Hogyan spam wa (chat bomba) automatikusan, csak egy kattintás!

Küldjön csevegő bombákat a WhatsApp kapcsolattartóinak, hogy ismerőseit tudatlanná tegye! Itt van 3 módszer a WA spam elküldésére alkalmazás nélkül, és a legújabb alkalmazás használata 2021-ben. Garantált siker!

Bomba küldésével szeretnél gúnyt űzni a barátoktól, barátnőktől vagy rokonoktól csevegés WhatsApp? Fárasztó lesz, ha gépelsz csevegésegyenként. Jobb használni a WA spam módszert, amelyet az ApkVenue ezúttal megvitat!

Az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb kommunikációs eszközként a WhatsApp szolgáltatásainak köszönhetően kényelmet nyújt a felhasználók számára. Ez azonban nem érvényes, ha meg akarja próbálni küldeni a bombát csevegés.

Ennek oka, hogy a WhatsApp nem nyújtja ezeket a szolgáltatásokat, mint néhány WhatsApp MOD alkalmazás, amelyek elkezdik bemutatni. Nyugodtan, szórakoztató szándékai még mindig megvalósíthatók, valóban! Ezúttal az ApkVenue ad tippeket hogyan spamelheted a WhatsApp-ot csupán 1x kattintással.

Hogyan spameljünk WA-t a Labalabi alkalmazás segítségével

Az első alkalmazás, amelyet bombákhoz használhatsz csevegés A WA spam az Labalabi a WhatsApp számára. Maga az alkalmazás ismert azokról a funkcióiról, amelyek lehetővé teszik a százak és az ezerek küldését csevegés gyorsan.

Ennek az alkalmazásnak a segítségével gyakorlatilag anélkül trükköket játszhat a barátaival erőfeszítés nagy. Hogy, érdekes, igaz?

Ha igen, nézzük csak meg a Labalabi WhatsApp bombákhoz használatának lépéseit csevegés a következő.

 1. Letöltés és nyissa meg a Labalabi alkalmazást.
Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS
 1. Koppintson a gombra Fogj neki és számos alkalmazás-hozzáférési engedélyt adjon az eszköznek.
 1. Koppintson a gombra Elfogadom oldalon Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek.

 2. Aktiválja csúszkaKisegítő szolgáltatások szolgáltatás beállításai és kövesse az ablakon megadott utasításokat Felugrik.

 1. Tekercs és válassza ki a menüt WhatsApp / BWhatsApp Labalabi.

 2. Írja be a cél WhatsApp számát, számát csevegés bombák és WA spam üzenetek. Válassza ki a WhatsApp alkalmazás lehetőséget, és érintse meg a gombot Küld.

Jegyzet:

 1. Csevegés WhatsApp bomba elküldve.

Nos, ha valóban ennek az egyik WhatsApp spam trükknek lesz áldozata, az ilyen figyelemelterelés elkerülése érdekében azonnal letilthatja a WA kapcsolattartót, mi!

Hogyan bombázzunk Csevegés WhatsApp az Üres üzenetek alkalmazás használatával

A Lalabi mellett van egy alternatíva a WhatsApp bomba alkalmazásnak is online hogy használhatja. Az alkalmazás neve Üres üzenet a fejlesztő Rocketech Apps készítette.

Kicsit különbözik a korábban használt WA spam alkalmazástól, ez az alkalmazás lehetővé teszi levélszemét csevegés üres egy adott WhatsApp-kapcsolattartóhoz.

Ezt természetesen érdekes kipróbálni, tekintve, hogy a hivatalos WhatsApp alkalmazás nem teszi lehetővé ilyen dolgok elvégzését, igaz? Annak érdekében, hogy ne legyél kíváncsi, íme a WhatsApp spam spamküldése az üres üzenetek segítségével.

 1. Letöltés és nyissa meg az alkalmazást Üres üzenetek.
A 99. Studio Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
 1. Válassza ki a spam mennyiségét csevegés üres, amelyet elküldünk és beállítunk beállítás formátum csevegés ha szükséges.

 2. Koppintson a menü ikonra Küld és válasszon egy lehetőséget Küldés a WhatsApp-on keresztül.

 1. Válasszon egy WhatsApp kapcsolattartót és érintse meg a gombot Küld.

Hogyan spam WA alkalmazás nélkül

Ha az előző két módszer további alkalmazással kapcsolatos segítséget igényel, akkor vannak más módszerek is, amelyek alkalmazás nélkül is elvégezhetők.

Sajnos azonban csak így PC vagy laptop eszközökre vonatkozik csak. Más szavakkal, itt csak használhatja WhatsApp Web csinálni.

Ez csak a bombázás módja csevegés A WA Android-on, alkalmazás nélkül, az ApkVenue nem találta meg a leghatékonyabb módszert. Gyerünk, csak nézd meg az alábbi lépéseket.

 1. Másolja a kódot forgatókönyv a WA spamért itt láthatja.

 2. Nyisd ki WhatsApp Web és eldönti, hogy mely névjegyeket küldje el spam chat.

 3. Kattintson jobb gombbal az oszlopra csevegés, válassza ki a menüt Ellenőrizze.

 1. Kattintson a menüre Konzol és illessze be spam szkript, majd nyomja meg a gombot Belép.

 1. Írja be az elküldeni kívánt spam üzenetet, kattintson a gombra LEVÉLSZEMÉT.

 1. Határozza meg az összeget csevegés bombázz és kattints rendben.

Igen, miután a funkció használatát befejezte, győződjön meg róla, hogy az Kijelentkezés Először a WhatsApp Web és Belépés vissza mielőtt kinyitná chat szoba másik névjegy vagy csoport.

Ha a Spam szolgáltatás továbbra is aktív, akkor automatikusan spamot küld csevegés az Ön által megnyitott WA-kapcsolattartónak chat szoba-övé.

Ne engedd, hogy gondatlanságod miatt, terúgás azzal a kapcsolattartóval vagy csoporttal, igen!

Itt van néhány tipp, hogyan lehet a WA-t spamküldeni mobiltelefonokon és PC-ken, akár alkalmazással, akár alkalmazás nélkül. Küldheti is csevegés WA online bombáz adás, tudod! Hogyan, praktikus igaz?

A WhatsApp valóban a legnépszerűbb üzenetküldő platform, főleg a legújabb hűvös Dark Mode funkció jelenlétével.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Naufal.