Az IMEI Android és iPhone telefonok ellenőrzése az Ipari Minisztérium 2020-ban

Ellenőrizze az Android és az iPhone IMEI-jét, hogy ne akadályozza a kormány. Győződjön meg arról, hogy mobiltelefonja IMEI-jét regisztrálták az Ipari Minisztérium webhelyén. Így van, banda!

A kormány hivatalosan végrehajtotta IMEI-blokkolási szabályok mert okostelefon vagy HP BM (fekete piac) Indonéziában kering 2020. április 18-án.

Azok számára, akik még mindig bizonytalanok a mobiltelefon valódiságában, azonnal ellenőrizze HP IMEI szám az Ipari Minisztérium webhelyén.

Az Ipari Minisztérium IMEI ellenőrző webhelyén megtudhatja, hogy a HP IMEI számát regisztrálták-e a kormányzati adatbázisban, vagy sem. Ha nincs regisztrálva, ez annak a jele, hogy a mobiltelefonod illegális, banda.

Hogyan ellenőrizhetem az IMEI-t a HP-n? Nos, itt van Jaka áttekintése hogyan lehet ellenőrizni az IMEI-t a legújabb Android és iPhone számára 2020-ban amelyet közvetlenül gyakorolhat.

Ellenőrizze az IMEI-t a legújabb, 2020-as Android-telefonok és iPhone-ok számára

IMEI vagy Nemzetközi mobileszköz-azonosító mondhatni, mint egy mobiltelefon identitása. Ez az egyedülálló, 15-16 számjegyű számból álló kód fontos adatokat, bandákat tárol.

Általánosságban elmondható, hogy az IMEI ellenőrzésének módja a legtöbb androidos telefonon hasonló, de vannak olyanok is, akiknek megvan a maguk módja, mint például az iPhone és az Android bizonyos típusai.

Kíváncsi vagy, hogyan? Először nézze meg a következő értékeléseket!

A HP IMEI ellenőrzése Telkomsel és XL felhasználók számára

Nem kell többet bajlódni! Most az indonéz mobilszolgáltatók is nyújtanak szolgáltatásokat ellenőrizze az IMEI HP telefonszámát telepítve van a készülékre.

A Telkomsel és az XL szolgáltatások felhasználói számára a nyilvántartásba vett vagy nem regisztrált mobiltelefon IMEI-jét ellenőrizheti olyan egyszerű módon, mint az alábbiak.

1. Ellenőrizze a HP IMEI-t a Telkomsel-felhasználók számára

A Telkomsel szolgáltatás felhasználói, például a simPATI, az AS kártya, a Loop és a Kartu Halo számára elérheti a Dial alkalmazást, és megnyomhatja a * gombot.337# majd hívjon.

Ezután választ egy lehetőséget 1. Az IMEI ellenőrzése hogy ellenőrizze az eszköz IMEI-kódját. Várjon néhány percet, amíg meg nem kapja az SMS-t.

Ha az IMEI regisztrálva van, akkor az SMS megszólal "Tisztelt Ügyfél! Az eszköz IMEI számát regisztráltuk.".

2. Ellenőrizze a HP IMEI for XL Users alkalmazást

Eközben az XL szolgáltatás felhasználói elérhetik a Dial gombot, és megnyomhatják a gombot *123*817# majd nyomja meg a telefon gombot. Ezután választ egy lehetőséget 1. IMEI REGISZTRÁCIÓ és várja meg az SMS-t.

Ha regisztrált, akkor kap egy SMS-t, amely olvassa "Az IMEI és a telefonszámod már regisztrálva van. Győződj meg róla, hogy a számod mindig aktív ezzel az IMEI-vel.".

Hogyan ellenőrizhető az összes Android HP márka IMEI-je

Legalább háromféle módon lehet általában alkalmazni az IMEI-számkód ellenőrzését okostelefon Android. A következők:

1. Ellenőrizze az IMEI-t az USSD tárcsázó kód használatával

Először ellenőrizheti az IMEI-t USSD kódon keresztül amely a Dial alkalmazásba van beírva okostelefon Android. A lépések megegyeznek a hitel vagy internetes kvóta ellenőrzésével.

Csak annyit kell tennie, hogy beírja az USSD kódot *#06# a Dial alkalmazásban, és az IMEI szám előugró ablak automatikusan megjelenik az alábbiak szerint, banda.

2. Ellenőrizze az IMEI-t a Beállítások menüben

Másodszor, ellenőrizheti az Android telefon beállításait is, hogy részletesebb információkat kapjon.

 • Nyisd ki Beállítások majd válassza ki a kívánt lehetőséget A Mobilról.
 • Ezután válasszon egy lehetőséget Állapot majd opciók IMEI információk.
 • Teljes IMEI számadatokat kap. Ha a mobiltelefonja rendelkezik valamilyen funkcióval két SIM akkor lesz 2 IMEI megjelenik a képernyőn.

