hogyan lehet élőben közvetíteni a játékokat a Facebookon, a HP és a PC számára!

Meglepően egyszerű, hogyan lehet streaming játékként élni a Facebookon a streaming játékokat! Itt az ApkVenue elárulja, hogyan lehet élőben közvetíteni az FB játékokat, hogy még híresebbé váljon!

A Facebookon történő élő közvetítés még híresebbé teheti, mint egy ember streamer híres játék. Sőt, ha igazán jól tudsz játszani egy játékot.

Nem csak a YouTube és a Twitch, most felület A Facebooknak is van funkciója Facebook Gaming amely befogadhatja a streamer játékok a világ minden tájáról.

Használatával megteheti élőadás játékok és a legnépszerűbb közösségi média felhasználók nézik, tudod.

Akarom tudni hogyan lehet élőben közvetíteni a játékokat az FB-n? Gyere, nézze meg az alábbi PC-s, laptopos és PC-s felhasználók véleményét okostelefon Android, banda.

Útgyűjtemény élőadás PC és mobil Facebook játékok

Jelenleg élőben közvetíthet a Facebookon különféle eszközökön keresztül, beleértve a számítógépeket és a mobiltelefonokat is. Tehát valójában nincs szükség tőkére!

Ebben a cikkben az ApkVenue a két módszert tárgyalja, természetesen az alkalmazással együtt élőadás a játék ingyenes, és sokan használták streamer.

Kíváncsi lehet, igaz? A következő hogyan lehet élőben közvetíteni a játékokat az FB oldalon könnyen PC-n és HP-n keresztül.

Élő közvetítés a Facebookon PC / Laptop segítségével

Talán már felismeri streamer vagy a híres Gaming YouTuberek PewDiePie, Nindzsaés mások, bandák.

A legfrissebb 2020-as játékcímek közül sokat játszottak platfrom PC. Beleértve a játékokat mainstream mint a PUBG, a Fortnite vagy a Minecraft.

Megtenni folyam az FB játékai olyanok, mint a professzionális játékok, nem is kellenek túl magas PC vagy laptop specifikációk.

Sőt, az általad használni kívánt alkalmazások könnyűek és természetesen ingyenesek! Szeretné tudni, hogyan lehet élőben közvetíteni a Facebook PC-n és laptopon? Ellenőrizze az alábbi lépéseket.

1. lépés - Telepítse az Open Broadcaster Software Studio (OBS Studio) alkalmazást

 • Először is meg kell Letöltés és élő streaming szoftver telepítése PC, vagyis Nyílt műsorszolgáltató szoftverstúdió (OBS Studio).

 • Ha nem rendelkezik a szoftverrel, az alábbi linken szerezheti be:

Apps Produktivitás OBS Projekt LETÖLTÉS

2. lépés - Látogassa meg a Facebook Live Streaming webhelyét

 • Látogassa meg az oldalt Facebook Élő közvetítés, majd kattintson a gombra Élő közvetítés létrehozása.

Látogasson el a Facebook Élő közvetítés webhelyére: Kattints ide!

 • Ezt követően megjelenik egy képernyő, amely felkészül a Facebook élő közvetítésére. Csak másol Streamkulcs mint az alábbi képen.

3. lépés - Nyissa meg újra az OBS Stúdiót

 • Nyisd ki szoftver OBS Stúdió, amely már volttelepítés. Ezután a fő ablakban kattintson a menüre Beállítások ami a jobb alsó.
 • Ezen az oldalon mindössze annyit kell tennie, hogy váltani kell fülreFolyam. Aztán te választod Szolgáltatás: Facebook Live, Szerver: Alapértelmezett, és be Streamkulcs: illessze be a másolatot a 3. lépésbe.

 • Ha minden helyesen van kitöltve, kattintson a gombra rendben.

4. lépés - Nyissa meg a játékot a PC-n

 • Nyissa meg a kívánt játékot élő adás Facebookon. Kicsinyítse az ablakot, és térjen vissza az OBS Studio-hoz.

 • Ezután kattintson a gombra + ikonra szakaszban Forrás és válaszd Game Capture. Ha megjelenik a következő, kattintson rendben.

5. lépés - Válassza ki a kiszolgálandó ablakot

 • A következő ablakban egyszerűen végezhet módosításokat Mód: Rögzítse az adott ablakot és Ablakok: Válassza ki a játékablakot. Ha van, kattintson rendben.

6. lépés - Hang hozzáadása

 • A játék hangjának hozzáadásához kattintson a gombra + ikonra szakaszban Forrás és válaszd Audio bemenet rögzítése. Ha megjelenik a következő ablak, kattintson a gombra rendben.
 • Ezután állítsa be Eszköz: Alapértelmezés szerint élő hangot kap a számítógépéről és az általad játszott játékokról. Kattintson a gombra rendben a következő lépésre.

7. lépés - Ne felejtsd el a Facecam-ot

 • Ha hozzá akarja adni facecam, kattintson a gombra + ikonra tovább Forrás és válaszd Videofelvevő eszköz.
 • Ha nincs webkamera, megváltoztathatja androidos telefonját is webkamera nevű alkalmazással felfegyverkezve DroidCam, tudod.

