10 legjobb ingyenes androidos játék, 2017. novemberi kiadás

Itt van egy lista a 10 legjobb Android-játékról 2017. novemberre. Meg kell próbálni!

Az androidos okostelefonok többsége ma már nagyon megbízható a játékosok számára, hogy kielégítsék a játékokkal kapcsolatos igényeiket. A Google maga sok szórakoztató és jó játékot kínál, amelyeket az Android-felhasználók játszhatnak. Az összes forgalomban lévő játék közül természetesen vannak legjobb.

2017 novemberéig sok játék valójában nem volt annyira érdekes és nem is olyan izgalmas játék. De természetesen nem akar lemaradni a legjobb minőségű játékok kipróbálásáról. Itt az ApkVenue foglalja össze a listát A tíz legjobb Android-játék a 2017. novemberi kiadáshoz.

  • 15 legjobb és ingyenes iPhone kötelező alkalmazás, 2020, a mobilodon kell lennie!
  • 5 legjobb okostelefon chipkészlet játékhoz
  • A 2020-as 10 legjobb sztereó hangszóró-telefon, tegyen zenebarátokat!

10 legjobb ingyenes Android-játék, 2017. november

1. Batman Az ellenség belül

Ki ne ismerné ezt a Gotham City szuperhős karaktert. Tényleg el kell játszanod ezt az Android játékot. Batman Az ellenség belül élesebb grafikát és izgalmasabb történetet kínál. Szuperhős-rajongók, különösen Batman számára hiányosnak tűnik, ha még nem ezt a Telltale Games által készített játékot játszotta.

Letöltés: Batman Az ellenség belül

2. Újabb elveszett telefon

Szeretné érezni azt az érzést, hogy ügynök vagy nyomozó? Akkor segíteni kell Laurának egy nagyon bizonytalan és izgalmas küldetésben, amely ... hogy megtalálja az elveszett mobiltelefonját. Igen. Talán nem ilyen feszült, de Újabb elveszett telefon garantáltan érezni fogja egy nyomozó élményét különféle nyomokkal, amelyeket fel kell dolgozni, hogy megtalálják Laura mobiltelefonját.

Letöltés: Újabb elveszett telefon

3. A halottakba 2

Akárcsak az első sorozat, A halottakba 2 megköveteli, hogy túlélj olyan környezetben, amely tele van zombikkal, akik meg akarnak ölni. Mindenféle rendelkezésre álló eszközt és fegyvert felhasználhat, a túléléshez pedig a legjobb stratégiát rendezheti és alkalmazhatja.

Letöltés: Into The Dead 2

4. Közép-Föld

Akkor azok számára, akik szeretik a háborút és a stratégiai témájú játékokat Középfölde szóval egy játék, amit ki kell próbálni. Miközben érméket gyűjt, miközben sok ellenséges király ellen harcol, ez a játék csúcskategóriás grafikát és játékmenetet kínál, amely eltér az átlagos háborús játéktól.

Letöltés: Közép-Föld

5. Idegen dolgok

Elképzelte már, hogy más-más karakter van különböző helyeken? Stranger Things lehetővé teszi ezt. Ennek a tévésorozatból adaptált játéknak az a küldetése, hogy a játékosok különböző karaktereket kapjanak különböző helyeken és különböző szintű küldetésekben.

Letöltés: Stranger Things

6. Pokemon Játszóház

Unod már a Pokemon GO-t vagy más Pokemon játékokat? A Pokemon szerelmeseinek valóban meg kell próbálniuk Pokemon játszóház. Ez az Android játék kielégítheti azokat, akik vágyakoznak szerelővé válni. Ezenkívül ez a játék arra is meghívja a játékosokat, hogy szörnyekkel fedezzék fel a különböző izgalmas helyszíneket.

Letöltés: Pokemon Playhouse

7. Éjszakai futás

Csakúgy, mint bármely más "Run" játék, Éjszakai futás hívja ki a játékosokat, hogy futjanak a lehető legtovább, miközben elkerülik az akadályokat a legmagasabb pontszám elérése érdekében. A különbség az, hogy ennek a játéknak a nehézségi szintje sokkal nehezebb, mert éjszaka történik, és csak az éjszakai látásra támaszkodik, hogy segítsen látni.

Letöltés: Night Run

8. Csapok

Első pillantásra ez a játék egy filléres játéknak tűnik, más néven nem fontos. De légy óvatos, függővé válhat, ha egyszer megpróbálta. A játék lényege Csapok ez az, hogy intelligenciáját és alaposságát ki kell használnia két különböző tábla összehangolásához. Ilyen egyszerű, de légy óvatos, addiktív.

Letöltés: csapok

9. Gyüszőfüves park

Azok számára, akik olyan játékbarátok vagytok, akik arra kényszerítenek, hogy gondolkodáson kívül gondolkodjanak, akkor valóban meg kell próbálni játszani Thimbleweed Park. Ez a Terrible Toybox által kifejlesztett játék megköveteli, hogy meg tudja oldani, hogyan és miért helyeztek el öt különböző embert különböző helyeken, majd elárulja, milyen céllal helyezték őket oda. Ennek a játéknak az a plusz pontja, hogy szinte mindig sikeresen összezavarja a játékosokat.

Letöltés: Thimbleweed Park

10. Roncstartó bosszúja

Roncstartó bosszúja egy játék, amely nagyon ajánlott azok számára, akik szeretik a könnyű és szórakoztató játékokat. Ennek a Cartoon Network által készített játéknak küldetése, hogy megmentse a városlakókat az ellenséges támadásoktól. Annak ellenére, hogy a küldetés nehéznek tűnik, ez a játék valójában könnyű és szórakoztató játék.

Letöltés: Wrecker's Revenge

Ez az A tíz legjobb Android-játék a 2017. novemberi kiadáshoz. A fenti tíz játék közül játszottál valamennyit? Vagy van más játékajánlata, amely nem kevésbé klassz? Ne habozzon beküldeni a megjegyzés oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found