3. Ellenőrizze az IMEI-t fizikai mobiltelefonon keresztül

Harmadszor, ellenőrizheti a szokásos IMEI kódot is a HP testére nyomtatva, bármelyik lehet matrica közvetlenül a testhez rögzítve vagy rögzítve.

Nos, androidos mobiltelefonon, cserélhető akkumulátorral (kivehető) Az akkumulátor eltávolításakor az alábbiak szerint láthatja.

Például az ApkVenue a HP-t használja LG V20 itt!

Ami az akkumulátoros Android mobiltelefon típusát illeti nem eltávolítható mint most, általában az IMEI kódot közvetlenül a törzs hátuljára írják.

Például az ApkVenue a HP-t használja Samsung Galaxy S10 + Igen!

Hogyan ellenőrizhető az IMEI egy Samsung mobiltelefonhoz

Most kifejezetten a Samsung márkájú mobiltelefon-felhasználók számára ellenőrizheti IMEI a Samsung HP számára a beállítások menüben. Így teljes egészében:

 • Először nyisd ki Beállítások Samsung mobiltelefonját, majd csúsztassa lefelé a képernyőt, és érintse meg a menüt A Mobilról.
 • Azonnal megkapja a Samsung mobiltelefonjával kapcsolatos összes információt, beleértve az IMEI számot is.

Igen, ezt a módszert megteheti a jelenleg elérhető legfrissebb Samsung mobiltelefonok minden típusán. Elég könnyű és nem túl bonyolult, igaz?

Hogyan ellenőrizhető egy Xiaomi mobiltelefon IMEI-je

Csakúgy, mint korábban, Önnek, Xiaomi mobiltelefon-felhasználóknak, a MIUI felületén található Beállítások menüben ellenőrizheti az IMEI-t. Itt van, hogyan:

 • Először lépjen a menübe Beállítások majd válasszon egy lehetőséget A Mobilról.
 • A Mobiltelefonról opcióban akkor élsz tekercs aljára, majd válassza ki Állapot.
 • Ezután, hogy megtudja az IMEI számot egy Xiaomi mobiltelefonon, csak annyit kell tennie, hogy menjen a lehetőségekhez IMEI információk.
 • Voálá! Most megkapja a Xiaomi IMEI információkat, az alábbiak szerint. Két IMEI számot fog kapni, mert ennek a mobiltelefonnak kettője van rések Jogsi.

Nos, ez a lépés a következőkre is vonatkozik Kínai Android telefonok mások, például a Huawei, a Honor, a HTC és mások, bandák. Ne felejtse el ellenőrizni a legújabb Xiaomi mobiltelefonok listáját, hogy ne csalja meg a KW termékeket, itt.

Az IMEI HP Vivo ellenőrzése

A Vivo vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb HP márka Indonéziában. Tehát ne csodálkozzon, ha sokan keresnek információt arról, hogyan kell csinálni ellenőrizze az IMEI HP Vivo terméket. Itt van, hogyan:

 • Csakúgy, mint korábban, csak a menübe kell mennie Beállítások azután tekercs amíg le nem talál egy lehetőséget További beállítások.
 • Ezután csak újra ki kell választania a menüt Telefonról tudni a mobiltelefon adatait.
 • Nos, most megtudhatja a HP Vivo típusát, valamint a készüléken található két IMEI számot. Könnyű, igaz?

A módszert ezen három lépésben alkalmazhatja a jelenleg forgalomban lévő legújabb Vivo HP-k szinte mindegyikére.

Hogyan ellenőrizhető az IMEI az OPPO HP számára

Következik a Vivo testvér Kínából, főleg, ha nem OPPO. Itt te is tudsz ellenőrizze az OPPO mobiltelefon IMEI-jét a Beállítások menüben a következő lépések végrehajtásával:

 • Nyissa meg a menüt Beállítások Oppo mobiltelefonján, majd válasszon egy lehetőséget Telefonról.
 • Ezután csúsztassa le a mobiltelefon képernyőjét a végéig, és válassza újra az opciót Állapot.
 • Megkapja a mobiltelefonjával kapcsolatos összes információt, beleértve az IMEI számot is.

Ez a módszer meglehetősen gyakori, hasonlóan az IMEI Xiaomi vagy más kínai márkák ellenőrzéséhez szükséges lépésekhez. Megtalálhatja az OPPO IMEI-jét is a következő címen: tárcsa * # 06 # kóddal.

Ne felejtse el ellenőrizni az IMEI számát! Ne ígérjen neked OPPO mobiltelefont hivatalos áron, de hamis minőséget.

