesztésű mod fájlt a GTA V-be.

3. Az LUA Script MOD telepítése

 • Letöltés és telepítse a bővítményt LUA Script via link következő.
 • Másolat és paszta A .lua kiterjesztésű MOD fájl a GTA V játék mappájába.

4. Hogyan telepítsük a MOD automatikus telepítését (.oiv)

 • Letöltés és telepítés OpenIV via link következő.
 • Nyissa meg az .oiv fájlt az OpenIV alkalmazással, a MOD automatikusantelepítés a játékban.

5. Hogyan telepítsünk más modokat (autók, épületek stb.)

 • Letöltés és telepítés OpenIV via link következő.
 • Nyissa meg az alkalmazást, majd válassza a GTA V Windows lehetőséget.
 • Kattintson a Szerkesztés módra a tetején.
 • Nyisd ki pálya/ mappa a MOD kérésére. Tegyük fel, hogy akarja telepítés MOD autó, akkor meg kell nyitnia az autóadatokat tartalmazó mappát a GTA V-ben.
 • Cserélje ki fájl a MOD kérésének megfelelően húzás A MOD fájlokat a mappába.

Így Jaka cikke arról, hogyan kell Letöltés és egyszerűen játszhat a GTA 5-tel Android telefonokon. Csak gyors internetes tőke, játszhat GTA-t a burgonya mobiltelefonján.

Találkozunk legközelebb!

Olvassa el a cikkeket is GTA 5 vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba