letöltés játék gyám nincs root

Tudja, hogyan kell használni a játékgondnokot, nincs root? Ezúttal az ApkVenue megvitatta, hogyan kell használni a Guardian játékot root nélkül és minden bizonnyal anélkül, hogy bonyolult lenne az Ön számára.

Tudja már, hogyan kell játékgondnokokat használni játékaihoz Android-telefonján?

Azok számára, akik csak szórakozásból szeretnének, van tudod hogyan kell játék hack Az Android egy úgynevezett alkalmazást használ Game Guardian. Ez az alkalmazás garantáltan megkönnyíti a legmagasabb pontszámot a játékban.

Ebben a cikkben az ApkVenue megosztja a letöltést és a felhasználást Game Guardian Nincs gyökér hogy megcsalja kedvenc Android játékát.

Milyenek a lépések? Nézze meg az alábbi részleteket, banda!

A Game Guardian No Root 2020 legújabb verziója

Game Guardian egy csaló alkalmazás, amelyet Android mobiltelefonon használhat. Annak ellenére, hogy ez illegális, valójában ezt az alkalmazást sok játékos használja, tudod.

Alapvetően a Game Guardian úgy működik, hogy ** megváltoztatja a játék belső szerkezetét ** változtassa meg az értéket a felhasználó kívánságainak megfelelően.

Például a játékban a HP (vér) értéke 100 pont. A Game Guardian segítségével megváltoztathatja 999 értékre vagy bármely más kívánt értékre.

A HP értékének megváltoztatásán kívül megváltoztathatja a játékkészlet értékét vagy tételeinek számát is. Megváltoztathatja az arany vagy a pénz mennyiségét is a játékban.

Van egy olyan funkció is, amely felgyorsítja a folyamatot a játékban. Tegyük fel, hogy várnia kell egy ideig, hogy frissítse a Városházát a CoC-ben. A Game Guardian segítségével azonnal befejezheti a folyamatot.

A Game Guardian tulajdonképpen gyökeres Android-telefonokhoz készült. Kiderült azonban, hogy van egy trükk, hogy a Game Guardian-t Root, band nélkül kell használni.

A Game Guardian No Root használata

Alkalmazással felfegyverkezve Game Guardian ezt a verziót megteheti játék hack Android anélkül, hogy be kellene nyitni a root hozzáférést okostelefon Android, hogy van.

De még mindig vannak olyan emberek, akik zavartak a használatukkal kapcsolatban tudod! Ezúttal az ApkVenue teljes áttekintést fog kapni, a telepítéstől kezdve a Game Guardian használatáig okostelefon te itt.

Valójában meg is csalhatja a Higgs Domino Game Guardiant. Van egy Game Guardian FF-csalás is

Jegyzet:


Az ApkVenue nem vállal semmilyen kockázatot e csaló alkalmazás használatával és az Android-játékok feltörésével. Csináld saját felelősségedre ~

1. lépés - Töltse le a Game Guardian & Parallel Space alkalmazást

 • Először is, Letöltés és telepítse az alkalmazást Game Guardian legújabb és Párhuzamos tér amely már támogatja a Game Guardiant.

 • Az alábbi linken töltheti le:

Apps Developer Tools Game Guardian LETÖLTÉS Apps Developer Tools Parallel Space LETÖLTÉS

2. lépés - Telepítse a HW / SW Game Guardian programot

 • Ha igen, két Game Guardian HW és SW alkalmazást talál a Párhuzamos térrel együtt.

 • Koppintson a az egyik Game Guardian alkalmazás, és újratelepül. Várjon, amíg a folyamat 100% -osan lefut.

3. lépés - Engedélyezze a hozzáférést

 • Ezután, miután a véletlen nevű Game Guardian alkalmazás telepítésre kész, ne felejtse el aktiválni az alább fel nem ismert alkalmazások telepítésének engedélyét.

 • Vissza a Vissza gombbal és Koppintson aTelepítés a telepítés megkezdéséhez.

4. lépés - Távolítsa el a részt

 • Mivel a telepítési lépés legfeljebb 4 új Game Guardian alkalmazást ad hozzá, le kell töltenieeltávolítás a többi ilyen lépéssel.

5. lépés - A root mód kiválasztása

 • Csak ki kell választania a munkamódot 'gyökértelen' vagy ha az angolt használja vadőr nem gyökér gyökér nélkül használni a Game Guardiant.

