nézni a filmet valamiben (2013)

Szeretne olyan indonéz filmeket nézni, amelyek kissé ellentmondásosak, de tartalmasak? Próbáld meg nézni a Valami útban című filmet!

Tudta, hogy több olyan indonéz film van, amelyet nem Indonéziában mutatnak be? Általában ennek az az oka, hogy maga a film ellentmondásos.

Példa erre egy film címmel Valamit az úton ezt. Rendező filmjei Teddy Soeriaatmadja helyette Németországban mutatták be.

Kíváncsi vagy ennek a romantikus filmnek a történetére, hogy ne jelenjen meg a mozikban? Olvassa el a teljes cikket alább!

A Valami útban című film összefoglalója

Fotó forrás: Wow Cool

Ahmad (Reza Rahadian), aki szorgalmas és szorgalmas taxisofőr. Napközben gyakran jön a mecsetbe, hogy előadásokat hallgasson szavalatban.

Ahmadnak azonban egy dolog rejtőzik: magas a libidója, amikor az ellenkező nemre néz. Felnőtt olvasás vagy videók rabja.

Mivel nem tudta elengedni vágyait, gyakran némán maszturbál akár a televízió előtt, akár az általa vezetett taxiban.

A probléma bonyolultabbá válik, amikor beleszeret egy nevű kereskedelmi szexmunkásba Kinar (Felisha királynő). Ahmad megpróbálja visszahozni Kinart a helyes útra.

Valójában Ahmadot eljegyezték Királyság (Rosnita Putri). Sajnos Ahmadnak nem voltak érzései Raya iránt.

Hogy áll Ahmad történetének folytatása? Képes lesz rávenni Kinart, hogy hagyjon fel munkájával? Nézze meg a filmet, hogy megtalálja a választ!

Érdekes tények a Valami útban című filmről

Fotó jóvoltából: Berlinale

Film Valamit az úton valóban meghívja az előnyöket és hátrányokat, ha valóban közvetítik Indonéziában. Ennek ellenére ez a film még mindig számos érdekes tényt tartalmaz, amelyeket tudnia kell!

  • Ezt a filmet a világ egyik legnagyobb filmfesztiválján mutatták be, Berlinale Film Fetival 2013.

  • Az egyik oka annak, hogy ezt a filmet Indonéziában nem mutatták be, az a sok vitatott jelenet volt, amely kiforrott volt, beleértve Reza Rahadian maszturbálását.

  • Nem sokkal azután lövés ezt a filmet, Reza élőben lövés film Habibie Ainun sokkal másabb karakterrel.

  • A rendező Teddy szerint ez a film nem erkölcsi üzenetekről szól, sokkal inkább az indonéziai sok képmutató embert emeli ki.

Nézze meg a Valami útban című filmet

RészletInformáció
Értékelés7.4
Időtartam1 óra 29 perc
MűfajDráma
Kiadási dátum2013. augusztus 15
RendezőTeddy Soeriaatmadja
JátékosReza Rahadian, Ratu Felisha, Verdi Solaiman

Az egyik tényező, amely miatt érdemes megnézni ezt a filmet, a szereplők összjátéka.

Reza képes olyan karaktert ábrázolni, aki egyszerre jámbor és nagy a szexuális vágya, míg Ratu Felisha olyan karaktert is képes bemutatni, aki nemi vonzereje magas.

Aki kíváncsi erre az egyetlen filmfesztiválra, kattintson az alábbi linkre!

>>> A Valami útban című film megtekintése <<<

A fesztiváleseményeken bemutatott filmek gyakran megpróbálnak olyasmit bemutatni, amely anti-mainstream, beleértve Valamit az úton ezt.

Vannak más indonéz filmek, amelyeket szívesen megnézne? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.