10+ ok és mód egy forró mobiltelefon hűtésére

A forró mobiltelefon oka soknak bizonyul. Itt van egy magyarázat, valamint egy forró mobiltelefon hűtésének módja!

Sok tényező okozza a forró HP-t, és ismernie kell a legjobb tippeket és trükköket ezek leküzdésére. Ha nem, akkor nem lehetetlen, hogy az okostelefon több mint 2 évig bírja, bandában.

Ezenkívül a gyorsan felmelegedő okostelefonok kényelmetlenséget okozhatnak bennünk, ezért ezen kívül meg kell javítani hogyan lehet manipulálni egy okostelefon akkumulátorát.

Tehát, hogy megelőzze a fenti okostelefon-problémákat, amelyek most veled történhetnek, az ApkVenue-nak van néhány hogyan hűthet le egy forró mobiltelefont. Kérjük, figyeljen és tanulmányozzon figyelmesen!

A forró HP gyors okai és hogyan lehet legyőzni őket

Lehet, hogy gyakran tapasztalt forró mobiltelefon-problémákat, különösen, ha okostelefonjának nincsenek olyan minősített specifikációi, amelyek elnyomhatják a hőmérséklet-emelkedést.

A probléma az, hogy ez az állapot általában más problémákra is átterjed, beleértve azokat is, amelyeket az akkumulátor gyorsan túlmelegít.

De mi okozza a mobiltelefonok és az elemek túlmelegedését? És hogyan tudja megakadályozni, hogy a mobiltelefon gyorsan túlmelegedjen? Itt a vita!

Miért képes a HP gyorsan felmelegedni?

Mielőtt megtudná, hogyan kell kezelni a forró HP-t, érdemes először megismerni az okokat.

Így számos óvintézkedést megtehet, hogy ne tapasztaljon több problémát az akkumulátor gyors felmelegedésével vagy magával a mobiltelefon testével, bandával.

1. Túl hosszú játék

Hallottál már arról, hogy a játékokkal a telefon gyorsan felmelegedhet? Kiderült, hogy van egy pont is, tudod! Ennek oka az, hogy az olyan nehéz játékok, mint a PUBG, nagyon keményen működtetik a mobiltelefon GPU-teljesítményét.

Ennek eredményeként nem is kerülheti el az akkumulátor gyors felmelegedésének problémáját, bandám. Valójában ez az állapot gyakran okozza a mobiltelefonok felmelegedését, és az akkumulátor gyorsan lemerül.

Ideális esetben csak 1-2 órát kell játszania. Ezt követően tartson egy kis szünetet a mobiltelefonján, hogy csökkenjen a hő. Ez arra is hasznos lesz, hogy a mobiltelefon akkumulátora hosszabb ideig tartson.

2. A streaming alkalmazás használata túl hosszú

A játékokon kívül az alkalmazások nézése folyam túl hosszú ideig használhatja a mobiltelefont is.

Folyó szükség gyors internetkapcsolat, és nem kis energiát igényel.

Próbálj meg emlékezni, hány órát töltöttél a Youtube nézésével. Sőt, most van Netflix amely rengeteg minőségi sorozatszámot is biztosít.

Tehát ne csodálkozzon, ha mobiltelefonja szörfözés közben gyorsan felmelegszik, majd más problémákra is átterjed, köztük az egyik gyorsan felmelegszik és lemerül, huh!

3. Még nem optimális beállítások

Próbálja meg ellenőrizni, hogy a mobiltelefon beállításai optimálisak-e vagy sem. Lehetséges, hogy vannak olyan beállítások, amelyek valójában a mobiltelefont gyorsan felmelegítik.

Például a képernyő fényereje túl világos, túl sok widgetet használjon élő háttérkép ami pazarolja az akkumulátort stb.

Amellett, hogy a mobiltelefonok és az akkumulátorok gyorsan felmelegednek, ezek a beállítások az akkumulátor gyors lemerülését is okozhatják, annak ellenére, hogy nem használják.

4. Környezeti tényezők

A mobiltelefonok gyors felmelegedésének egyik oka a környezeti tényezők, banda! Lehetőség szerint kerülje a mobiltelefon és a napfény közvetlen érintkezését.

Amellett, hogy a mobiltelefon gyorsan felmelegszik, a napfény miatt az érintőképernyő sem fog megfelelően működni, és az akkumulátor felmelegedhet.

5. Frissítse az alkalmazásokat és a szoftvereket

Olyan alkalmazások, amelyek rendelkeznek hibákat problémákat okozhat a mobiltelefonjával, beleértve a mobiltelefon és az akkumulátor gyors túlmelegedését is, mivel az optimálisnál alacsonyabb processzort használ.

Ezért legyél szorgalmas frissítés alkalmazás miatt esedékes frissítés, hibákat tartalmazta az alkalmazás gyakran javította fejlesztő.

kívül frissítés ne felejtse el mindig megtenni az Ön által használt alkalmazásokat frissítés az operációs rendszer. Ennek oka az, hogy sokan lesznek hibákat amit kijavítottak, miután megtetted frissítés.

