nem bonyolult! Így telepíthetünk egy gyors labdát, mint egy Xiaomi mobiltelefon, az összes androidra

A MIUI 8 operációs rendszerben van egy nagyon funkcionális funkció, nevezetesen a Quick Ball. Ön Xiaomi okostelefon-használó, aki még mindig otthon érzi magát a régi MIUI-ban, vagy más márkájú okostelefonok is kipróbálhatják ezt a funkciót. Szeretné tudni, hogyan? Gyere, figyeld!

Ön Xiaomi okostelefon-használó? Használta az új MIUI-t? Igen, számos Xiaomi sorozatú okostelefont már támogat a MIUI 8. Ebben az operációs rendszerben van egy funkció, amely nagyon funkcionális, nevezetesen Gyors labda.

Szinte hasonló a jellemzőkhöz Segítő érintés az iPhone jóvoltából a Quick Ball on be MIUI 8 ideális, ha divatot visel egyrészt műveletek. Ez a gyors bál hasznos is amikor a Xiaomi okostelefon kapacitív gombja megsérült.

  • 3 változatban érkezik, a Xiaomi Redmi 4 ára 2 millió alatt van
  • 5 dolog a Xiaomi Redmi Note 4 új változatával kapcsolatban
  • 4 GB RAM-mal a Xiaomi Redmi Note 4 2 millióba kerül

Semmi probléma! Így telepíthető a Quick Ball ala Xiaomi HP minden androidra

Nem csak a MIUI 8-felhasználók, hanem Xiaomi okostelefon-felhasználók is, akik még mindig otthon vannak Régi MIUI vagy más márkájú okostelefonok kipróbálhatják ezt a funkciót. Szeretné tudni, hogyan? Gyere, figyeld!

  • Használata érdekében A MIUI 8 Quick Ball funkciója ezt le kell töltenie az alkalmazást Zóna segítő érintés keresztül Google Play Áruház.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Ha igen, futtassa az alkalmazást. nyomja meg a gombot Engedélyezze a Zóna segítő érintést tetején, akkor ez az alkalmazás a beállításokhoz irányítja Megközelíthetőség. Itt kérem, változtasson váltani helyzetbe Tovább annak aktiválása érdekében.
  • Miután a Zóna segédes érintés engedélyezése aktív, aktiválhatja módosítsa a beállításokat a Quick Ball-ban válassza ki a kívánt funkciót, például a gombfunkciók hozzárendelését Vissza, gombot itthon vagy Segítő érintés szakaszban Costumize funkció.
  • Beállítás Végül állítsa be a Quick Ball gomb méretét, a sűrűséget vagy aktiválja a rész rezgését Jelmez megjelenése.
  • A beállítások módosítása után ez az alkalmazás készen áll arra, hogy segítsen Önnek okostelefon használatakor, akárcsak akkor, amikor cikkeket olvasott a JalanTikusról, nézze meg a YouTube-ot vagy más alkalmazások futtatása közben.

Nos, rendben Xiaomi felhasználók régi MIUI operációs rendszerrel sem a felhasználó más márkájú Android okostelefonok bár ennek az alkalmazásnak köszönhetően kihasználhatja a Quick Ball funkció előnyeit. Sok szerencsét, és ne felejtsd el Ossza meg tapasztalataid a megjegyzések rovatban, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found