gyakran lemarad, amikor HD játékokat játszik? Itt van, hogyan lehet kijavítani

Azok számára, akik szeretnek játszani, a késés mindig csapás.

Azok számára, akik szeretnek játszani, lemaradás mindig csapás. Hogy ne tehetnéd, amikor szórakoztatóan játszol, zavarni kell a játék karaktereinek törött mozgása miatt. Képzelje el, ha játékot játszana akció.

Az ilyen problémák nagyban befolyásolhatják a játék menetét. Ha csúcskategóriás okostelefont használ, talán lemaradás nagyon ritka. De közép- és alacsonyabb osztályú okostelefon-használóknak le kell mondaniuk? Vedd lazán. Az alábbi tippekkel garantáltan rugalmasabb lesz a HD-játékok lejátszása.

  • 7 tipp az egészség megőrzéséhez maratoni játék közben is
  • 10 legjobb Android okostelefon vásárlási tipp a játékhoz
  • 5 hatékony tipp egy öltöztetős napló társkereső szimulációs játékához

5 lehetőség HD játék lejátszására késés nélkül

1. Ügyeljen arra, hogy az akkumulátor ne legyen kevesebb, mint 20%

Fotó forrás:

Magas grafikus játékok futtatásához az okostelefon fő alkotóelemei, mint pl processzor, GPU és RAM elég nagy akkumulátort igényel. Ezért az akkumulátor pazarlóbbá válik, ha nehéz játékokra használják. Ha az akkumulátor több mint 20% -on van, akkor ennek az áramnak a szükségessége nem jelent problémát. De ha az akkumulátor kapacitása elérte a 20% -ot, akkor biztos, hogy okostelefonjának teljesítménye drasztikusan csökken.

2. Zárjon be minden más futó alkalmazást

Fotó forrás:

HD játékok lejátszása előtt a legjobb az összes futó alkalmazás bezárása. Ennek célja az olyan okostelefon-erőforrások optimalizálása, mint a CPU, a GPU és a RAM, hogy azok jobban koncentrálhassanak a HD játékok futtatására. Más alkalmazások bezárásával a rendelkezésre álló RAM is nagyobb, és képes megfelelni a HD játékok futtatásához szükséges minimumkövetelményeknek.

3. Változtassa a Game Graphic Settings értékét Medium értékre

Fotó forrás:

Ban ben alapértelmezett, a rendszer beállítani fogja beállítás játékgrafika az okostelefon képességeinek megfelelően. Ha azonban lemaradás még mindig érzi, akkor leeresztheti beállítás ezeket a grafikákat. A mai középosztálybeli okostelefonok esetében közepes grafikai beállítás jó és sima grafikai teljesítményt tudott bemutatni. Magáról a grafikai oldalról, közepes beállítás a szem elrontásához is elég.

4. Ügyeljen az okostelefon hőmérsékletére

Fotó forrás:

Minél tovább használja az okostelefont, annál melegebb a hőmérséklet. Ez a hőmérséklet-növekedés gyorsabb lehet, ha HD játékokat használunk. A magas hőmérséklet hatással lehet az okostelefon teljesítményére. Minél melegebb a hőmérséklet, annál rosszabb a késés. Ha meleg van, akkor az okostelefon egy ideig pihentetése a legjobb döntés. De ha mégis játszani akarsz, az okostelefon túlmelegedő oldalán használhat hűtőt.

5. Telepítse a Game Booster alkalmazást

Fotó forrás:

Annak érdekében, hogy az okostelefonok optimálisan futtathassák a HD játékokat, használhatja az alkalmazást játékerősítő. Ez az alkalmazás úgy működik, hogy bezár a többi, a háttérben futó alkalmazás, így a processzornak és a RAM-nak több helye van a játékok futtatásához.

Vannak olyan játékerősítők, amelyeket csak telepített okostelefonokra lehet telepíteni.gyökér. De ha nem akar zavarni gyökeresedésVan egy játékerősítő is, amelyet anélkül is fel lehet telepíteni gyökér első.

Tehát 5 javaslat van, így futtathatja a játékot anélkül lemaradás egy okostelefonon. Van további javaslata? Csak ossza meg a megjegyzés oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found