 • Később megjelenik egy értesítés a virtuális űralkalmazások, például a Párhuzamos tér használatáról. Ezen a ponton a Game Guardian telepítési lépései befejeződtek.

6. lépés - Hozzáférés a párhuzamos térhez

 • Nyissa meg korábban a Game Guardiant támogató Parallel Space alkalmazást.

 • Ezután ne felejtse el hozzáadni a Game Guardian alkalmazást a kívánt játékkal együtt csal, Az ApkVenue használja Mobile Legends mint például.

7. lépés - Nyissa meg a Game Guardiant

 • Ha elkészült, a kijelző ilyen lesz. Csak akkor nyissa meg a Game Guardian alkalmazást a Párhuzamos térben, és amikor később megjelenik egy kijelző Felugrik akkor maradjon Koppintson arendben csak.

8. lépés - Engedélyezze a lebegő ikont

 • Ezután megjelenik a Game Guardian oldal a telepített verzióval együtt. Kezdeni a nevelést lebegő ikonra, csak nyomja meg a gombot Start / Start.

9. lépés - Kezdje el játszani a játékot

 • Csakúgy, mint a Game Guardian, csak Ön oldhatja fel játékok amelyet a Párhuzamos térben adtak hozzá.

 • Ahogy az ApkVenue korábban elmondta, Önnek van kockázata ennek a csaló alkalmazásnak, banda használatának, ha a játék szervere észleli, akkor fiókját inaktiválhatja.

 • Ha készen áll a kockázatokra, csak nyissa meg a kívánt játékot a párhuzamos űralkalmazáson keresztül.

10. lépés - Írja be a szkriptet

 • A használat megkezdéséhez marad Koppintson alebegő ikonra Game Guardian és itt csak csinálod beviteli szkript amelyet letöltött a belső memóriára.
 • Ezután adja meg a cserélni kívánt értéket, például aranyat, gyémántokat és más névleges értékű elemeket végrehajtaniforgatókönyv-övé.

Hibaelhárítás: Miért hiányzik a Game Guardian úszó ikonja gyakran?

Ha lebegő ikonra A Game Guardian eltűnt, csak meg kell nyitnia a Legutóbbi alkalmazásokat, és vissza kell térnie az alkalmazáshoz. Nyomja meg a Start gombot az újbóli aktiváláshoz és a visszatéréshez játékok folytatni. Nagyon könnyű, igaz?

Valójában ezt a problémát a teljes RAM memória okozza, mert egyszerre három alkalmazás futtatása, a Game Guardian, a Parallel Space és a Mobile Legends srácok.

Ezért a Game Guardian root nélküli használata előtt ajánlott megtisztítani az Android RAM-ot.

A Game Guardian No Root használatának kockázatai

Talán kezd érdeklődni a Game Guardian által kínált különféle csalások iránt. Ha azonban a játékban csalunk, negatív hatással járunk.

A csalások használatának egyik kockázata az, hogy a mobiltelefon képes rá elkap egy vírust. Tudnia kell, hogy a csaló alkalmazások fejlesztői gyakran vírusokat vagy rosszindulatú programokat lopakodnak az alkalmazásba.

A vírusok elkerülésének egyik módja az, hogy egyáltalán nem tölt le csalásokat, és megbízható vírusirtót használ Android telefonján.

Ha nem használ csalásokat, akkor mentesülhet a játék tiltásától vagy blokkolásától is. Akik elkapják a játékon belüli csalásokat, azt is veszélyeztetheti, hogy más játékosok bejelentik őket.

A mobiljáték-fejlesztők is gyakran emlékeztetnek minket erre nincs tolerancia a csalással elkapott játékosokkal szemben. Előfordulhat, hogy fiókját véglegesen tiltják, banda.

A csalásokkal történő játék mind a játékosnak, mind magának a játéknak is árt. A játék nem lesz szórakoztató, ha sok csaló van benne.

Ha tetszik egy játék, nem lenne szórakoztatóbb tisztességesen játszani és élvezni a játék kihívásait?

Tehát ez néhány lépés a telepítéstől a Game Guardian root nélküli használatáig okostelefon Az Ön Androidja. Hogyan gyakoroltad már?

Sajnos az ApkVenue által végzett kísérletekből a legtöbb Android-játék megvédte az alkalmazást a Game Guardian-tól, ami miatt nem lehet használni.csal.

Az alkalmazás használatához további oktatóanyagokat is találhat, amelyek elérhetők az interneten tudod. Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Csal vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.