gazdagnak kell lennie! Íme 5 webhely saját készítésű videók értékesítésére

Szeretne pénzt keresni a Video-ból? Íme az 5 legjobb házi készítésű videóeladási webhely, amelyekkel megpróbálhat pénzt szerezni.

Most videó- az információközvetítés egyik médiumává vált, amelyet az emberek a legszélesebb körben használnak különböző típusú információk továbbítására.

Ezenkívül a videó is egyfajta kereskedelmi termék lett, amelyet pénzkeresés céljából el lehet adni.

Jelenleg számos olyan webhely található, ahová a videó készítői feltölthetik videóikat, hogy más felhasználók megnézhessék őket, és fizessenek is.

Nos, ezúttal elmagyarázom a legjobban eladott videós webhelyeket, amelyek segítségével feltöltheti videóit, majd pénzt szerezhet a feltöltött videókból. Röviden: a házi videók értékesítésének legjobb webhelyei.

Kíváncsi arra, hogy jelenleg mely webhelyeken árulnak videókat? Csak hallgassa meg azonnal.

  • 8 legjobb video streaming webhely a YouTube-on kívül, akár 8 000-esek is lehetnek?
  • 100% MUNKA! Könnyű módszerek millió rúpia megszerzésére a Youtube-ról videók készítése nélkül
  • Keressen pénzt a YouTube-ról ezzel az ötféle videóval!

5 webhely saját videók eladásához

1. YouTube

Fénykép: Youtube.com

Youtube egy felület legnépszerűbb a videotartalom-szolgáltatások szempontjából.

A több évvel ezelőtt felfedezett és ma már a Google tulajdonában lévő oldal a videokészítők vagy az általánosan nevezett központ lett Video Creator hogy feltöltsék műveiket.

A YouTube-on keresztül a videokészítők fizetést kaphatnak a hirdetésre leadott kattintások vagy a szám alapján Kilátás az általuk feltöltött videókba beágyazott hirdetések.

Természetesen ezeknek a hirdetéseknek a megszerzéséhez a videó készítőknek minőségi tartalommal kell rendelkezniük, és legalább el kell érniük a 10 000 megtekintést.

Magától a YouTube-tól megszerezhető jövedelem nem számítható ki, mert ez attól függ, hogy a hirdetéskészítő mennyit fizet egy-egy kattintásért, ill Kilátás a hirdetésben, de egyértelműen a YouTube a legjobb webhely a videók eladásához.

Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

2. Vimeo

Fénykép: Vimeo.com

Vimeo egy felület nagyon népszerű YouTube-versenytárs. Sokak szerint a Vimeo tartalmát a minőségi tartalom uralja.

Keresztül felület ennek a webhelynek a legújabbja, mégpedig Vimeo Pro. Feltölthet videókat, hogy a világ minden táján más emberek nézhessék meg, és a feltöltött videók értékesítéséből a jogdíjak 90% -át megkapja.

3. Dailymotion

Fénykép: Dailymotion.com

A következő videóértékesítő webhely a Dailymotion. Dailymotion a következő webhely, amely alternatívát jelenthet a videókból történő pénzkeresés helyett.

Hogyan működik felület ez szintén hasonlít a YouTube-ra, ahol először meg kell töltenie a videót, hogy megnézhesse, és ha a videó elég népszerű, akkor a videó reklámokat fog kapni.

Nos, a kattintások számától és Kilátás a videó megtekintésekor beágyazott hirdetésen fizetnek.

4. Metacafe

Fénykép: Metacafe.com

Némileg eltér a másik három helyszíntől, Metacafe megvan a maga módja, hogy értékelje a Video Creators által feltöltött videókat.

Ennek a webhelynek, amely 13 évvel ezelőtt jelent meg a nyilvánosság előtt, van egy neve Jutalom program ahol a videó készítői fizetnek minden feltöltött videóért, ha a videót több mint 20 000 alkalommal nézték meg, ahol a Video Creator 1000 dollárért fizet néhány dollárt.

5. UScreen

Fénykép: Uscreen.tv

Egy másik alternatív webhely, amelyet felhasználhat a videók eladásához, az UScreen. Annak ellenére, hogy nem olyan népszerű, mint a YouTube vagy a Vimeo, könnyedén feltöltheti ide a videót, és díjat számíthat fel érte, vagy telepíthet fizetett előfizetői szolgáltatást, videóbérlést, vásárlást, vagy ha kedves, ingyen élvezheti videóját.

Ez volt az az 5 videóértékesítő webhely, amelyek a legalkalmasabbak voltak Önnek arra, hogy helyet teremtsen online videók értékesítéséhez, és extra pénzt szerezzen a videókból.

Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét. Ha Video alkotóvá kíván válni, ajánlom Youtube és Vimeo fő választásként, de kipróbálhatja a másik három oldalt is, hogy összehasonlítsa a kapott előnyöket.

, viszlát, és győződjön meg róla, hogy nyomokat hagy a megjegyzések oszlopban és Ossza meg barátainak.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found