laptop nem tud csatlakozni a wifihez? legyőzni ezt az utat!

A laptop nem tud csatlakozni a WiFi-hez? Ne szerezze be azonnal! Kövesse a lépéseket annak megoldásához, hogy a laptop nem tud csatlakozni a következő WiFi-hez!

A laptopok, amelyek nem tudnak csatlakozni a WiFi-hez, az egyik olyan dolog, amelyet a készülék felhasználói általában tapasztalnak. Sajnos nem sokan ismerik az okokat és a legyőzésük módját.

Előfordulhat olyan eset is, amikor egy feladatot vagy munkát szeretne elvégezni, de a laptop nem felismerni WiFi, vagy nem lehet csatlakozni, igaz? Annak ellenére, hogy a másik barátja laptopján a Wi-Fi kapcsolat normálisan működik.

Ennek idegesíteni kell. Ez a probléma több dolog miatt jelentkezik, például hanyagság a korábbi használat során vagy probléma Wi-Fi rendszer a.

Nos, ezekben az időkben mindenképpen tudni akarja, ugye, hogyan lehet megoldani ezt a problémát? Így oldhatja meg a laptopot, amely nem tud csatlakozni a Wi-Fi-hez!

A laptop nem csatlakoztathatja a Wi-Fi Windows 10 rendszert

Számos oka van annak, hogy a laptopok nem tudnak csatlakozni a WiFi-hez, kezdve ettől hiba , az internetes szolgáltatókkal kapcsolatos problémák stb.

Mielőtt megpróbálná csatlakoztatni a WiFi-t ezen a következő laptopon, először ellenőrizze, hogy a laptop WiFi-e aktív-e vagy sem. Ellenőrizze a WiFi jelzőfényét is, mert lehet, hogy a hardver sérült.

Megpróbálhatja a visszaállítást is router hogy használod. A legszélsőségesebb lépés a Windows újratelepítése.

Ha még mindig nem működik, megpróbálhatja kijavítani egy laptop WiFI-t, amely nem tud csatlakozni az alábbiakban, banda!

1. Internet hálózati beállítások

Az egyik oka annak, hogy a laptop nem tud csatlakozni egy hotspothoz vagy WiFi-hez, a nem egészen megfelelő internetes beállítások, banda.

Ennek kijavításához módosíthatja a beállításokat manuálisról automatikusra. Kovesd ezeket a lepeseket!

1. lépés - Lépjen be az Open Network and Sharing Centerbe

 • Kattintson a jobb gombbal a képernyő jobb sarkában található Wi-Fi ikonra, és válassza a lehetőséget Nyissa meg a Hálózati és megosztási központot.

2. lépés - Válassza az Adapter Options menü módosítását

 • Ha belépett a menübe Nyissa meg a Hálózati és megosztási központot, válassza ki a menüt Módosítsa az adapter beállításait.

3. lépés - Adja meg a Wi-Fi tulajdonságokat

 • Kattintson a jobb gombbal a WiFi adapterre, válassza ki Tulajdonságok.

4. lépés - Kattintson duplán az Internet Protocol 4-es verziójára

 • Kattintson duplán a gombra Internet Protocol 4-es verzió (TCP / IPv4).

5. lépés - Engedélyezze az automatikus funkciót

 • válassza Automatikusan megkapja és IP-címét és Szerezze be automatikusan a DNS-kiszolgáló címét hogy a Wi-Fi automatikusan megkereshesse az IP-cím és a DNS-beállításokat.

Így kell kezelni azt a laptopot, amely nem képes olvasni a WiFi-t, vagy egyáltalán nem tud csatlakozni. Ha még mindig nem működik, próbálkozzon a következő módszerrel.

2. Változtassa meg a WiFi csatornát

A Windows 10 WiFi-hez nem csatlakozni képes laptop kezelésének következő módja a Wi-Fi-csatorna megváltoztatása.

A WiFi-n lévő csatornák általában már rendelkeznek a beállításokkal alapértelmezett anélkül, hogy azt manipulálni kellene. Ha probléma van a laptop WiFi-jével, akkor probléma lehet vele.

Nos, azért hogyan lehet megoldani egy laptopot A WiFi nem tud csatlakozni láthatja az alábbi lépéseket:

1. lépés - Lépjen be az Eszközkezelőbe

 • Kattintson a jobb gombbal a Windows logóra, és válassza ki Eszközkezelő.