 • Akkor csak ki kell választania, melyik eszköz készíti a videót. Itt választja Eszköz: DroidCam Source 3, ha androidos telefont használ webkamera. Ha rákattintott rendben.

8. lépés - Írja be a hangot a külső mikrofonról

 • Ezután a külső mikrofon hangjának beviteléhez koppintson újra + ikonra tovább Forrás és válaszd Audio bemenet rögzítése.
 • Ezután válassza ki a használni kívánt eszközt hang, például Eszköz: Mikrofon (DroidCam Virtual Audio) és kattintson rendben.

9. lépés - Állítsa be az elrendezést

 • Végül csak be kell állítania elrendezés nézze meg, mielőtt elindulna élőadás a Facebook Gaming oldalon. Ha ügyesnek tűnik, csak kattintania kell Indítsa el a közvetítést.

10. lépés - Vissza a Facebook Live Streaming oldalra

 • Térjen vissza a Facebook Live Streaming oldalra, és várja meg, amíg megjelenik az OBS Studio-hoz hasonló képernyő.

 • Itt állíthatja be a leírást, a játékot és a címet. Kezdeni folyam, kattintson a gombra Élesben. Könnyű, igaz?

Út élőadás Játékok a Facebookon mobiltelefonon keresztül

Akkor hogyan élő játékok a Facebook-on iPhone vagy Android? Nyugodj meg, az uton kívül élőadás Facebook a PC-n, te is élő játékok az FB-n a HP-n keresztül.

Kipróbálhatja a módokat élő PUBG a Facebookon Android vagy iPhone. Más játékokat is játszhat, például a Free Fire vagy a Mobile Legends ala Jess No Limit, Látom.

Oly módon élőadás az FB-n, amely meglehetősen egyszerű a játékhoz, megtehet néhány egyszerű lépést, például az ApkVenue alábbiakban áttekintett bandáját.

1. lépés - Telepítse az Omlet Arcade alkalmazást

 • Először is meg kell Letöltés és telepítés először a megnevezett alkalmazás Omlet árkád amelyet alább letölthet.
Omlet Video & Audio Apps, Inc. LETÖLTÉS
 • Ha már telepítve van, akkor csak annyit kell tennie, hogy megnyitja ezt az alkalmazást, és megérinti a fiókot Fiók létrehozása és kövesse a következő lépést, banda.

2. lépés - Engedélyezze az engedélyeket

 • Az Omlet Arcade első használatakor először érintse meg az engedélyeket Aktiváld most. Csúszó váltani aktiválni.

 • Ha igen, azonnal visszatérhet az Omlet Arcade alkalmazáshoz.

3. lépés - Válassza az Élő közvetítés lehetőséget

 • Akkor csak koppintani kell + ikonra alján, és válasszon egy lehetőséget Élesben.

 • Akkor csak ki kell választania, hogy melyik játékot szeretné játszani, nem tudja élőadás PUBG a Facebookon vagy másokon.

4. lépés - Válassza a Csatorna lehetőséget

 • Ezután átirányít a játékba. Kezdeni élőadás, csak meg kell koppintania gomb overlay Omlet árkád átlátszó.
 • válassza csatorna melyiket szeretné élőben közvetíteni. Ebben a cikkben az ApkVenue kiválaszt egy lehetőséget Facebook. Csatlakoztassa a Facebook-fiókot, és csak kövesse a lépéseket.

5. lépés - Állítsa be a beállításokat

 • Elkövetés előtt folyam, addig több beállítást is megadhat, például leírást, felvételi minőséget overlay használt. Ha kész, egyszerűen érintse meg a gombot Rajt.

6. lépés - Indítsa el az élő közvetítést

 • Így néz ki a jelenlegi mód élőadás játék indul az FB-n a HP-n keresztül, hol van a gomb overlay Az Omlett Arcade státuszba kerül Élő, banda.

Bónusz: Way élőadás Játékok PC-n, az OBS Stúdiótól eltérő alkalmazásokkal

Szeretne alternatív alkalmazást találni élőadás az OBS Stúdiótól eltérő játékok? Az ApkVenue két másik alkalmazást is megvitatott, nevezetesen XSplit Gamecaster és Bandicam hogy megpróbálhatja.

Mindkettő jól működik azok számára is, akik trükközni akarnak élő a Facebookon is rekord amikor a játékot, bandát.

Nos, a két alkalmazás teljes áttekintéséhez elolvashatja azt a cikket, amelyet az ApkVenue alább áttekintett, banda. Cekidot!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Oktatóanyag élőadás A Facebook játékai millió pénzek lehetnek!

Nos, ott van út élőadás játékok a Facebook-on könnyen PC-n, laptopon és okostelefon, banda.

A lépések meglehetősen hosszúak, de őszintén szólva nem lesz olyan nehéz, mint amit olvastál. Különösen, ha megfelelően és gondosan követed, bandázz.

Ha még mindig vannak kérdései a fenti cikkből, ne habozzon feltenni az alábbi megjegyzések oszlopban. Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is élőadás vagy más érdekes cikkeket a 1S.