6. Túl sok alkalmazás fut egyszerre

Szüksége van a bandára is, hogy ellenőrizze, hány alkalmazást futtat egyszerre. Minél több alkalmazást nyit meg, annál valószínűbb, hogy mobiltelefonja gyorsan felmelegszik.

Nem csak ez az állapot a HP akkumulátorának gyors lemerülését is eredményezheti, annak ellenére, hogy még mindig új! Ehhez csak annyit kell tennie, hogy bezárja azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem használ.

Ha lusta egyenként bezárni, akkor kihasználhatja a funkciót törölje a legutóbbi alkalmazást ami mindig bármilyen márkájú mobiltelefonban van.

7. Gyenge akkumulátorminőség

A forró mobiltelefonok és más gyorsan lemerülő elemek oka, mégpedig azért, mert elavult eszköz.

Ha mobiltelefonja elég idős, akkor előfordulhat, hogy az akkumulátor minősége romlott, ami miatt az akkumulátor gyorsan felmelegszik vagy lemerül.

Ezért, ha régi típusú mobiltelefont használ, ahol az akkumulátor eltávolítható, akkor célszerű az akkumulátort kicserélni egy újra.

Eközben a legújabb HP akkumulátorok általában már nagy beépített akkumulátorral rendelkeznek, ezért nem cserélhetők.

8. Nehéz jel

Az utolsó ok, ami miatt a mobiltelefonok és az akkumulátorok gyorsan felmelegednek, a rossz jel miatt van. Különösen akkor, ha erős jelet igénylő játékokat játszik, a mobiltelefon gyorsan felmelegszik.

Javasoljuk, hogy használjon Wi-Fi hálózatot, hogy a kapcsolat zökkenőmentes legyen, és csökkentse a mobiltelefon terhelését. Még akkor is, ha nincs jel, megtalálja a helyet, ahol a legjobb jelet kaphatja.

Hogyan hűtsük le a gyorsan hevítő HP-t

Miután megtudta az okot, biztosan meg fogja kérdezni. Hogyan kezeled a forró mobiltelefont? Az ApkVenue hatékony tippeket fog megosztani azok számára, akiknek okostelefonjaik és akkumulátorai nagyon könnyen felforrósodnak.

Itt van tíz hogyan kell kezelni a mobiltelefonokat és az akkumulátorokat, amelyek gyorsan túlmelegednek ami minden bizonnyal hatékonyan csökkenti az okostelefon „lázát”. Azonnal nézze meg az alábbi módszert.

1. Használja az Eredeti töltőt

Az eredeti töltő sérült? Pénzt szeretne megtakarítani egy olcsóbb töltő megvásárlásával, de nem világos annak eredete és minősége.

Bármely töltő használata valóban veszélyezteti az akkumulátort és az okostelefont, még az is, amely az egyik fő okozója az akkumulátor és a HP gyorsan felmelegszik.

Szokás, hogy mindig az eredeti töltőt használja, és ha sérült, vásároljon új eredeti töltőt.

Annak érdekében, hogy az Ön által használt töltő eredeti legyen és jó áramlással rendelkezzen, használjon alkalmazást Amper.

2. Ellenőrizze a WiFi használatát

Ez a funkció szinte mindig aktiválódik az Ön számára, a kvóta. Nincs semmi baja, a WiFi aktiválása nem közvetlenül okozza A HP és az akkumulátor gyorsan felmelegszik.

Közvetett módon azonban a háttéralkalmazás automatikusan elindul, amikor az okostelefon csatlakozik a WiFi-hez, ami aztán forróvá teheti az okostelefont.

Annak érdekében, hogy a wifi ne kapcsoljon be folyamatosan, használhat egy Smart Wifi vagy Wifi Sleeper nevű alkalmazást.

Ez az alkalmazás megoldás lehet azok számára, akik egy erőteljes, gyors, gyors mobiltelefon kezelésének módját keresik.

3. Kapcsolja ki a Bluetooth-ot és a GPS-t

Ez a két jellemző azok közé tartozik, amelyeket ritkán veszünk észre. Sok okostelefon-felhasználó az tartsa bekapcsolva a Bluetooth-ot és a GPS-t annak ellenére, hogy nem használt és szükséges helyzetben van.

Ez a két funkció valóban okozhatja a mobiltelefon gyors felmelegedését. Ha ez a helyzet, akkor nem kerülheti el gyorsan az akkumulátor problémáját.

Valójában e két, folyamatosan aktív funkció használata állítólag a mobiltelefon forróságának és az akkumulátor gyors lemerülésének az oka!

Tehát ne felejtse el kikapcsolni ezt a két szolgáltatást, ha már nincs rá szüksége.

