9 legnépszerűbb anime műfaj az otaku, hentai között?

Szereted nézni az animéket, bandákat? Ha igen, ez azt jelenti, hogy tudnia kell a 9 legnépszerűbb anime műfajról!

Milyen műfajt szeretsz nézni anime, banda? Az animének valójában sok műfaja van.

Valójában ezeknek a műfajoknak még mindig sokkal több alfajja van. A sok műfaj között természetesen vannak olyanok, amelyek népszerűbbek a többiek között.

Ezúttal az ApkVenue szeretne listát adni a legnépszerűbb anime műfaj anime nézők számára. Gyerünk, nézzük csak meg az alábbi műfajlistát!

9 legnépszerűbb anime műfaj

Az anime rajongók általában ízlés szerint rendelkeznek a kedvenc műfajukkal. Akinek tetszik a feszültség, annak tetszhet a műfaj akció, a baperan szereti románc.

Valójában az anime műfaj ritkán áll egyedül. A legtöbb animének egyszerre több műfaja van. Ilyen például az anime vígjáték-romantika ami meglehetősen népszerű.

Ennek ellenére sok anime-ot kereső ember csak egy műfajt lát. Ezért az ApkVenue felsorol egy listát legnépszerűbb anime műfaj StreetTikus verzió!

1. Akció

Fotóforrás: Screen Rant

Az egyik legnépszerűbb anime műfaj a ** anime akció**. Ennek az animének a jellemzője a sok intenzív csatajelenet.

Különböző műveleteket fog látni a megtekintett animétől függően. Ezt olyan animációk támogatják, amelyek izgatnak minket és növelik az adrenalint.

Például, amikor megnézi a Sárkánygömböt, sok fiút fog látni, akik sikoltoznak és energiahullámokat adnak ki.

Példák anime-ra: Dragon Ball, Naruto, My Hero Academia

2. Kaland

Fotóforrás: Viz Media

Ahogy a neve is mutatja, műfaj anime kaland olyan kalandra visz minket, mint a felfedező Dora.

Ez azt jelenti, hogy ez az anime egyik helyről a másikra mozog, amíg útközben meg nem találja, amit keres.

A probléma az, hogy néha a kalandok végtelennek tűnnek. Nem hiszed el? Csak próbáld meg nézni a One Piece-t.

Példák anime-ra: Egy darab, Tündérfark, Hunter X Hunter

3. Vígjáték

Fotó jóvoltából: Fanpop

Az anime szintén az egyik média, amelyet az emberek szórakozásra találnak. Ennek oka, mert nagyon sokan vannak vígjáték anime hogy láthatjuk!

Ráadásul az anime alapvetően egy ember által készített animáció, ezért annyi vicces dolog van, amit a mindennapi életben nem láthatunk majd.

Ha szeretsz egy kis komikus poént Túlreagál, biztosan tetszeni fog a vígjáték műfajú animék.

Példák anime-ra: Gintama, a középiskolás fiúk napi élete, Onizuka nagy tanár

Egyéb népszerű műfajok. . .

4. Dráma

Fotóforrás: JustWatch

Anime szerelmeseinek, akik szeretnek elragadni, és nem tudnak sírni, ha valami érzelmet látnak, talán el kellene kerülniük dráma műfaj anime.

Ez az anime műfaj teljesen elárasztja érzelmeinket egy olyan sztorival, amely érezni fogja, amit az anime karakter érez.

Ha azonban szándékosan egy látványt keres, amely könnyeket vált ki, akkor kiválthatja ezt az anime műfajt.

Példák anime-ra: Clannad, a hazugságod áprilisban, Anohana

5. Fantázia

Fotó jóvoltából: Akanagi

Anime vele fantasy műfaj alkalmas az Ön számára, aki szereti a varázslatos dolgokkal teli kitalált világot, amelyet a való életben nem fogunk megtalálni.

A fantázia műfaj általában szorosan kapcsolódik a műfajhoz kaland ahol a főszereplő hosszú útra indul egy fantáziavilágban.

Vannak esetek, amikor a játék szereplői kezdetben egy hétköznapi világból származnak, majd a fantázia birodalmába kerülnek, vagy gyakran emlegetik őket Isekai.

Példák anime-ra: Nincs játék, nincs élet, Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku jaj!, Inuyasha

6. Horror

Fotóforrás: YouTube

Sokan szeretünk filmet nézni horror műfaj. Nos, az animének is sok ilyen műfaja van, és nem kevésbé ijesztő.

Ami jellemző erre az animére, természetesen a szellemek, démonok és szörnyek megjelenése. Nem ritkán jelenetek alvadt vér hátborzongatóak is megjelentek.

Ha nem vagy az a bátor típus, aki képes látni szadista dolgokat, jobb, ha nem nézed ezt a műfajt, különben hisztérikusan sikoltozol a félelemtől!

Példák anime-ra: Egy másik, Iskola-Élő!, Pokollány

7. Rejtély

Fotó jóvoltából: Manga Thrill

Rejtély ami itt van, nem jelent rejtélyt egy másik világról, bandáról. Az anime világában a rejtélyek általában megoldatlanok, és vizsgálatot igényelnek.

A legegyszerűbb példa erre a detektív anime Conan nyomozó. Talán szimpátiát érzett Conan iránt, mert bárhová is megy, mindig vannak gyilkossági esetek.

Ami egyértelmű, sok titokzatos dolog készteti az anime ezen műfajának nézésére, miközben komolyan gondolkodik.

Példák anime-ra: Conan nyomozó, Hyouka, a keleti Eden

8. Romantika

Fotó jóvoltából: Fanpop

Sokan kedvelik a romantikus műfajt, miközben azt képzelik magukról, hogy ugyanazokat a dolgokat tapasztalják, amelyeket mi nézünk.

Az anime a romantika sok alfajával rendelkezik. Annak ellenére, hogy nem vagy valódi személy, az ApkVenue garantálja, hogy továbbra is baromira nézed.

A romantikus műfaj a szerelemről és a gyönyörű pillanatokról szól, amelyeket nem akar elfelejteni. Általában anime shoujo ennek az egy műfajnak a szinonimája.

Példák anime-ra: Nisekoi, Chuunibyou demo Koi ga Shitai!, Toradora

9. Az élet szelete

Fotóforrás: Véletlenszerű kíváncsiság

Az utolsó népszerű anime műfaj az Az élet szelete. Ha kedveled a hétköznapi animéket, amelyeknek nincs külön történetük, akkor ez a műfaj kifejezetten neked szól.

Ahogy a neve is mutatja, ez az anime mindennapi eseményeket fog tartalmazni, amelyek a valós életünkben is megtörténhetnek.

A Slice of Life anime műfajban normális karakterek vannak, akiknek általában nincsenek különleges képességeik, kivéve, hogy egy kicsit megmosolyogtatunk minket nézés közben.

Példák anime-ra: Barakamon, Non Non Biyori, Lucky Star

Az ApkVenue fent említett műfajain kívül valójában sok más alfaj is létezik. Csak mondd Isekai, zene, sport, poszt-apokaliptikus, hárem, és így tovább.

Hentai maga az alfajba tartozik és nem a népszerű kategóriába. Jaka azt tanácsolja, hogy ne nézze ezt a műfajt, ez csak bűnt ad hozzá!

Emellett az ApkVenue nem vette fel ezt a listára, mert nem minden otaku szereti ezt a műfajt. Te sem!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah