hogyan lehet ps3 játékokat játszani PC-n vagy laptopon (2021. frissítés)

Szeretne PS3 játékokat játszani számítógépén vagy laptopján? Itt van egy bemutató arról, hogyan lehet PS3 játékokat játszani PC-n és laptopon az RPCS3 emulátorral. Korlátlan ingyenes! (2021. frissítés)

A PS3 lejátszása PC-n vagy laptopon most az emulátor segítségével végezhető el. Már nagyon sok játékot lehet játszani ezen az emulátoron.

Annak ellenére, hogy a PlayStation korszak elkezdett beköltözni a PlayStation 5 korszakába, a PlayStation 3 ma is sok hűséges játékossal rendelkezik.

Több játék klasszikus remekmű mint Az utolsó közülünk, Démonlelkek, és Red Dead Redemption ekkor még érdekes játszani.

Azok számára, akik nem rendelkeznek PS3-mal, de a legjobb játékokat szeretnék játszani ezen a konzolon, természetesen mindig a legjobb alternatívát keresik, hogy konzol nélkül is képesek legyenek a PS3 lejátszására.

Szerencsére most van mód arra, hogy az RPCS3 emulátor programmal PS3-at játsszon laptopon vagy PC-n. Ez az emulátor lehetővé teszi a számítógép számára, hogy PS3 játékokat olvasson és játsszon.

Ehhez ezúttal az ApkVenue tippeket ad, hogyan lehet PS3 játékokat játszani Windows alapú PC-n vagy laptopon, amelyeket ingyen vagy ingyen élvezhet.

Az RPCS3, PS3 emulátor PC / Laptopról

Az RPCS3 egy emulátor program PlayStation 3 játékokkal foglalkozik. Ez a program 2012 óta jelent meg, és a mai napig fejlesztés alatt áll.

Csakúgy, mint más emulátorprogramok, például a PS2, PSP vagy PS1 emulátorok esetében, az RPCS3-at ingyen letöltheti és használhatja.

Bár nem teljesen profit orientált, RPCS3 saját fejlesztői csoportja van akik mindig úgy fejlesztik ezt a programot, hogy problémamentesen alkalmazható legyen.

Az RPCS3 PC / Laptop futtatásához szükséges minimális specifikációk:

RészletRPCS3 minimumkövetelmények
Processzor64 bites processzor
GrafikusVGA kompatibilis az OpenGL 4.3-mal
RAM4GB
TárolásA játék függ

Az RPCS3 telepítése PC-re és laptopra

Ha PC-jével vagy laptopjával rendelkezik, amely képesnek minősül, hogyan kell PS3 játékokat játszani PC-n laptopon vagy PC-n már nem álom, mindent meg lehet tenni most.

A PS3 lejátszása laptopon vagy PC-n kissé bonyolult ahhoz képest, ahogyan a PS1-et és a PS2-t emulátorral játsszuk, ezért ügyeljen arra, hogy gondosan kövesse az egyes lépéseket.

Ahhoz, hogy PS3 játékokat tudjon PC-n játszani, Ön az először ki kell igazítani az RPCS3-on, amelyet letöltött.

Annak ellenére, hogy ez egy kicsit bonyolult, az ApkVenue elkészített egy teljes magyarázatot, hogy Önnek semmi gondja ne legyen az emulátor szoftver használatakor.

Minden további nélkül íme az alábbi lépések, amelyeket be kell tartania ahhoz, hogy a PS3-at PC-n játssza le az RPCS3 használatával.

 1. Töltse le és telepítse az RPCS3 programot PC-n vagy laptopon. Ha még nincs, akkor közvetlenül az alábbi linkről töltheti le:
RPCS3 LETÖLTÉS Emulátor alkalmazások

Vagy keresztül a következő link

 1. A PS3 emulátorfájlon kívül szüksége van rá is firmware hogy a legfrissebb frissítéseknek megfelelően futtathassak PS3 játékokat. A letöltéshez csak el kell mennie PS3 hivatalos honlapja.

 2. Miután megnyílt az oldal, kattintson a gombra Egyetért és töltse le most a szükséges firmware letöltésének megkezdéséhez.

 1. Miután az összes szükséges fájlt összegyűjtötte, kivonat A letöltött PRPCS3 program. Kattintson a jobb gombbal az exe fájlra, és válassza a lehetőséget futtatás rendszergazdaként.

 2. A program sikeres futtatása után telepítse firmware a menü kiválasztásával töltheti le Fájlok majd válassza ki Telepítse a firmware-t.

 1. Fájlok keresése firmware korábban letöltött, majd válassza a lehetőséget Nyisd ki. Várja meg a telepítési folyamat befejezését.

 2. Ekkor a letöltött PS3 emulátor befejezte a letöltést.beállítás, és készen áll a kedvenc PS3 játékainak lejátszására.

A következő lépéshez először töltse le a kívánt játékfájlt, mert a letöltési folyamat meglehetősen időigényes.

Hogyan lehet PS3 játékokat játszani PC-n az RPCS3 segítségével

Miután az emulátor programban a telepítési folyamat befejeződött, mindenre szükséged van telepítse a játékot hogy ezen a programon szeretne játszani.

Az ISO formátumú PS1 és PS2 játékoktól eltérően a PS3 játékok a .pkg továbbá ép mappa formájában mert közvetlenül a konzolról migrált fájlról van szó.

Annak ellenére, hogy ez kicsit más, a kétféle formátum telepítésének módja ugyanaz, banda. Minden, amit az ApkVenue teljes egészében megvitat ebben a részben.

Ebben a példában az ApkVenue által használt játékformátum az .pkg. Így játszhat PS3 játékokat egy laptopon, amelyet jelenleg gyakorolhat:

 1. Miután befejezte a kívánt PS3 játék letöltését, nyissa meg az RPCS3 programot, válassza a menüt Fájlok, majd válassza a lehetőséget Telepítse a .pkg fájlt.
 1. Az ApkVenue által ez alkalommal használt példa .pkg formátumban van, tehát a választási lehetőségek .pkg telepítése. De ha a játékot más formában töltik le, akkor csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a lehetőséget Játék hozzáadása, majd válassza ki a játék mappát.

 2. Keresse meg, hová mentette a fájlt, majd válassza ki Nyisd ki. Ha 2 .pkg fájl van, akkor kétszer kell elvégeznie a telepítési folyamatot ugyanúgy.

 1. A telepítés befejezése után a játék megjelenik az emulátor főmenüjében. Dupla kattintás a játékot.
 1. Kész! Azonnal élvezheti a különféle PS3 játékokat, az RPG játéktól az akciójátékig, bár annyit játszhat, amennyit csak akar.

Ez néhány lépésre van hogyan lehet PS3 játékokat játszani PC-n vagy laptopon késés nélkül. Ez a módszer segíthet abban, hogy játsszon olyan játékokat, amelyekről mindig is álmodott, de soha nem jutott el hozzájuk.

Annak ellenére, hogy nagyon jó, az RPCS3 emulátor még mindig napról napra fejlődik, és egyre több PS3 játékot kezdtek el játszani ezen az emulátoron.

Ha még mindig nem világos, akkor írhat megjegyzést ezen az oldalon, és az ApkVenue megpróbálja a lehető legjobban megválaszolni a kérdését.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.