4. Csökkentse a többfeladatos feladatot

Az egyre istenibb okostelefon-specifikációk tokcert nyújtanak a többfeladatos feladatokhoz. Ennek ellenére továbbra is figyelnie kell az okostelefon hőmérsékletét, amikor egyszerre végez különféle feladatokat.

Az aktív alkalmazások száma amit együtt használ, nem beszélve a még futó háttéralkalmazások hozzáadásáról, természetesen ez a mobil gyors felmelegedését okozza.

Az egyik legjobb alkalmazás a többfeladatos feladatok csökkentésére, nevezetesen Hibernaor. Ez az alkalmazás hatékonynak bizonyult a forró mobiltelefonok kezelésére.

5. Távolítsa el a HP-t a Streaming vagy a Nonstop Gaming játéktól

Tényleg nem többfeladatos, de csak egy tevékenységet végezhet okostelefonon. Például tetszik streamelhet vagy játékokat játszhat.

Annak ellenére, hogy csak egy tevékenységről van szó, mind a streaming, mind a játék valójában a mobilját és az akkumulátorát gyorsan felmelegíti, ha folyamatosan, más néven non-stop.

Ismerje az okostelefon használatának időkorlátjait, különösen a fenti két tevékenység esetében. Különösen, ha magas grafikájú játékokat játszol.

6. Ellenőrizze az akkumulátor állapotát

Úgy érzi, hogy nem csinál semmit, vagy nem kényszerít okostelefont megerőltető tevékenységekre, de mégis, a mobiltelefon akkumulátora gyorsan lemerül, annak ellenére, hogy új, és a mobiltelefon gyorsan felmelegszik?

Ebben az esetben ellenőrizze az okostelefon akkumulátorának állapotát.

Régi akkumulátor-üzemidő és elavult állapota (mint a fenti kép) természetesen olyan tényező, amely miatt az okostelefon gyorsan felmelegszik. Azonnal cserélje ki az elemet egy újra.

Az egyik legjobb alkalmazás, amellyel ellenőrizheti az akkumulátor állapotát CurrentWidget: Akkumulátorfigyelő.

7. Ügyeljen a „szellőzésre”

Az emberek többsége mindig hordoz okostelefont, bárhová is megy. Közülük nem kevesen tesznek bele egy szűk táskába vagy akár farmerbe.

Légy óvatos! Megteheti A HP gyorsan felforrósodik és automatikusan lelassítja maga az okostelefon teljesítményét.

Ha mégis zárt helyre teszi az okostelefont, próbálja meg időnként elővenni, hogy „friss levegő” legyen.

8. Kerülje a vizet

Ezt az egy dolgot már nem kell figyelmeztetni, kivéve az okostelefont vízálló.

Azok számára, akiknek az okostelefonja nem erős a vízben, kerülje a nedves hajlamú helyeken, például fürdőszobákban, uszodákban vagy strandokon történő használatát.

A nagy mennyiségű elegendő víz lehet az egyik oka annak, hogy az akkumulátorok és a mobiltelefonok túlmelegednek.

9. Törölje a Szemétfájlokat

Minden szemétfájl, gyorsítótáradat, nagyon sok halom süti szintén a mobiltelefonok és az akkumulátorok gyors felmelegedésének egyik oka.

A fenti három dolog közvetlen hatással lesz a CPU-ra és a RAM-ra, ami az okostelefon hőmérsékletének gyors felmelegedését váltja ki.

Ehhez legyen rutinos fájlok törlése, gyorsítótár és sütik amire nincs szükség vagy halmozódott fel.

Annak érdekében, hogy ne kelljen bajlódnia a levélszemétfájlok törlésével, használhatja az úgynevezett alkalmazást is Tiszta mester. Ez az alkalmazás hatékony módja lehet a gyors forró mobiltelefon kezelésének.

10. Használja a „Cooler” alkalmazásokat

Ez nem teljes, ha még nem támaszkodott az alkalmazásra. A forró mobiltelefonok kezelésére számos alkalmazás használható.

A forró mobiltelefonok kezelésére vonatkozó alkalmazások a következők: Hűtő mester, Hűtőmester vagy Eszközhűtő. Mindez garantáltan elősegíti az okostelefon „hűtését” vagy hőmérsékletének fenntartását.

Azáltal, hogy megakadályozza a mobiltelefon felforrósodását, ez a lépés megkönnyíti az akkumulátor gyors túlmelegedésének problémáját.

Ez néhány hogyan kell kezelni a HP túlmelegedését ami minden bizonnyal hatékony az Ön számára. Nem kell többé aggódnia, mert az okostelefon nem fog gyorsan felmelegedni, ha a fenti tíz dolgot elvégzi.

Ne hagyja ki a mobiltelefonok és az akkumulátorok túlmelegedésének néhány okát, amelyek segíthetnek a felmerülő probléma azonosításában.

Most nyugodtan és biztonságosan hajthatja végre mindennapi tevékenységeit egy okostelefon segítségével. Sok szerencsét!