hogyan kell regisztrálni egy gőzfiókot a 2. dota lejátszásához

Szeretnél ingyen játszani Dota 2 vagy CS: GO játékokat? Előtte tudnia kell, hogyan regisztrálhat egy ingyenes Steam-fiókot, így élvezheti a szórakozást (ez nagyon egyszerű).

Unod már a Mobile Legends és más analóg MOBA játékot, de szeretnél valami nagyobb kihívást? Talán költözzön ide DOTA 2 lehet a megoldás srácok.

Val vel játékmenet ami bonyolultabb, természetesen a játék rabja lesz.

De mielőtt elkezdené játszani ezt az egy játékot, rendelkeznie kell Steam fiókkal! Itt van Jaka áttekintése hogyan kell regisztrálni egy Steam fiókot több ...

Hogyan hozhat létre Steam-fiókot gyorsan és egyszerűen

Vannak páran hogyan hozhat létre Steam fiókot hogy megpróbálhatja. Az első a hivatalos Steam weboldalon keresztül történik.

Vagy megteheti az alkalmazáson keresztül is ügyfél amelyet először le kell töltenie és telepítenie kell a számítógépére. A kíváncsiság helyett kövessük csak Jaka útmutatását!

Steam-fiók létrehozása a Steam hivatalos webhelyén keresztül

Ily módon elérheti a Steam hivatalos webhelyét egy asztali PC-n elérhető böngészőalkalmazásban, például a Microsoft Edge, a Mozilla Firefox vagy a Google Chrome böngészőben.

  • 1. lépés: Első alkalommal a következő linkre kell kattintania: //store.steampowered.com/join/. Azonnal az oldalra irányít Hozzon létre egy fiókot a Steam hivatalos weboldalán.
Termelékenység Valve Corporation alkalmazások LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Továbbá, csakúgy, mint a legtöbb regisztrációs lépés, ki kell töltenie Steam fiók neve Ön. Ezután a következő oszlopba írjon be egy legalább 8 karakteres jelszót egy aktív e-mail címmel együtt. Ne felejtsd el kitölteni captcha ellenőrző kódként.
  • 3. lépés: Most csak el kell fogadnia a Steam szabályait és adnia kell ellenőrzőlista az opciókról Egyetértek ÉS 13 éves vagy idősebb vagyokés kattintson a gombra Folytatni a fiók létrehozásának megkezdéséhez.
  • 4. lépés: Végül csak annyit kell tennie, hogy megerősíti e-mail címét, és rákattint Elkészíteni az felhasználófiókom a kapott üzenetre. Könnyű?

Hogyan lehet Steam-fiókot létrehozni a Steam kliens alkalmazáson keresztül

Azt is egyszerűen átvészelheti Steam kliens alkalmazás amelyet letölthet és telepíthet a Steam hivatalos webhelyéről. Itt van egy egyszerű módszer erre.

  • 1. lépés: Azok számára, akik nem rendelkeznek ezzel az alkalmazással, keresse fel a Steam hivatalos webhelyét vagy a következő linket: //store.steampowered.com/about/. Kattintson a gombra Telepítse a Steam-et most a letöltési és telepítési folyamat megkezdéséhez.
Apps Downloader & Plugin Valve Corporation LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Ha elkészült, nyissa meg a Steam kliens alkalmazást. Ezután megtalálja a Steam bejelentkezési ablakot, és kiválasztja a menüt Új felhasználó létrehozása a Steam lista elindításához.
  • 3. lépés: Csakúgy, mint az első lépés, lépjen be Steam fiók neve a megadott oszlopban. Írja be a jelszót a használt aktív e-mail címbe is. Ne felejtsen el belépni captcha az ellenőrzési folyamathoz.
  • 4. lépés: Ezután a Steam-előírások jóváhagyása után csak jelölje be a pipát Egyetértek ÉS 13 éves vagy idősebb vagyok és kattintson a gombra Folytatni a következő folyamathoz.
  • 5. lépés: Végül egy kattintással erősítse meg a kapott üzenetet Elkészíteni az felhasználófiókom a Steam-fiók aktiválásának kezdeményezéséhez.

Videó: Íme az egyszerű út a mobil legendákról a Dota 2-re!

Tehát így kell egyszerűen és gyorsan regisztrálni a Steam-fiókot a Steam kliens webhelye és alkalmazása segítségével.

Most játszhat a kedvenc játékaival. Nem csak a Dota 2, hanem vannak más izgalmas játékok is, például a Paladins, a CS: GO és így tovább. sok szerencsét srácok!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.