hogyan lehet tesztelni, hogy milyen erős víruskeresőt használ

Olvassa el a cikk végéig, és egyszerű módon tesztelheti, hogy a víruskereső és a tűzfal mennyire kemény a számítógépén. Nyugi, nincsenek veszélyes fájlok, amelyeket használnia kell ebben a tesztben.

Biztos benne, hogy a személyi számítógépén használt víruskereső és tűzfal megfelelően működik, és megakadályozhatja a létező vírusokat? Mi a helyzet az antivírusokkal és tűzfal amit eddig használtál, az nem működik, és különféle betegségeket, például vírusokat és rosszindulatú a számítógépen?

Tehát olvassa el ezt a cikket, amíg el nem fogy, hogy megtudja egyszerű módszer annak tesztelésére, hogy a víruskereső és a tűzfal mennyire kemény a számítógépén. Nyugi, nincsenek veszélyes fájlok, amelyeket használnia kell ebben a tesztben.

  • 10 legjobb Android víruskereső alkalmazás az okostelefonhoz
  • Ne telepítse ezt a víruskereső kiterjesztést a böngészőjébe, ha nem szeretne vírust szerezni!
  • VESZÉLY! Itt van 3 jel, hogy a számítógépét hamis antivírus fertőzte meg

Hogyan tesztelhetjük, mennyire hatékony egy számítógép a víruskereső és a tűzfal

Számos tesztet kipróbálhat, telepítés nélkül szoftver bizonyos a számítógépen. A legegyszerűbb módja a következő webhelyek felkeresése és az általuk alkalmazott összes utasítás betartása. Ha jól átvészeli, akkor győződjön meg arról, hogy számítógépe biztonságos a különféle fenyegetések, például vírusok és rosszindulatú marás az internetről.

1. Teszteld, mennyire erős a tűzfal pajzsokkal!

Egy teszt, amellyel meg kell próbálnod kipróbálni, mennyire erős tűzfal szoftver csak annyi van, hogy felkeresse a weboldalt Pajzsok fel!. Ez a weboldal részletesen lesz teszt 1000 kikötő ami a számítógépen van, és mondja el a teszt eredményeit. Ha csak egy van kikötő veszélyes, akkor értesítjük. Akkor ideje megváltozni tűzfal amit használtál.

2. Böngésző biztonsági tesztje Panopticlick segítségével

Egy másik teszt, amelyet kipróbálhat, az úgynevezett webhelyen keresztül történik Panopticlick. Ez a weboldal egy rövid tesztet futtat, amely bebizonyítja, hogy az Ön által használt webböngésző képes-e blokkolni a fenyegetéseket. Ezek a fenyegetések magukban foglalják hirdetések követése (kereskedelmi felvétel viselkedés felhasználó), _ láthatatlan nyomkövető_, biztonság elleni védelem szoftver harmadik felekkel szembeni védelem és a védelem ujjlenyomat. Ha ezek a tesztek nem sikerülnek a böngésző számára, akkor itt az ideje, hogy használja szoftver más böngészők.

3. Tesztelje le, hogy milyen kemény víruskereső az EICAR segítségével

Most ez fontos. Nem bízik a használt víruskeresőben, ha azt nem tesztelték a következő módszerekkel. EICAR vagy európai IT-biztonsági szakértői csoport hozzon létre több fájlt, amelyek tesztelhetik az Ön által használt víruskereső robusztus és reagálóképességét. A fájlokat itt találja link a következő. A fájl egy színlelt vagy hamis vírusfájlok, amelyeket a víruskeresőnek azonnal fel kell fedeznie. Ha a víruskereső nem reagál, akkor szinte biztos, hogy a víruskereső nem olyan erős.

Háromféleképpen támaszkodhat a víruskereső erejének tesztelésére, tűzfal, és a számítógépen használt webböngészővel. Ha valamit elmulasztottunk, ne habozzon elmondani véleményét az alábbi megjegyzésekben.

Avast Software Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found