hogyan készítsünk navigációs gombokat, mint például az iphone x

A navigációs gesztusokról jelenleg tárgyalnak. Azt is kipróbálhatja, hogy miként készíthet navigációs gombokat, például az iPhone X-et.

Minden androidos okostelefonnal általában mindig felszereltek 3 navigációs gomb. Kezdőlap, Vissza gomb és egy gomb a legújabb alkalmazások megtekintéséhez. A megjelenés merev és pont ilyen srácok.

Most létrehozhat nézeteket navigációs sáv így dinamikusabb, mint az iPhone X és az Android P gesztus navigációs gombjai. Csak további alkalmazásokat kell telepítenie. Következő hogyan lehet olyan navigációs gombokat készíteni, mint az iPhone X.

  • Hogyan lehet megváltoztatni az Android navigációs gombokat root nélkül
  • Hogyan teheti Android-navigációs sávját a Samsung Galaxy S8-hoz hasonlóvá
  • Nem varázslat, hanem varázslat, itt olvashatja el, hogyan kapcsolhatja be okostelefonját a bekapcsológomb megnyomása nélkül

Így készíthet navigációs gombokat, mint az iPhone X

Az iPhone X-hez hasonló menő navigációs gombok létrehozásához csak egy úgynevezett alkalmazást kell letöltenie Navigációs gesztusok. Ez az alkalmazás ingyenes, és root okostelefonokon is használható, vagy sem. Töltse le az alkalmazást itt:

Alkalmazások letöltése

A navigációs gesztusok telepítése egy gyökérzetű okostelefonra

Ha az okostelefon gyökerezik, akkor a folyamat az lesz könnyebb és gyorsabban. Így teljes egészében:

  • Először nyissa meg a Navigációs gesztusok alkalmazást, majd megjelenik egy üdvözlő oldal, és érintse meg közvetlenül Nyíl ikonok jobbra. Ezt követően belépünk a menübe Megközelíthetőség. Koppintson a Grant hogy aktiválja ezt az alkalmazást androidos okostelefonján.
  • Ezután a beállításokba irányul hozzáférhetőség okostelefonján. Aktiválja Navigációs gesztusok jobbra csúsztatva a kapcsolót. Tehát, meg fog jelenni Felugrik erősítse meg és válassza ki rendben.
  • A következő folyamat a biztonsági beállítások, érintse meg a elemet Grant folytatni. Ha az okostelefon gyökérzetet kapott, akkor érintse meg a lehetőségeket Használja a Root alkalmazást a navigációs gombok, például az iPhone X aktiválásához.
  • Ekkor megjelenik egy értesítés és olvasd figyelmesensrácok. Ha nem tetszik az alkalmazás, és el akarja távolítani ne felejtsd el letiltani A beállításokat használtam hozzáférhetőség ez az alkalmazás. Ellenkező esetben az okostelefon megsérül, és a navigáció nem működik újra.
  • A kezdeti beállítási folyamat befejeződött, most már elkezdhetjük használni a navigációs gombokat, mint például az iPhone X az Android telefonunkon. Csúsztassa a választót jobbra Gesztus engedélyezve aktiválni.
  • Beállíthatja ennek a navigációs gesztusnak a méretét, megjelenését és funkcióját. A trükk az, hogy megérinti a beállítások ikont a jobb felső sarokban srácok.

A navigációs gesztusok használata okostelefonon root nélkül

A folyamat viszonylag nehezebb és nehezebb srácok. Fogsz szükség van egy számítógépre az alkalmazás aktiválásához. A folyamat csak részenként különbözik egymástól Írja a biztonságos beállításokat, Válassz egy lehetőséget Nem gyökér. A részletes folyamatot ezen a videón keresztül tekintheti meg:

Így néz ki a Navigations Gestures Guys

A navigációs gombok hosszúkásak és elhelyezkednek az alábbi képernyőn. Használhatja a visszalépéshez, a legutóbbi alkalmazás megtekintéséhez, a főoldalra és így tovább. Beállíthatja a beállítások menüben.

Ott van srácokhogyan lehet olyan navigációs gombokat készíteni, mint az iPhone X egy androidos telefonon. A navigációs gombok megjelenése hűvösebb és egyszerűbb lehet. Csak egy gomb különféle funkciókkal.

Olvassa el a cikkeket is Navigációs gombok vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found