7 híres játékműfaj, amelyeket gyakran félreértenek

Néha az emberek azt gondolják, hogy a kettő ugyanaz, bár a különbség nagyon nagy. Tehát ez alkalomból elmagyarázok 7 rosszul értelmezett játékműfajt.

A játék világszerte szórakoztató program, amelyet sokan játszanak. A játékoknak sokféle típusuk van a kis játékoktól a nagy játékokig, amelyeket műfaj szerint csoportosítottak. A műfaj a játékok csoportosítása játéktípus alapján, például Kaland, Akció, Lövöldözős és még sok más.

De még mindig sok olyan ember van, aki nem ismeri a különbséget, és néha félreértelmezi több játék műfaját, például az RPG és az Adventure közötti különbséget. Néha az emberek azt gondolják, hogy a kettő ugyanaz, bár a különbség nagyon nagy. Tehát ez alkalomból elmagyarázok 7 rosszul értelmezett játékműfajt. Mi a helyzet?

  • 7 legnehezebb és frusztrálóbb Android-játék 2016-ban

Íme 7 játékműfaj, amelyeket félreértelmeznek

1. RPG (Szerepjáték)

Még mindig sok ember nem ismeri ennek a játékműfajnak a valódi jelentését, az RPG nem egy kalandjáték, amellyel gyakran találkozunk, és ahol tetszés szerint felfedezhetjük és mozoghatunk. Csak a névből Szerepjáték ami indonéz nyelven az Szerepjáték ahol szerepet játszunk ott, és nem csak egy karaktert játszunk a történetben, hanem sok olyan karaktert, aki együttműködik a történet befejezésében.

Tehát a játékok valóban tiszta vagy az eredeti RPG a Final Fantasy, az Atlantica Online, a Seven Knight és más játékok játékmenettámadjon felváltva és használjon egynél több karaktert.

2. MMORPG (masszívan többszereplős online szerepjáték)

Tehát néha az emberek félreértelmezik az MMORPG-ket itt, mert sok MMORPG műfajú játék azt mondja, hogy ezek kalandjátékok. Nem baj, de valójában az MMORPG játékok általában betartják az Action és a Adventure műfajokat is, mert az akciójátékok olyan játékok, amelyekben szabadon mozgathatjuk a játék szereplőit, és nem kötik őket a soronkénti támadás szabályai. Tehát ez a játék tartalmaz egy akciójátékot, ahol az általunk játszott karakterek mozgása gyorsan mozoghat, és nem függ teljesen a stratégiától.

3. FPS (First Person Shooter)

Valójában az FPS játékok egyfajta játék vadász és az FPS műfaj. Az FPS műfaj a játékosok elhelyezéséből származik a játékban, a First Person Shooter fő jellemzője a First Person Perspective, ahol közvetlenül érintett emberekként helyezkedünk el. Híres FPS műfaji játékok például a Call Of Duty, a BattleField, a Medal Of Honor és mások

4. TPS (harmadik személy lövő)

Ez a műfaj valóban megegyezik az FPS-szel, de a különbség a játék karaktereinek elhelyezésében van. Valójában nem sokban különbözik az FPS játéktól. A TPS-nek megvan a maga helye, mert eltér az FPS-től. Az FPS játékoknak általában vannak olyan előnyeik, mint a falra bújás, de még mindig láthatunk ellenségeket, majd lelőhetjük őket. A TPS-szel ellentétben, ha elrejtőzünk, az ellenségek nem jelennek meg. Tehát most meg tudja különböztetni a kettőt, igaz? A jól ismert TPS műfaji játékok például a Ghost Racoon és a Sniper Elite.

5. Szimulátor

Az ilyen műfajú játékokat gyakran félreértik. Mivel sokféle forma és fajtája létezik, ezért sokan egy másik játékként tisztázzák. A szimulációs játékoknak megvan a maguk jelentése, nevezetesen a valóság szimulálása vagy utánzása. A szimulációs játékok olyan játékok, ahol megérezhetjük, hogyan néz ki az eredeti játék, mert a szimulátoros játékok úgy készülnek, hogy valódinak érezzék magukat.

6. Kaland

Ezt a műfajt gyakran RPG játékként értelmezik, bár valójában nem az. Mivel a kalandjátékok olyan játékok, ahol felkérést kapunk arra, hogy fedezzük fel a játékot, és ne legyen bennük túl mély fantáziaelem. Jobban foglalkozik a történettel és az utazással.

7. Akció

Ezt az egy játék műfajt gyakran félreértelmezik, és gyakran szerepel az RPG csoportban, annak ellenére, hogy a valóság más. Az akciójátékok gyors és mozgékony témájú játékok, ahol a játékosoknak bizonytalan időkben, előírások nélkül kell támadniuk és kikerülniük, és csak az ellenségek gyors és pontos legyőzését helyezik előtérbe. Az akció műfajú játékok közé tartozik a God Of War, az Assassin's Creed, a Batman és még sok más.

Tehát a fenti 7 játékműfajból valójában sok játékműfaj létezik, amelyeket rosszul értelmeznek, de a fenti műfajok a leggyakoribbak. A cikk elolvasása után tudjuk és meg tudjuk különböztetni, és könnyebben megtalálhatjuk, melyik játék műfaját szeretnénk játszani. Tehát nem keverhető össze más műfajokkal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found