2. lépés - Adja meg a Wi-Fi tulajdonságokat

 • Válassza a menüt Netwok adapterek, keresse meg a laptopra telepített WiFi illesztőprogramot, majd kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget Tulajdonságok.

3. lépés - Változás Érték Lesz Tiltva

 • Kattintson a fülre előleg és cserélje ki érték Lesz Tiltva. Ezt követően indítsa újra a laptopot, és próbáljon meg csatlakozni egy elérhető Wi-Fi hálózathoz.

3. Telepítse újra a Wi-Fi illesztőprogramot

Lehetséges, kifogások miért nem tudja a laptop csatlakoztatni a WiFi-t WiFi illesztőprogramja miatt van. A megoldás az illesztőprogram eltávolítása, majd újratelepítése.

A WiFi illesztőprogramot újratelepítheti. Általában ez a módszer javíthatja a meglévő problémákat, bandákat.

Ha a WiFi-hez nem csatlakozni képes laptop kezelésének módja nem működött, akkor meg kell próbálnia távolítsa el az illesztőprogramot.

Az eltávolítás megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e az illesztőprogram-fájllal, bandával! Ha még nincs, akkor meglátogathatja a használt laptop hivatalos webhelyét.

Az alkalmazás segítségével megkeresheti a szükséges illesztőprogramot is Driverpack megoldás amelyet az alábbiakban ingyenesen letölthet:

Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefonjai LETÖLTÉS. Artur Kuzyakov

Ha belép a laptop sorozatba, általában ott lesz egy lista a laptop számára szükséges illesztőprogramokról.

Tehát ahhoz, hogy megbirkózzon azzal a WiFi-vel, amely nem akar csatlakozni Windows 10, Windows 8 vagy Windows 7 laptopon, próbálja ki az alábbi lépéseket!

1. lépés - Lépjen be az Eszközkezelőbe

 • Kattintson a jobb gombbal a Windows logóra, és válassza a menüt Eszközkezelő.

2. lépés - Keresse meg az illesztőprogramokat

 • Keresse meg a laptopjára telepített Wi-Fi illesztőprogramokat. A részben megtalálhatja Hálózati adapterek.

3. lépés - Kattintson a jobb gombbal

 • Kattintson a jobb gombbal az eltávolítani kívánt illesztőprogramra, válassza ki Eltávolítás. Várja meg a folyamatot, és indítsa újra a folyamatot. Amikor a laptop újra be van kapcsolva, telepítse újra a Wi-Fi illesztőprogramot.

4. Állítsa vissza a kapcsolatot, ha a laptop nem tudja csatlakoztatni a WiFi-t

Ha a laptop nem akar csatlakozni a WiFi-hez, és információkat talál korlátozott hozzáférés Wi-Fi hálózaton sok oka lehet gyorsítótár WiFi adatok a laptopon.

Ez kiválthatja hibákat a WiFi jel vételéről. Ennek kijavítására az út nagyon egyszerű, nagyon!

Kipróbálhatja ezt a módot is egy olyan laptop WiFi javításához, amely nem tud csatlakozni a Windows 7, Windows 8 vagy Windows 10 rendszerhez, ha a laptop nem tud csatlakozni bizonyos WiFi-hez.

1. lépés - Írja be a Parancssorot

 • Nyisd ki Parancssor, vagy az alkalmazás megnyitásával, vagy a gomb megnyomásával Ctrl + R és írjon be egy szót cmd.

2. lépés - Írja be a parancsokat

 • Írja be a parancsot "netsh winsock reset katalógus" és nyomja meg belép.

3. lépés - Írja be újra a parancsot

 • Még mindig ugyanabban a Parancssor ablakban írja be a parancsot "netsh int ipv4 reset reset.log" és nyomja meg belép. Indítsa újra a laptopot.

Ez az 4 módszer a laptop csatlakoztatására, amely nem képes csatlakozni a WiFi-hez. A laptop javítása után a WiFi nincs csatlakoztatva, a laptop újra csatlakozik a WiFi hálózathoz, deh!

Gondolod, hogy van egy másik hatékonyabb módszer egy olyan laptop kezelésére, amely nem tud csatlakozni a WiFi-hez, banda?

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.