hogyan lehet beállítani a hangot az androidon, ha a hangerő gomb megszakadt

Nem számít, mennyire kifinomult egy okostelefon, még mindig egy elektronikus termék, amely hajlamos a károsodásra. Tehát, ha a hardver hangerő gombja hirtelen megszakad, íme egy új mód a hangerő gomb beállítására.

Ha az okostelefonokról beszélünk, akkor nem számít, mennyire kifinomultak. Okostelefon marad elektronikai termékek, amely hajlamos a károsodásra. Még akkor is, ha ma megvásárolja a legdrágább és legkifinomultabb termékeket, például a Samsung Galaxy S7, az Apple iPhone 6s, az LG G5 és az okostelefonokat. zászlóshajó Egyéb. Szándékosan dobja el a zsebéből, és előfordulhat, hogy újra új okostelefont kell vásárolnia. Még ha nagyon óvatosan használja is, akkor is fennáll annak az esélye, hogy bizonyos részek hirtelen eltörnek.

A DroidViews-ból idézve az okostelefon-felhasználók egyik leggyakoribb problémája a gomb hardver ami nem működik. Példa erre hangerőszabályzó gombok hirtelen használhatatlan. Először ne csüggedjen, a JalanTikus követése módot ad arra, hogy a hangerőt gombnyomás nélkül is beállíthassa hardver.

  • Régi ujjlenyomat, Változtassuk meg az időt és a dátumot az okostelefon zárolásához!
  • Nem varázslat, hanem varázslat, itt olvashatja el, hogyan kapcsolhatja be okostelefonját a bekapcsológomb megnyomása nélkül
  • Az Android használata mikrofonként számítógépekhez

Hogyan állítsuk be a hangot az Android rendszeren, ha a hangerő gomb meg van törve

1. Telepítse a Volume ChopCUT alkalmazást

Természetesen elég nagy gond, ha a gomb hardver kötet nem működik, az a megoldás, amelyet használhat ChopCUT kötet. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a hangerő szabályozását az értesítési sávon keresztül. 4 fő jellemzője van, JalanTikus követése után egyenként.

Töltse le a ChopCUT kötetet.

2. Alap értesítés

Alap értesítés ez egy nagyon könnyű opció, nagyon egyszerű megjelenítéssel az értesítési ablakban. Az alkalmazás által biztosított média, csengőhangok, riasztások, telefonhívások vagy több funkció egyszerre állítható. Például csengőhangok, riasztások és média egy nézetben.

3. Kiterjesztett értesítés

Kiterjesztett értesítés vonzóbb és interaktívabb megjelenésű. Csak húzza az értesítési sávot, és azonnal beállíthatja a hangerőt anélkül, hogy további lépéseket kellene tennie. Mivel a fel és le gombok vannak kijelezve a hangerő szabályozásához.

4. Lebegő Widget

Ahogy a neve is sugallja, Lebegő Widget hozzáadott egy widgetet, amely a képernyőn lebeg és bárhová elhúzható. Ez a modul akkor is megjelenik, ha megnyit egy másik alkalmazást, hogy mindig minden alkalmazás tetején legyen. Számos ikont, ikonméretet és átlátszóságot választhat, amelyek szintén módosíthatók. A widget megérintésekor megjelenik a hozzáférés a média hangerejének vezérléséhez, riasztásokhoz, csengőhangokhoz és telefonhívásokhoz.

5. Lebegő hangszínszabályzó

Lebegő hangszínszabályzó Ez vitathatatlanul egy kísérleti szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít Önhöz hangszínszabályzó a widget ikonján keresztül amely mindig a képernyőn úszik. Bárhova húzhatja, és amikor megérinti, megjelenik egy sor lista hangszínszabályzó beállításai.

Az összes olyan lehetőség mellett, amelyet JalanTikus fent említett, integrálhatja is VolumeChopCUT a Google Asszisztenssel, és hangutasításokkal vezérelheti a hangerőt. Ehhez hozzáférést kell biztosítania a kisegítő lehetőségek beállításaihoz. Tehát csak a gombok miatt nem kell új okostelefont vásárolnia hardver kötet sérült. Ha további tippjei vagy egyéb trükkjei vannak, kérjük, tudassa velünk az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found