Az IMEI ellenőrzése a HP iPhone és más iOS rendszereken

Végül, kifejezetten iOS-alapú eszközök, például iPhone és iPad esetében az IMEI számot a Beállítások menüben találhatja meg a következő lépésekkel:

 • Nyisd ki Beállítások iPhone eszközén, és válassza az opciót Tábornok.
 • Ezután válasszon egy lehetőséget Ról ről.
 • Görgessen lefelé, és az IMEI-száma megjelenik az oszlopban IMEI.

Hogyan lehet ellenőrizni az iPhone IMEI-t nagyon egyszerű, igaz? Nem csak ez, hanem néhány iPhone IMEI szám is látható a mobiltelefon hátoldalán. Egyszerű!

Bónusz: Hogyan ellenőrizhető a HP IMEI az Ipari Minisztérium webhelyén, regisztrált vagy nem?

Az indonéziai HP BM blokkolásának szabályai három minisztériumot érintenek, nevezetesen Kominfo, Ipari Minisztérium, és Kereskedelmi Minisztérium, banda.

Ekkor a mobiltelefon IMEI állapotát is ellenőrizheti, függetlenül attól, hogy regisztrált-e vagy sem az Ipari Minisztérium IMEI ellenőrző webhelye (//imei.kemenperin.go.id/). A lépések a következők.

1. lépés - Másolja a HP IMEI számot

 • Először maradj másolja a HP IMEI számát Több olyan módszeren ment keresztül, amelyeket az ApkVenue fentebb áttekintett. Ha nem, akkor csak annyit kell tennie, hogy belép a Dial alkalmazásba, és beírja a *#06#.

2. lépés - Keresse fel az Ipari Minisztérium IMEI webhelyét

 • Az alkalmazáson keresztül böngészőCsak meg kell látogatnia az Ipari Minisztérium IMEI ellenőrző webhelyét (//imei.kemenperin.go.id/) és írja be az IMEI számot a mellékelt speciális oszlopba.
 • Ha igen, akkor csak nyomja meg Belép továbbá Keresés mellette.

3. lépés - Regisztrált HP IMEI vagy sem

 • Ha mobiltelefonja hivatalos és regisztrált, megjelenik egy kijelző "Az IMEI be van jegyezve az Ipari Minisztérium adatbázisába".
 • Eközben, ha a mobiltelefon BM, más néven illegális, megjelenik egy kijelző "Az IMEI nincs regisztrálva az Ipari Minisztérium adatbázisában" és valószínűleg blokkolni fogják.

Az IMEI-blokkoló szabályok bevezetésével talán néhányuknak még kérdései vannak ezzel kapcsolatban.

Az április 18. előtt vásárolt HP BM-től kezdve, a külföldi turisták mobiltelefonjának hatásától kezdve, hogyan lehet regisztrálni az IMEI-t a HP számára, amelyet április 18. után nem regisztráltak vagy vásároltak külföldön?

A kérdés megválaszolásához az ApkVenue elmagyarázta a következő pontokat.

 1. A HP BM vagy a tengerentúlon vásárolt termékek, amelyeket indonéz szolgáltatói szolgáltatásokkal aktiváltak 2020. április 18. előtt, nem érinti az IMEI blokkolása, és normálisan használható.
 2. Az Indonéziába érkező külföldi turisták mobiltelefonjai akkor is normálisan működnek, amikor van aktiválja a csomagot barangolás vagy igénybe veheti egy indonéz szolgáltató szolgáltatásait.
 3. Az IMEI blokkolási séma a következőkre is vonatkozik Elveszett vagy ellopott HP, hogy mások ne használhassák újra. Ezt a blokkolást a veszteség igazolásával és a szolgáltató felé történő jelentéssel kell alátámasztani.
 4. Minden új vagy használt HP BM indonéz üzemeltetői szolgáltatással aktiválódik 2020. április 18. után már nem használható (nem használhatja a mobil jelet).
 5. Mert a HP külföldről történő vásárlása, van olyan módszer is az IMEI HP regisztrálására, amelyet nem jövedéki úton regisztráltak. Ez csak az utasok által szállított két eszközre vonatkozik (könnyen hordozható), ahol érkezéskor be kell jelenteni és regisztrálni kell az IMEI-t a repülőtéren. Ha az áruk értéke meghaladja az 500 USD-t, akkor a vonatkozó importadót is felszámítják.
 6. Az IMEI-blokkolás csak eszközökre vonatkozik HKT (mobiltelefon, kézi számítógépek és táblagépek), a laptopok kivételével.

Ez néhány módszer az IMEI ellenőrzésére a Samsung, a Xiaomi, a Vivo, az OPPO és más típusok mellett, veled, iPhone-felhasználókkal és iOS-alapú eszközökkel együtt.

Tehát már tudja, hogy készüléke hivatalos vagy nem hivatalos?

Ne felejtsd el megírni véleményedet az alábbi megjegyzés oszlopban, és találkozunk a következő JalanTikus.com cikken!

Olvassa el a cikkeket is Blokkolja a HP-t vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi