10 legújabb ingyenes androidos alkalmazás 2016. augusztusra

Unja ugyanazokat az alkalmazásokat? Tehát nem lesz unalmas, bár még mindig sok az internetes kvóta, töltsük le a legújabb Android-alkalmazásokat a következő augusztusra!

A JalanTikus az előző hónapokhoz hasonlóan megadja az adott hónap új és népszerű alkalmazásainak listáját. Jól, mivel augusztusban kezdődött, készen áll még arra, hogy megtudja, milyen új alkalmazások vannak ebben a hónapban?

Bár még mindig a hónap elején jár, és az internetes kvótája még mindig sok, miért nem próbálja meg letölteni egy új alkalmazást? Unalmas is ezeket az alkalmazásokat havonta használni.

  • 6 Android-alkalmazás, amely okosabbá teszi Önt
  • Itt van, a többi legjobb Android-fotószerkesztő alkalmazás olyan jó, mint a Prisma!
  • 25+ Legjobb Android fotószerkesztő alkalmazás 2016

A legújabb Android-alkalmazás 2016. augusztus

Amint tudod, Pokemon GO az utóbbi időben megállíthatatlan láz. De nem csak a Pokemon GO támogató alkalmazások, még mindig sok igazán hűvös alkalmazások, amelyek augusztusban vannak jelen.

1. Prizma

Hosszú várakozás után az Android okostelefon-használóknak büszkéknek kell lenniük, mert végül a képszerkesztő alkalmazás Prizma reshi jelen van Google Play Áruház. Első pillantásra nincs semmi különös ebben az alkalmazásban, csak több tucat szűrőt kínál a fényképek megjelenésének javítására. Csakúgy, mint más képszerkesztő alkalmazások, mi?

De nyilvánvalóan a Prisma különbözik más fotószűrő alkalmazásoktól. Mivel ez az alkalmazás mesterséges intelligenciát használ az Ön által szerkesztett fotók alkalmazásának újratervezéséhez. Az eredmény? A Prismával szerkesztett fotó egy remek festmény lesz!

Fotó- és képalkotó alkalmazások Prisma Labs, Inc. LETÖLTÉS

2. Korlátlan VPN Proxy - Érintse meg a VPN elemet

Gyakran érzi magát bosszúsnak, mert a kormány sok olyan weboldalt vagy játékot blokkol, amelyek hozzáférését a kormány blokkolja? Jól, viselet Érintse meg a VPN elemet minden problémád megoldódik. A többi blokkolt szolgáltatásnyitó alkalmazással szemben a Touch VPN korlátlan hozzáférést biztosít az összes letiltott hozzáférés megnyitásához. Újra szórakoztató, kiválaszthatja, hogy melyik országot szeretné használni az IP címen.

TouchVPN Inc Hálózati alkalmazások LETÖLTÉS

3. Magus Free 3D Gesture Launcher

Ha látta a nevet, akkor biztosan ezt gondolta Magus Ingyenes 3D Gesztusindító ez egy Android indító, amely javítja az okostelefon megjelenését. Annak ellenére, hogy a Magus egy olyan alkalmazás, amely még kifinomultabbá teszi Android készülékét. Ezzel az alkalmazással különféle változatokat használhat gesztus kifejezetten az okostelefonok vezérléséhez.

Az okostelefont emeléskor automatikusan bekapcsolhatja, vagy fejjel lefelé az asztalon automatikusan lezárhatja. Sok más gesztus mások, amelyeket használhat a Magusban. Szóval, érdekel a legújabb alkalmazás kipróbálása?

Apps Desktop Enhancement Studio eXtreme LETÖLTÉS

4. Képernyő

Tofu kérem Pokemon GO játék? Ez a játék lehetővé teszi számunkra, hogy Pokemonre vadásszunk a való világban az általa nyújtott kiterjesztett valóság technológiának köszönhetően. Jól, a Pokemon Go-n kívül vannak alkalmazások Képernyő akik szintén hasonló technológiát alkalmaznak.

A Pokemon rögzítésére nem használják, a Screen lehetővé teszi számunkra, hogy különböző módon szerezzünk információkat egy termékről. Élő letapogatás plakátok az újság kijelzőjén, amelyet olvas, a képernyőn automatikusan további információk jelennek meg, ill a pótkocsi a plakátról. Szeretne információt találni a körülötted lévő helyekről? A Képernyővel megteheti!

Apps Photo & Imaging Screen B.V. LETÖLTÉS

5. Yelp

Nyüszít egy kiterjesztett valóság alkalmazás, amely alkalmas azoknak, akik szeretnek enni. Nem tudja, melyik étterem rendelkezik jó hírnévvel? Elég letapogatás szomszédságában a Yelp-lel, akkor megjelenik a környékén lévő éttermek listája felülvizsgálat és a rangsor.

Yelp Productivity Apps, Inc. LETÖLTÉS

6. Univerzális másolat

Érezted-e már valaha bosszúsnak, mert nem tudtál másolni? post-emberek az Instagramon vagy a weboldalon? Ha igen, akkor Univerzális másolat a legújabb alkalmazás, amelynek az okostelefonon kell lennie.

Az Universal Copy használatával az összes mondatképernyőt átmásolhatja okostelefonjára. Legyen az alkalmazás vagy egy weboldal, megteheti. Az alkalmazás használatáról az Instagram-bejegyzések egyszerű másolása és beillesztése Androidon című cikkben olvashat.

Camel Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

7. Blippard

Unod már, hogy vársz egy barátra vagy egy megrendelésre egy még nem érkezett étteremben? Ne döbbenten. Inkább használd Blippard. Ez az alkalmazás okosabbá teszi Önt, miközben barátokra vár.

Elég letapogatás a Blippard használatával körülvett objektumok, miután felismerték, ez az alkalmazás megjeleníti az ezekhez az objektumokhoz kapcsolódó összes információt. tudsz letapogatás étel, ital, játékok vagy bármilyen tárgy körülötted.

8. GPS állapota és eszköztár

Ön Pokemon GO játékos, és gyakran találkozik problémákkal GPS jel nem található amikor játszik? Tehát, rendelkeznie kell a GPS állapotával és eszköztárával. Ezzel az alkalmazással ellenőrizheti, hogy hibás-e a GPS-je, vagy van-e hiba a rendszerben. Az alkalmazás használatáról a Pokemon GO-n nem található GPS-jel hibaelhárítása című cikkben olvashat.

MobiWIA hálózati alkalmazások - EclipSim LETÖLTÉS

9. Chat a Pokemon GO-hoz - GoChat

Azok számára, akik megőrültek a Pokemon GO játékában, valóban rendelkezniük kell a GoChat alkalmazással. Ezzel az alkalmazással megteheti csevegés Pokemon GO játékosokkal körülötted. Ez nagyon hasznos tudod információt cserélni arról, hogy milyen Pokemon van körülötted.

Tethr Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Az alkalmazás használatához elolvashatja a Hogyan csevegjünk a Pokemon GO játékosokkal a világ minden tájáról cikket.

10. PokeDetector - Értesítések

Azok számára, akik emulátor vagy BOT nélkül játszanak Pokemon GO-t, a PokeDetector alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatja azokat a helyeket, ahol sok Pokemon található. Ez az alkalmazás megmutatja, milyen Pokemon van körülötted. Így elmehet a helyszínre, hogy azonnal elkapja.

Ezzel az alkalmazással garantáltan nem fog hiányozni és nem fogja elkapni a ritka Pokemonokat. A használatának módjáról elolvashatja a Hogyan lehet ritkítani a Pokemon-t a Pokemon GO megnyitása nélkül cikket.

Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefonok PokeDetector LETÖLTÉS

Jól, Ez a augusztus 10 legfrissebb Android-alkalmazása. Hamar telepítés igen, amíg az internetes kvótád még mindig ott van!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found