a legújabb ingyenes metró szörfösök megcsalják 2021-et, 100% -osan működik!

A legújabb, legerősebb Subway Surfers-csalást keresed? Csak nézd meg a következő cikket, garantáltan jobban fogsz játszani! (2021. frissítés)

A Subway Surfers megcsal minden bizonnyal még izgalmasabbá teszi a játékot. Ráadásul ingyen kinyithatja a hűvös bőröket és karaktereket.

Természetesen a jó karakter és a bőr megszerzéséhez szükséged van érmék és kulcsok. Ezeket az objektumokat játék közben megtalálhatja, de nagyon nehéz beszerezni őket, különösen a kulcsokat.

Azok számára, akik gyorsan szeretnének érméket és kulcsokat használni, használhatja a Subway Surfers csalást, amelyet az ApkVenue az alábbiakban biztosított. Gyere, nézd meg!

Legjobb Subway Surfers Cheat (Korlátlan érme és kulcs)

Az Android egyik legjobban futó játékaként bizonyára sokan keresik a játék megnyerésének módjait Metró szörfösök könnyen. Nos, a legegyszerűbb módja annak, hogy nagy számban érméket és kulcsokat birtokoljunk, a használat MOD.

Ez a MOD egy olyan hack kifejezés, amely megváltoztatja a játék különböző aspektusait, például a pénzügyeket vagy a karakter erősségét. Letöltheti a játékot Subway Surfers MOD.

Ez az alkalmazás APK formájában van, és manuálisan kell telepítenie az Android telefonjára. Azok számára, akik alig várják, hogy megtudják, hogyan csalják meg a Subway Surf-ot, íme a következő lépés!

1. Töltse le a Subway Surfers MOD APK-t

 • Letöltés Subway Surfers MOD az ApkVenue alábbi linkjén keresztül. Később a fájl APK formájában lesz. Kérjük, először telepítse!

>>> Töltse le a legújabb Subway Surfer MOD APK v2.13.5 2021 v2.1 verziót

 • A nyilvántartáshoz győződjön meg arról, hogy nincs-e a hivatalos Subway Surfers alkalmazás a mobiltelefonján. Ha van, azonnal törölje, mert nem fog optimálisan működni.

2. Lépjen be a játékba

 • Nyissa meg az alkalmazást Subway Surfers MOD APK. Győződjön meg arról, hogy nem a bejelentés mellett dönt, amikor a játék kéri.
 • A játékot a nulláról kezdi az oktatóanyagon keresztül. Addig játszani a játékkal, amíg be nem fejeződik.
 • Az oktatóanyag után a főoldalra kerül. Most érmék és kulcsok mindegyikőtök 111 millió.

3. Kész!

 • Az érmék és kulcsok nem csak nagyon soká váltak, hanem az összes karakter nyitott és játékra kész.
 • A fenti MOD-on kívül különféle dolgokat is kipróbálhat a legjobb Android játék cheat alkalmazás amelyet az ApkVenue a következő cikkben teljes körűen áttekintett:
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Subway Surfers játék tippek és trükkök

Azok számára, akik lusták telepíteni a MOD alkalmazást, az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy különleges trükköket hajthat végre, így érméket vagy kulcsokat kaphat.

Különösen, ha a tükörbe nézel egy számítógépen vagy laptopon lévő esetet, a külföldi alkalmazások, amelyek nem garantáltak a biztonságban, veszélyeztethetik eszközödet, bandádat.

Tehát ez nem a Subway Surfers csal, mint a fenti, banda. Más szavakkal, külön erőfeszítéseket kell tennie, hogy megkapja, amit szeretne.

Ne feledje, hogy az alábbi tippek és trükkök némelyike ​​a jövőben már nem fog érvényesülni, különösen akkor, ha a fejlesztő kijavította a legújabb frissítéssel.

Anélkül, hogy tovább kéne késlekednie, íme néhány tipp és trükk, amelyeket alkalmazhat!

1. Láthatatlan testület

A láthatatlan tábla az egyik olyan trükk, amely láthatatlanná, bandává teheti gördeszkádat. Később meglátja a karakterét, mintha az úton lebegne. Itt van, hogyan!

 • Amikor elkezded játszani, tedd a karaktered szándékosan meghalni néhány másodpercig.
 • Aktiválja a mega headstartot, amikor a játékosa meghal.
 • Később, amikor leszáll, a lehető leghamarabb aktiválja a hoverboardot! Táblája átlátszónak tűnik. Hűvös, igaz?

2. Füst mozgatása

A Láthatatlan tábla mellett füstöt is mozgathat. Ebben a trükköben látni fogja, hogy a jetpack füstje ellentétes irányban mozog a jetpack sebességének irányával. Itt van, hogyan!

 • Használja a hoverboard Bouncer alkalmazást, majd aktiválja.
 • Vegye ki a jetpacket, amíg az Ugráló még aktív állapotban van.
 • Ha működik, akkor látni fogja ezt a trükköt a munkájában.
 • Szeretne még egy kicsit? Frissítheti a jetpackjét, így tovább láthatja a füstöt.

3. Miami-Special Board Ingyenes

Nos, ingyenes fórumot kaphat, amikor megnyitja az alkalmazást, vagy egy adott napon részt vesz egy eseményen. Az egyik a Miami-Special Board. Hiányzott? Pihenjen, így van!

 • Nyissa meg a modul dátumbeállításait, majd módosítsa a dátumot 2013. május 30-ra.
 • Nyissa meg a Subway Surfers játékot, majd ellenőrizze a Táblák részt.
 • Lát! Ingyenesen megkapja a Miami-Special Board-ot!

4. Vegyen be 2 érmét egyszerre

Kiderült, hogy egyszerre 2 érmét vehet, tudod! Maga a trükk nagyon egyszerű. Itt van, hogyan!

 • Használja a Super Sneakers bekapcsolást.
 • Ha szerencséd van, talál egy jetpacket, amíg a Super Sneaker még aktív.
 • Használja a jetpacket, és elkezdhet két érmét szerezni egyszerre.
 • Annak érdekében, hogy ez a trükk optimálisan működhessen, az ApkVenue azt javasolja, hogy először frissítse a Super Sneakert és a jetpack-et.

5. Szerencsés halál

Ezt az utolsó trükköt nevezik el Szerencsés halál mert a játékos ezzel a trükkel képes túlélni a halált.

A trükk, amikor akadály áll előtted, és egy vonat jobbra vagy balra fordul, fordulj közvetlenül a vonat felé, mielőtt meghalsz.

Ezt követően csak haladjon bármely irányba, hogy életben tartsa a játékosokat. Valóban, ez a trükk meglehetősen nehéz, de mindenképpen kipróbálhatja, különösen, ha profi vagy!

Ez a Subway Surfers csalás, amelyet ingyenesen letölthet és egyszerűen alkalmazhat. Tehát most bármit megvásárolhat és bármilyen karaktert használhat a Subway Surfers oldalon.

Ne felejtsd el megírni a véleményedet a megjegyzés rovatban, oké, amíg nem állsz meg a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is játékcsalások vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.